.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Град
    In your pink dreams.. :]
    Ето и доказателството, че после учителката и директора за заплашвали децата и те са излизали пребрендели от училище..Да ви имам уважението към тая тъпа бабка !И това са хора на науката!
    http://www.vbox7.com/play:1924b225

Е тия за да ги бие значи има защо, гледам ги тея малките и няма друга оправия. Всъщност не мисля, че това е начина, ама и те се държат отвратително с учителите. Няма оправия

Град
    STARA ZAGORA
    pisna mi da gi 4eta teq mnenie... teq det sa zavur6ili sa "za" boq... tezi deto ne sa "protiv" ... em koi kakto moje da se opravq.. edva li znaete kak sa se durjeli predi taq da vzeme da gi bie... i edva li znaete za6to se durjat taka... Mene ne me ebe, za6toto i mene sa se probvali da me udrqt,ama ne staa nomera.
    Vseki da se opravq... kvo obsujdate kato neznaite kvo stava ... Prekaleno mnogo profesori stanaha... A opredeleno ne ste tolkova golemi , tva 4e ste v takuf forum det vsi4ki sa po na 12-16 god. vuzrast... Ne zna4i 4e trqa se praite nz mn golemi i krotki i tn....
    I koito ne iska da 4ete latinica da ne 4ete , pi6a s pravopisni gre6ki i s sukra6teniq 6tot sum tupa i daskalkata ne me e bila.

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    pisna mi da gi 4eta teq mnenie... teq det sa zavur6ili sa "za" boq... tezi deto ne sa "protiv" ... em koi kakto moje da se opravq.. edva li znaete kak sa se durjeli predi taq da vzeme da gi bie... i edva li znaete za6to se durjat taka... Mene ne me ebe, za6toto i mene sa se probvali da me udrqt,ama ne staa nomera.
    Vseki da se opravq... kvo obsujdate kato neznaite kvo stava ... Prekaleno mnogo profesori stanaha... A opredeleno ne ste tolkova golemi , tva 4e ste v takuf forum det vsi4ki sa po na 12-16 god. vuzrast... Ne zna4i 4e trqa se praite nz mn golemi i krotki i tn....
    I koito ne iska da 4ete latinica da ne 4ete , pi6a s pravopisni gre6ki i s sukra6teniq 6tot sum tupa i daskalkata ne me e bila.
    Точно пък тези, които пишат в тази тема, са на 20 и кусур години.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Експо, окей никой не оспорва положението на учителите в обществото-преди.Пределно ясно е, че ча се ползвали с много повече уважение, сравнено с настоящия момент.Също така са прилагали много по-често насилие над учениците, но тогава е било напълно прието, а сега не е.
    Тези деца, може и да са разглезени и невъзпитани, но за това може да бъде отговорно единствено и само родителското тяло!
    Като ти пречи да проводеш часа при нормални условия ,вместо да раздъваш правосъдие, хващаш ученика за ръка и право в дирекцията да чака мама и тати, следва разговор с психолог и с родителите и вземане на адекватни мерки.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Експо, окей никой не оспорва положението на учителите в обществото-преди.Пределно ясно е, че ча се ползвали с много повече уважение, сравнено с настоящия момент.Също така са прилагали много по-често насилие над учениците, но тогава е било напълно прието, а сега не е.
    Тези деца, може и да са разглезени и невъзпитани, но за това може да бъде отговорно единствено и само родителското тяло!
    Като ти пречи да проводеш часа при нормални условия ,вместо да раздъваш правосъдие, хващаш ученика за ръка и право в дирекцията да чака мама и тати, следва разговор с психолог и с родителите и вземане на адекватни мерки.
    И си мислиш, че има ефект? Е, няма, от личен опит и наблюдения ти го казвам.

Град
    I don`t know where
    Нямах това предвид.
    (:
    Всъщност не лошото качество на възпитатието е проблема, а липсата на такова.

А родителите щом намират това за нещо нормално, ще им се наложи да си намерят и училище в което и ръководството ще възприема псувните и неуважението като нормални.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=204211

В такъв случай как се процедира?

