- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да се забременее така?
Възможно ли е ако се прави секс с презерватив (за 1ви път) и презерватива НЕ се скъса да се забременее в смисъл може ли от натиска или нз, да се получат незабележими дупчици по него?? Питам защото ми закъснява, а и от няколко дена ме боли стомаха знам ли притесних се. Тест ли да правя кво ли??
т.7
krem4et0
щом сте го правили с кондом и той не се е скъсал , няма място за притеснениянормално е след първият път цикъла ти да се забави . а болките в стомаха , най . вероятно са от напрежение и притеснение . не се вкарвай във филми , нищо ти няма
+2Първоначално написано от nestle
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не се ли замисли, че щом ти закъснява и те боли корем, просто не може да ти "избие" и ще ти дойде съвсем скоро .... Презервативът е така устроен, че скъса ли се малко, се къса целият, няма възможност да си бременна, не се панирай![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
еми ти кфо искаш ..
хората не моЪт да се изразяват![]()
няма кфо да казвам по темата ..
има хиляди такива ...
преди да тръгнеш да се **** тряяше малко да седнеш и да почетеш ...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
няма място за притеснения
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Не можеПървоначално написано от just^a^girl
=) А между другото толкова бързо не можеш да имаш симптоми
![]()
Няма място за притеснение , според мен в момента те гони параноята , което разбира се е нормално . Бъди спокойна може да ти закъснява и от притеснение .. (съдейки по приятелката ми)
то си е за притесненияПървоначално написано от just^a^girl
сичко става и през гумата минават някои сперми , ти кво знаеш
![]()
на сичкото отгоре някои се телепортират и тогааа мамата си тракало
![]()
![]()
спокойно ..не си бременна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
направи си тест няма да те боли от това :иначе не би трябвало да си бременна
ще си зема днес тест за по-сигурно уфф станаха 38 дена![]()
след секс за първи път се побърква цикъла...сезона се сменя пак влияе..дай го спокойно ще си дойде няма де да ходи...те бебетата не стават толкова лесно...
а който изцепи че ако има въздух да не разбира много...ако се остави балонче има шанс да се скъса ама тогава ще се види...като има въздух ко ще прелетят ли...или ще се напомпат с кисород и ще се изстрелят и надупчат презерватива...вкара и филма![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Спри да се притесняваш и ще спре да те боли стомах,а за закъсняването - и мен като ме отвориха също ми закъсня
Спокойно мила,според мен няма място за закъснение.нОрмално първият полов акт да се отрази по някакъв начин на цикъла ти.Колкото за боленето на стомахчето-мен ме боли обикновено преди да ми дойде или от притеснение
abe nali za tva e napraven prezervativa za da ne minava prez nego spermata ina4e nqma6e da ima prezervativi a 6te6e da se ebete naprao taka ... oba4e moje negovite spermatozoidi da sa mn ostri ili da sa boiici i da sa go napraili na re6etka toq prezervativ i da sa ti probili stomaxa i sq 6ti izte4e si4ko vatre ot stomaxa i kato qde6 si4ko 6te izliza... oba4e ako ne sa ostri ili boiiici nqma stra6no
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
неможе....освен ако нямаш някви остри неща вътре
![]()
ей по спокойно не мисля че има повод за притеснения....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
.. спх закъснява ти защото ти е било първи пут .. на мене ми закъсня 10 дена ..така че няма място за притеснение .. пък ако толкова искаш можеш да направиш един тест
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Не съм много сигурно дали е вярно, но бях чела че след първия път винаги закъснява