- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво се случва в училището в Благоевград..
Кадри от шесто соу Благоевград..No comment..
http://www.vbox7.com/play:0521fdb7
http://www.vbox7.com/play:d64e5ee7
Представям си как ще идват да се саморазправят разлигавени родители..
Аз ако бях на нейно място щях да направя същото нещо.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хахаха,и аз преди 5 минути го гледах това.. ами според мен учителката може спокойно да бъде осъдена.
Еми тва не е нормално,но по-ненормално за мен е онова,което даваха по бтв..
и,ако тези са се държали с тая госпожа така както ония с учителя(репортера),нека ги бие
това определено е по-добрия вариант
Я помисли пак.. Теб ако всеки,който се дразни от поведението ти,тръгне да те бие,няма да мислиш така. Да не говорим,че е противозаконно,макар че много малко хора си търсят правата в такива случай,но това е отделна тема..Първоначално написано от Bee*
айде още едно отроче на демокрациятаПървоначално написано от LINKNOT
![]()
Dwight D. Eisenhower
Еми...уволнение?Найстина,що толкова много ги мрази тея ученици,има и други по-добри мерки,от колкото да ги бие.По-добре да се изключи ученик,от колкото да се пребие от учител...нали така?
Първо като я видях, ми заприлича на даскалката по музика. Едно към едно са.Ама нашата само гледа накриво и пъшка, още не ни е била.
![]()
Не говориме за всеки,в случая-за учител.Първоначално написано от LINKNOT
А нима е законно те да се държат такаа с учителите?!
И какво всъщност може да направи?Първоначално написано от SuNsEt
Абсолютно нищо.
Да дойдат родителите им както каза Раврр и да се разправят и естествено тя да излезе виновната,а децата им като се държат като изтроди пак да са невинни?
Да,съгласна съм,че тва не е правилния начин,но просто друг има ли?
Jal mi e 4e mom4eto e o6te malko no az ako bqh na negovo mqsto 6te6e da ima![]()
![]()
gleite sa ne razbrahte li 4e si4ki u4iteli sa kompleksari i si izbivat si4ko v daskalo za6toto uj tam sa nekvi,oba4e izvun nego sa pulni plujeci !!!
^ти си от съсипаните поколения, брато!
Бой и военни лагери за всички невъзпитани тъпанарчета!
Дали има други начини за възпитание? Да,има...На съвета и изключване...Аз съм била свидетел как учител който посегна на ученик беше причакан и пребит в двора на училището..Бой предлагаш-бой получваш![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Па, ако са некви лайна, що да не ги бие![]()
иначе съм против това![]()
az ako bqh na mqstoto na tiq skacham i tupanik napravo
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Първо - те са непълнолетни. Второ - много добре знаеш,че правилното възпитание на подрастващите не включва бой. Тази учителка горката хукнала да гони момчето из стаята да му удря шамари.. прилича ли й на възрастта?Първоначално написано от Bee*
Учителката се опитва да постигне това, което родителите не са успяли...
Да, хубаво е да се прилагат методи на възпитание, както и в семейството, така и в училище, но боя не възпитава!
После защо има агресия, защо има насилие сред учениците...ето заради такива хора като тази.
Може да има 10 висшита, със сигурност работата и е натоварена и е необходимо огромно търпение, но на дали някой я е заставил да бъде учител.Като не и харесват условията на труд, да си потърси друга работа, а не да си изкарва гнева върху учениците.Най-малкото, утре ще дойдат двама трима, ще я причакат в някоя уличка и ще получи естествен грим.
П.С-Ако някой от родителите, реши да си потърси правата по правен път, заснетите клипчета, няма да се счетат за доказателства, дори и да бъдат изгледани, ползата им ще бъде частична, по-важни са двамата свидетели, призовани от съда.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да бе, сигурно
всички сте страшни![]()
тия там лекета заслужават само това![]()
Tvurdo sum ZA tova! Taq demokraciq dotam dokara neshtata.![]()
А тези деца приличат ли ти на такива,които разбират от дума?Първоначално написано от LINKNOT
Ако бяха такива,щяха да се научат от вкъщи,какво означава уважение.
За такива деца,боят е задължителен,ако не вкъщи,то в училище.
Трудовият договор на учителките не вкл-чва възпитание (респективно бой),но за да си вържат работата гладко,за да има дисциплина,се налага понякога да влизат и в ролята на родители..
Аз предпочитам да раздавам шамаено правосъдие,когато видя,че думите не действат,отколкото да ми се качват учениците на главата..
Dwight D. Eisenhower
Не,не й прилича на възрастта.
А на него прилича ли му на възрастта да се държи като изрод с възрастен човек със сигурност 100 пъти по-умен от него?
Както знаеш също е забранено в час да се пуши,играят карти,да си се разхождаш и т.н.
И кажи какво да направи госпожата,когато той се държи така?
Попадала съм в такива ситуации и какво става?
вика се директора,идва-сплашва,всички мълчат,после той си тръгва и се почва от начало.
Ако пък случайно тръгне да се оплаква някъде,нахаканите и абсолютни селяни родители идват и почват да я обвиняват в неща,които децата им са си измисляли.
И после учителката реве всеки ден в учителската заради някви разглезени лапета.
В пети клас учителят ни по руски ни шамаросваше когато говорехме. Е, беше шамар по врата или дърпане на ухо, или плесница, не беше като да сме яко в кеча... И въпреки че му бях любимка и затова никога и не посмя да ми посегне бях единствената, която му се "надърви" и станах на бой.![]()
![]()
![]()
Ама защо си мислиш,че най-сигурният превъзпитателен начин става чрез бой?Първоначално написано от RAWRRR
Че чак бил задължителен ..
Учителската професия действително включва както обучение,така и подход към учениците и не е за всеки. Няма да забравя госпожата по математика от 5-ти до 7-ми клас. В часовете й беше гробна тишина. Обесняваше всичко точно,слушахме,решавахме,с равяхме се,но тя беше строг човек,който респектираше. За бой обаче не може и дума да става.
Зависи от характера на всеки учител. Напълно разбирам въпросната г-жа от Благоевград,тай като аз също съм много избухлива,но затова и не бих се нагърбила с учителската професия. То вярно,че в днешно време дисциплината в класните стаи на много ниско ниво,но за тази работа се търси помощ от специалисти психоаналитици,които да поговорят с малките примерно в часа на класния. (В бившото ми училище на няколко пъти използваха този метод и мога да кажа,че имаше ефект.) По-добре е така,отколкото картината,която се развива особено в първото клипче.
Първоначално написано от Bee*
Когато завършиш училище се надявам да можеш да се върнеш назад в мислите си и да стигнеш до извода,че най-добрите учители са били тези,които са били най-строги и най-взискателни.Първоначално написано от LINKNOT
Няма да разберете,че никой не ви насилва да учите,все пак България има нужда и от хора без образование за да вършат черната работа..
Училището е задължително според закона (май),но всъщност училището е привилегия..знанията са привилегия..а не задължение.
Вие просто си мислите,че учителите са там,за да ви правят деня по-скучен,че ви се карат,защото са изроди..и оттам започвате своеволията.
И знаеш ли,ако трябва да съм честна,твоето мнение ме разочарова също толкова,колкото и поведението на онзи пикльо..защото ти правиш същото като него.И съм сигурна,че ако не се замислиш и ти ще станеш от въпросите разлигавени родители,които ще ходят да защитават децата си по родителски срещи и да обвиняват учителите..
Когато се научиш да уважаваш учителите,тогава ще разбереш,че въпросната учителка е постъпила много правилно.
Dwight D. Eisenhower