Бтв. наистина съм против неоправданото насилие, ама като се сетя аз какво говно бях и си давам сметка, че всеки отнесен шамар си е бил заслужен. Но и родителите ми са преподаватели (в елитни гимназии и университети- ако мошно се интересува) и когато съм се оплаквал, са ми казвали, че съм си го заслужавал...
    Темата е пусната от човек, които таи негативизъм, граничещ с омраза към определен учител.Може да си възпитан по възможно най-добрия начин и пак да имаш подобни мисли, особено през тези години на "неулегналост"...Не е необходимо родителите да бъдат келеши или непукисти, за да се "развали" отрочето им, въпроса е когато колата кривне от пътя, родителите да се заемат и да я върнат там към където се предполага, че трябва да бъде мястото и.
    Иначе родителите ти разсъждават като хора, прекали дълги години в образователната система, сблъсквали се не веднъж или два пъти с просташкия манталитет на определени индивиди.И точно това им дава правото да те корят, а не да те оправднават както правят повечето родители, неспособни да прекарат дори и един ден в учище в ролята на учители.

Град
    I don`t know where
    В днешно време има проблем с бройката на учениците.
    Наплива е само за елитните гимназии и техникуми, а другите училища се борят за всеки ученик, за да си запълнят квотата и да не се стига до съкращения...

Затова и изключването вече не е лесно...

Ето оттук идва проблема, че не е толкова лесно да те изключат в днешно време.И защо трябва да страда цял един клас, защо?!
    Да се въведе наказание под формата на обществено полезен труд, да видим дали няма да се кротнат...

Тея малки келешчета пък от какъв зор ще вадят телефони и ще снимат?
    Евала и правя на тази учителка, цяла България я знае. Сензацията е важна.

майка ми е учителка в езиковата в блг ....днешните ученици са пълни дебили ....проблема самоче идва от родителите им, които явно са по-големите дебили, защото са отгледали пъни боклуци и имат наглостта да идват в училище и да ги защитават, и да обвиняват учителите, че им пишели слаби оценки докато "гениалните" им деца не могат да сметнат корен квадратен от 4 (буквално), отсъстват, не слушат, шумят и обвиняват учителите в некомпетенстност
    ... в случая жената ще го отнесе, защото не е издържала на тормоза, защото няма друга дума за сегашното отношение на учениците

..честито на всички, които ги защитават, след години като се излеят в обществото всички ще стане забавно ...и много тъжно
    Split my skin, fuck my wounds

"Класът ми каза, че си ме псувал" - за такова нещо не е нормално да раздаваш шамари ! Ако са такива, каквито ги даваха по БТВ миналата седмица, защо да не ги ошамариш ?

"Не прави това, което не искаш да ти правят." На мястото на момчето бих я пребила. Въобще нямаше да ме интересува, че ми е учителка. Щом тя няма нужното уважение към мен и аз нямаше да имам. Това при условие, че момчето не си го е просело. Като учителката бих постъпила, ако момчето наистина си го заслужава. След това бих се обадила на родителите му за да се изповядам.

Голям фен
    Тя няма право да го удря...Могат спокойно да я уволнят или дори съдят
    НО кой знае той какво е направил?!Понякога си го заслужават...
    В крайна сметка винаги първо гледаме какво са направили другите на нас,а не ние на тях...

Град
    STARA ZAGORA
    znam 4e sa na po 20 i kosur... ama kato ste bili po na 15 sa bili prekrasni deca sigorno... kolkoto i da ni obijdate i kolkoto i da se opitvat da ni biqt o4itelite nqma da se promenim ... i tva 4e sa po na 20 zna4i 4e sa mn golemi li?
    o4itelkite (pone tezi koito na men mi prepodavat) sa po na 50 i kosur.. prez tqh sa minali stotici deca... s razl karakteri i otno6enie... i totalno sa se poburkali ... nqa na4in da se durjat normalno.. kato se ima v predvit i kvo ni e pokolenieto... Oba4e ne mislq 4e trqa da se opitvat da ni biqt i tn.. 6tot tva nqa oprai ne6tata i 6a stava o6te po-lo6o.. Puk vie kato iskate pi6ete 4e taka e po-dobre... Ama posle ne se 4udete kvo e tva nasilie ...

