За мен една връзка не може да се постави в рамка. Или по-точно - единствените хора, които могат да я поставят в рамка са участниците в тази връзка. Има хора, които се чудят и питат " Той заглежда момичетата, това изневяра ли е?" Как може човек да отговори на този въпрос? За всеки е различно. Ето защо е важно според мен още в началото на една връзка, да се изяснят някои неща - кой на кого какво му е приятно и кой какво приема за нормално. Това ще спести много караници и главоблъсканици по-нататък. Разговорите очи в очи са много важни.
Една връзка може да започне по хиляди начини. Може и само от секс. Понякога привличането е толкова силно, че се отдаваш първо на сексуалните си емоции и после се усещаш, че човека до теб всъщност ти пасва и може да ти даде нещо много повече - сигурност, обич...
Как се разбира дали е чисто сексуална? Ами според мен в една чисто сексуална връзка ги няма същите чувства като в една "сериозна връзка". Т.е. ти отиваш при него - правите секс, забавлявате се и после си тръгваш по своя воля. Докато в другият тип връзка ти се иска да си останеш и да разбереш повече за човека до теб - какво прави, как се чусвства и какво изпитва..
За мен думите "обичам те" не са от толкова голямо значение, защото обичам много хора и много неща. Важно е какво човека до мен прави и е способен да направи за мен;как го показва.