Какво значи една връзка за вас? Започва ли от "Искаш ли да ми станеш гадже?" и завършва ли с "Искам да се разделим."? "Как знаем дали сме влюбени?" или по-скоро "Има ли любов въобще?" или... "Ако няма любов, има ли връзка?"
[b]една връзка...честно казано май вече нищо не значи, прекалено много разочарования...една връзка е партньор, скойто постоянно правиш секс...и ако се случи така, че да успеете да станете близки и душевно, а не сано физически...става яко.
Това, че някой е с теб само заради секса, какво променя в действителност? И какви са предимствата и недостатъците на една чисто сексуална връзка? И всъщност как разбирате дали връзката ви е "чисто сексуална" или... нещо друго. не променя нищо, ако секса е добър и ако ти си наясно, че нищо повече не искаш от този човек. за съжаление проблема(по-често срещан при жените, но и с мъжете се случва нерядко) е, че на хората не им стига само секс, а искат и някакво емоционално обвързване, което в повечето случаи е напълно излишно, но за съжаление човек така е устроен.
"Пеперудите" изчезват ужасно бързо... това значи ли, че трябва да се прекрати връзката? не значи непременно това...можете заедно да се опитате да върнете пеперудите...но ако не стане, аз лично не виждам смисъл в една връзка, базирана само на някакъв тъп навик, привикване с човека.
И какво би значело едно "Обичам те" за вас? Представете си колко пъти сте го казали без да го чувствате.... без да го чувствате в момента. не, не съм го казвала без да го мисля. и хората, които са го чували от мен, никога не съм преставла да ги обичам...просто в един момент любовта се е превърнала в обич...може и обратното да стане, мисля. обикновено давам доста 'последни' шансове...и общо взето доста бързо се влюбвам и адски трудно ми минава