.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Немога да разбера, защо някои хора вместо да се опитват да бъдат полезни с нещо на другите, влизат в тези форуми и избиват комплекси?! Не се отклонявайте от темата момичето дава съвети, а няколко неориентирани пубери тръгват да я хранят... Всеки си има вкус изкажете си мнението по темата без да убиждате! Та колкото до изкуственте коси поставени правилно и оформени добре наистина придават много ефектно излъчване Цаката му е да не разбират останалите, че е изкуствена, а момичето не помня как се пишеше, беше нещо от сорта на елито, се е справило добре наистина естетически мога да кажа, че изглежда доста добре [/b]
    Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!

Миличка , знаеш ли к'во ? Взимаай си онези кичури .. там дето има ги всяк'ви дето и емотата и другите барбита носят такива , по 10 - 15 лв са май .. в София е невъзможно да ги няма хах , хубаво седят - и аз мисля да си взимам ..и аз съм руса : П , но ти предлагам вземи си близък цвят или същия кът косата си , защото изглежда мега смешно .и си личи , че си с така наречената ( присъденка косица )

боже... женската злоба и завистливост граници нямат ...

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Ем хора смятайте оня ден на графа си ходя аз и някфа ме спира и ме пита къде съм си сложила косата (мисли,че е изкуствена),а тя не е!!!Има една от моето даскало със изкуствена и руса отдолу седи като на тия проскубаните кукли адски адски неестествено!!!На нея и излезе 500 пък на една друга 280 маа според мен е мноо зле тва :Х:Х

Град
    видин : )
    когато мине някоя с присадена коса и високо самочувствие покрай мен,не се сдържам и казвам на този, който е с мен (с малко по-висок тон на гласа): дедеее виж на тая колко грозно са и сложили присадената коса" или нещо таково. много обичам това нещо

*както и да е, има мацки, на които им седи хубаво, и не се забелязва, че не е тяхната

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^уаууу
    в такъв случаи
    ти си сто пъти по ''забавна'' от момичето ., на което му се вижда косата

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от peeety
    когато мине някоя с присадена коса и високо самочувствие покрай мен,не се сдържам и казвам на този, който е с мен (с малко по-висок тон на гласа): дедеее виж на тая колко грозно са и сложили присадената коса" или нещо таково. много обичам това нещо
    "Дедее" и си показваш селянията
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Много забавна тема
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен
    Така..за да не пускам нова тема, ще пиша тук.Искам да попитам имате ли присадена коса и колко г/д ви е излезналом и къде сте си я слагали, съшо така как.Шили ли са я или с клипси и.т.н

П.С - някой поръчвал ли си е коса онлайн, не помня как се казваше сайта, но цените бяха 1см-1лев.
    Хора много , Човеци малко !

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Първо,че да имаш удължена коса трябва да уцелиш същият цвят като на естествената ти коса..иначе вече е неуписуемо грозно и смешно.Второ,че е скъпи и ти писва от тях бързо и само даваш излишни пари на вятъра.Всеки си има право на избор,разбира се. Както и на мнение! А иначе по интернет потърси има много магазини,аз знам на ъгъла на витошка.
    • Обичай,за да те обичат! •

изкуствена, или одължител, демек естествен косъм? мойта е един пласт, 70 см, гъста и то много, от Англия, 50 долара.
    Имало едно време..

Голям фен
    Мерси все пак, ако може още мнения.
    Хора много , Човеци малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си