- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ИЗКУСТВЕНА КОСА
Здравейте,искам да си сложа изкуствена коса,но на редове,за6тото косата ми е руса,а с при6иване мн се изто6тава,а и е по-скъпо...та,можете ли да ми препоръ4ате някое място в София,където да ми излезе около 600 лв
оба4е искам да е гъста
![]()
![]()
това е наи-важното...и 6те мога ли да си я слагам сами4ка?
благодаря предварително
![]()
![]()
![]()
има един магазин за перуки и изкусвена коса на витошка там отиди и питай.. там ще ти разяснят всичко според мен. Късмет!!!
ами за място немога да ти препоръчам,защото не съм от сф.. но за слагането аз съм с такава и много лесно и бързо я слагам.. отначало само малко повече време ми отнемаше,но се свиква![]()
Изпята песен е вече това с удължаването на косата...
Направи добро- яж л***о !
Стои ужасно...
Толкова ли сте плешиви, че си слагате изкуствени коси бе..?
хах боже....Първоначално написано от Sigrina
Аз съм с удължена коса...случайно да забелязваш?!. . .
и дължината на косата,няма нищо общо с тва да си плешив...
Просто момичето иска дълга коса,а нейната явно е като моята ..която расте мн бавно....
като не разбирате,защо изобщо пишете...
^ май само ти си мислиш така..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Снимката е с прекалено лошо качество, а и е снимка. Но на живо винаги си личи. Ако се грижиш добре за тялото и косата си тя ще растеПървоначално написано от ELiTyYy
И понеже разбирам, казвам, че е ГРОЗНООО!![]()
![]()
![]()
da na vitoshka ima magama se kazva mislq ima go i na ruski pametnik,tam prodavat edni takiva s greben4eta deto se zahva6tat za kostata i 6te ti izleze po evtino,ama problema e 4e ako iska6 mn gusta nqma da ima kude da gi zahvane6 tiq greben4eta ako sa mnogo a te 6te sa 6toto po prinzip ki4urite,po to4no redovete ne sa mn debeli,az napr imam samo 2-3 udilgeniq i mn rqdko si gi slagam de 6tot kosata mi e boqdisana i se promenq cveta![]()
успех само аз тей да си мисля..туй че на тая снимка не се вижда добре е друг въпрос ...Първоначално написано от ju**
Даже някой от новата ми компания незнаят,че съм с удължена коса..
тей че замълчи по-добре!
аз се грижа прекалено добре,за всичко по себе си...Първоначално написано от Sigrina
а косата ми расте до определена дължина...и не е от грижата..хаха мале..
айде няма да коментирам,че...![]()
Като гледам теб представям си и компанията ти, така че е нормално да не забележат.![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Спрете да се заяждате,де...
Нормално е изкуствена коса да си личи,но на пипане.
ELiTyYy,гледала съм твой снимки и помня че точно косата ти ме впечатли и наистина така не си личи.
И при фолк певиците е така...ако не знаеш,че е с изкуствена,няма да разбереш...ако не пипнеш.
А аз имам навика да им пипам косите,като съм близо до някоя![]()
...и наистина на пипане вече е нещо друго.Но то си е нормално,
все пак изкуствената коса не е жива.
Иначе,към авторката - във всеки малко по-елитен фризьорски салон,биха те посъветвали нещо.
Цената на косата на редове,мисля,че се измерва според това колко сантиметра искаш.![]()
На фолк певиците хич не им личи, че са с изкуствени коси....За какво си ги слагате, като всички знаят че не е вашата коса?
Направи добро- яж л***о !
това според мен е много тъпо да си слагаш допълнително още коса,би трябвало да си забелязала на накои жени или момичета с такава удължена коса колко се различава от естествената,най-добре не си давай парите за глупости просто ако по бавно ти разсте си вземи балсам на ГАРНИЕР обаче не го отмивай напълно тряабва да ти остане леко мазно по косата за да има ефект и след това си слагай кристали има ги в козметичните магазини те също много помагат за разстежа на косата....аз ползвам балсама и кристалите и за това лято (тай като съм на кичури от юни месец) косата сразвнително бързо ми израства горе долу за това лято около 9-10см ми е по дълга от преди това...УСПЕХ![]()
това според мен е много тъпо да си слагаш допълнително още коса,би трябвало да си забелязала на накои жени или момичета с такава удължена коса колко се различава от естествената,най-добре не си давай парите за глупости просто ако по бавно ти разсте си вземи балсам на ГАРНИЕР обаче не го отмивай напълно тряабва да ти остане леко мазно по косата за да има ефект и след това си слагай кристали има ги в козметичните магазини те също много помагат за разстежа на косата....аз ползвам балсама и кристалите и за това лято (тай като съм на кичури от юни месец) косата сразвнително бързо ми израства горе долу за това лято около 9-10см ми е по дълга от преди това...УСПЕХ![]()
^ да бе,я да ходи с балсам по косата и отгоре и кристали..че пък и трябвало да стой и мазно..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
еее...ти ще спреш ли да коментираш в тая тема?! ...Първоначално написано от ju**
Не и по твоя воля..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
видяхме ти шибаното мнение..разбрахме,че не харесваш удължаването на коса...
Тейййййй че вече може да спреш да пишеш тука,не помагаш много за въпросите на момичето и темата
Ти си ебати тъпото грозно курве, че и изкуствено, на всичкото отгоре. Макя им деба на такива като теб. Прическата ти е отвратителна.Първоначално написано от ELiTyYy
А ти си супер урод ма мършо...виж се малко на човек не приличаш..Първоначално написано от Hit 2 fit.
Ко си тръгнала мене да коментираш,я се виж първо в огледалото кво си чудовище ...
да не се мислиш за нещо повече от мене?!.... грешиш тотално..
на теб не само прическата ти е отврат..ти цялата си..една пумиЯ!
Така ли? Аз цялата може и да съм помия, ама останах с впечатлението, че си една долнопробна седемнадесет-годишна курвичка. Гледай сега, внимавай кого и как наричаш, за да не ти се стъжни и без това жалкия деградирал животец. Че си тъпа, тъпа си, ама и голямото самочувствие го вадиш нещо, а? На училише не ходиш ли? ТЕй че? ПУмия? Но, защо да ходиш на даскало? Нали вие, оборотните малки курвички, сте си достатъчно умни и предпочитате да ходите по батковците и да се катерите по тях?!Първоначално написано от ELiTyYy
Хм, внимавай.
хахх мн ме стресна с тея заплахи....
нещо не си намерила на кой да ги пускаш тея изтъркани лафчета моето момиче...
явно на всички момичета,който се грижат за вида си и са повече от тебе..казваш,че са курви ...е далече си от истината...
Тва ,че ти си неподдържана уродка..не е мой проблем..
айде върви да си пиеш салициловия спирт ; ) ...