.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Sofia
    Не

направих си теста щото съм си страхливка слава богу отрицателен беше сега ще си чакаме благодаря на всички за коментарите

спокойно но за всеки случей повтори го

Re: Help

Цитирай Първоначално написано от PUSS
    Цитирай Първоначално написано от just^a^girl
    Възможно ли е ако се прави секс с презерватив (за 1ви път) и презерватива НЕ се скъса да се забременее в смисъл може ли от натиска или нз, да се получат незабележими дупчици по него?? Питам защото ми закъснява, а и от няколко дена ме боли стомаха знам ли притесних се. Тест ли да правя кво ли??
    то си е за притеснения сичко става и през гумата минават някои сперми , ти кво знаеш на сичкото отгоре някои се телепортират и тогааа мамата си тракало
    Всичко е възможно . Пък и да забременееш и да родиш нема лошо. Деца да има...
    Amantes amentes

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: Възможно ли е да се забременее така?

Възможно ли е ако се прави секс с презерватив (за 1ви път) и презерватива НЕ се скъса да се забременее в смисъл може ли от натиска или нз, да се получат незабележими дупчици по него?? Питам защото ми закъснява, а и от няколко дена ме боли стомаха знам ли притесних се. Тест ли да правя кво ли??

т.7
    krem4et0
    Може ли да го подържа?!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Re: Възможно ли е да се забременее така?

Цитирай Първоначално написано от savoy

т.7
    krem4et0
    Може ли да го подържа?!
    стига се ебава с момичето !

Супер фен Аватара на Korrnyy
    6tom te boli korema zna4i moje i da ti doide skoro...

Цитирай Първоначално написано от VaH4yZz
    Емии може и да си бременна ! Ако приятеля ти не е сложил правилно презерватива,а е оставил въздух вътре е мн вероятно да е станала беля
    НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН !!! Препоръчвам ти да се образоваш -- > ТУК

дойде ми слава богу, но да питам секи път ли след секс ще ми закъснява или първите пъти??

Боже, да, ще забременееш. С тризнаци.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на Buttk0
    тва не ти е мензиса, просто на бебето му е потекло кръв от носа, нормално е , и да бременна си !
    Strength thru Oi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си