- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да сте с по-голяма (КАКА)
Еми съвременните хора приемат момчето да е по - голямо от момичето, но към обратното ( мимичето да е по - голямо от момчето) са по - скептично настроени![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Любовта няма граници, е стига да не сте с разлика 15-20-30 години де ... тогава за мен е неприемливо.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Народа го е казал : вземи си кака да те отрака. Пък и аз съм на мнение че жените са като виното - като отлежат стават по-хубави, но като преседят и се вкисватДа не ти пука какво казват другите, пет пари не давай какво мислят хората - прави тоа което ти прави кеф
аз предпочитам батко... :P
CrAzY GiRls mAkE CrAzY ThInGs!
от биологична и психическа гледна точка, по добре мъжа да е по голям, защото момичетата се развиват с по бързи темпове (2-3г) от момчетата... и затова е по добре момчето да е по голямо... а когато момичето е по малко, тогава става още по голяма психическа пропаст... А аз честно казано, не бих ходила с момче, по малко от мен, най малкото са все още неосъзнати...
Вчера си говорехме е една приятелка и тя каза, че е била на диско и са се харесали с един младеж ... Всичко точно, но по едно време той е почнал нещо да отдръпва без ясна причина ... Тя се почудила какво става и той и казал, че е на 15 и дали има още желание да излезнат ... Тя е на 21 ... Та аз и казах, че може да излезне поне веднъж е него и да си прецени (макар че възможността да се случи нещо е нищожна). Но мога да ти кажа каква беше реакцията на обществото (наши приятели в случая ) и нейната включително ... Ми беше, че щом той е на 15 значи дилема вече няма ! Не зависимо, че тя има симпатии към него ... Та може би такава разлика от 6 години в конкретния случай наистина е голяма, но ако тя беше на 26 той на 20 май щеше да му одари по-малко мисленеА и извода беше, че за връзка с него и дума не може да става, но за секс един път може би ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Аз в момента съм с по-голямо момиче.И да си кажа, много не ни пука какво мислят хората.Пък и така е с повечето хора.Аз имам няколко приятели ,които ходят с по-големи момичета, и връзките им са на по 6 месеца, година.
Така ,че трябва да не ви пука
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
аз съм на 19 моето момиче е на 23 г. аз лично я приемам дори като по малка от мен защото е важното все пак дали се разбирате и дали тя те приема като по малак или се държи като с равен и т.н. но всичко си е много добре даже ... хвани си как да те отрака
другите хора ни се чудят не било нормално незнам си какво но тя вика ' о я не ме занимавайте аз съм си го избирала'
Бившият ми беше около 2 години по-малък от мен. Като цяло проблемите ни не идваха от това кой как ни възприема връзката, а то4но от това, 4е аз бях много по-емоционално зряла от него и в един момент се оказа, 4е съм му по4ти като майка.
Та според мен си има нещо вярно в това, 4е е по-добре мом4ето да е по-голямото. Поне на нашата възраст. Може би след 30, 35 няма такова зна4ение, но преди това...![]()
![]()
Робинята на Quench
Кой знае кво значение няма важното е да сте на един акъл и да се разбирате!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
И защо да не е нормално...?
нормално е ,но да не е някаква фрапираща граница от рода на +5,6 год. по голяма..![]()
Cruel Intentions
Нормално е да си с кака, защо да не е?
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
ами аз до сега винаги съм ходил с по- голяма от мен, най- голямата разлика е били 14 години, а най- малката няколко месеца. мога да каже, че си е много гот и въобще не ми пука за мнението на останалите и обществото.
ako razlikata e malka moje no ako e golqma ne e normalno za6toto takava vryzka ne moje da ima prosto ne moje ima mnogo golemi razli4iq i li4no za men tova ne e nikak normalno,vseki trqbva da si nameri 4ovek s kogoto da moje da ob6tuva,da imat shodstva,da sa na edna vyzrast ili s 1,2 god razminavane e idealno,spored men kakto se kazva s tozi 4ovek ste na edin akyl i moje da pravite po4ti vsi4ko zaedno kakto az pravq s moqta priqtelka koqto e s 1 god po-malka ot men i s neq mi interesno zabavno pravim si na6ite 6turotii zabavlqvame se mislim ednakvo i ni e stra6no veselo zaeno nqma da se nalaga da 4akame ediniq da porastva po byrzo ot normalnoto 6te si izjiveem detstvoto zaedno a za napred 6te mu mislim kogato doide vremeto![]()
![]()
Щом има толкова много сексапилни двадесетгодишни момичета които само чакат 90 годишния милионер (съпруг) да умре начи няма нищо лошо и ти да си с по-голяма... но недей да ставаш гнусен (не прекалявай с възрастовата разлика)
mi az sam mom4e i na men gajeto mi e s 2 godini po golqma ot men ama ne bijdam razlika![]()
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
Хвани си кака да те отракаМи по принцип хората са казали, че в любовта няма значение на колко си години и на колко години е човекът до теб... така че...
![]()
това не е от голямо значение. Пък и изобщо не трябва да ти пука какво ще си помислят другите
![]()
Ко речи ?
Моето момиче е по голямо от мен с почти 1 година и досега не е имало проблеми, отначало ми беше леко странно но в последствие спря да ми пука и сега просто се наслаждавам![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ем как да се изразя - момчето може да е на 15, но да се държи като 12 годишен и обратното. Тъй че по скоро зависи от характера и външния вид отколкото години(е ся не говоря за някви космически разлики) всмисъл такъв, аз съм на 13 и нали някво кат им кажа тва и ме гледат изродската - с други думи ГОДИНИТЕ НЯМАТ значениеважно е държанието и външния вид.