Цитирай Първоначално написано от Sissy90
Зависи от ситуацията. Понякога, когато съм под огромно напрежение, се държа до известно време, и в един момент всичко избива под формата на рев по повод на нещо, което по принцип не би ме притеснило особено - това обаче ми се е случвало 2-3 пъти до сега.
Също така, ми се е случвало да ми се насълзят очите от яд, но също доста рядко - трябва наистина да съм супер бясна.
Плача, когато съм много тъжна заради нещо - ако се разделя с някой, на когото държа, плаках, когато кучето ми умря. Или когато бях на обучение във Варна заедно с около 100 човека от къде ли не - така се бях привързала към някои от тях само за 7-8 дни, че последната вечер половин час плаках в стаята си - не ме е срам от това, защото за тези хора си струва да ти е тъжно.
И най-хубавият повод да плача - заради нещо много хубаво, което ми се е случило. Например когато съм се представила блестящо на представление и всички са ме похвалили. Дай Боже повече такива сълзи от радост
същото става и при мен понякога.мн често плача,когато ми се е насъбрало доста през деня и вечерта просто ми избива...