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    znam 4e sa na po 20 i kosur... ama kato ste bili po na 15 sa bili prekrasni deca sigorno... kolkoto i da ni obijdate i kolkoto i da se opitvat da ni biqt o4itelite nqma da se promenim ... i tva 4e sa po na 20 zna4i 4e sa mn golemi li?
    o4itelkite (pone tezi koito na men mi prepodavat) sa po na 50 i kosur.. prez tqh sa minali stotici deca... s razl karakteri i otno6enie... i totalno sa se poburkali ... nqa na4in da se durjat normalno.. kato se ima v predvit i kvo ni e pokolenieto... Oba4e ne mislq 4e trqa da se opitvat da ni biqt i tn.. 6tot tva nqa oprai ne6tata i 6a stava o6te po-lo6o.. Puk vie kato iskate pi6ete 4e taka e po-dobre... Ama posle ne se 4udete kvo e tva nasilie ...
    Ти ходиш ли на училище?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Не,той ходи на Очилище.

Еми какво друго да направи горката жена...Аз ако съм учител, всичките ще ги пребия !!!

Келемета, не учат, правят си квото поискат, ама сега си търсят правата..
    Че те не знаят как се пише побоЙ.. (справка : края на второто клипче )

darksw : кво значи тва с уважението? Ти уважаваш нея = тя уважава теб. Тва е.

Не знаете преди какво е било.. Яко бой, докато не го научиш.
    Ама българските ученици са били над нивото на цяла европа по знания. А сега.. Няква ше ми разправя как в Очилище, Очителите, като се има предвиТ че са преподавали на тооолкова много деца са се побъркали..

На много важни се правим нещо..

В училище се ходи за да се учи. На който не му се учи - ПРОСТО Е! НЕ УЧИ! Отива да работи няква работа по цял ден за някви мизерни пари и без квото и да било свободно време, щото иначе няма парички.

Избора си е ваш. Всеки си преценява дали иска сега да има свободно време, а по-нататък да си скъса гъза и е вероятно пак да не успее да постигне нещо (всеки си има различни цели, разбира се, но предполагам, че на никой не му се работи по цял ден за некви никви пари..), или сега ще пропусне някое и друго напиване (сегашното значение на думата купон за масата деца във възрастта 14-18г), за сметка на което пък това време ще се върне неколкократно по-нататък..

Не знам..

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Цитирай Първоначално написано от Bee*
    нека ги бие
    това определено е по-добрия вариант
    Я помисли пак.. Теб ако всеки,който се дразни от поведението ти,тръгне да те бие,няма да мислиш така. Да не говорим,че е противозаконно,макар че много малко хора си търсят правата в такива случай,но това е отделна тема..
    айде още едно отроче на демокрацията
    Да не говорим, че ако това е твоето дете няма да мислиш така ????
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    нека ги бие
    Я помисли пак.. Теб ако всеки,който се дразни от поведението ти,тръгне да те бие,няма да мислиш така. Да не говорим,че е противозаконно,макар че много малко хора си търсят правата в такива случай,но това е отделна тема..
    Първо мисля моето дете да е абсолютно наясно с това защо ходи на училище. Второ ще разбера от него или учител за това и вместо да започна да скачам директно или на детето или на учителката ще се съберем 3-мата и ще обсъдим причината и нейното решение.

Аз лично така бих процедирал в такъв случай.

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    нека ги бие
    Моето дете,ако си го заслужи,ще си търпи
    Надали някой ще тръгне е така да ги бие без нищо.

Детето на който и да е здравомислещ родител ако се държи ужасно, ще си яде боя - в случая от даскал. Тея с "това ако беше твоето дете" хич не минават.

Заслуженото си е заслужено, в края на краищата.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

тупаници, шутове, шамари, тукати, лакти, главички, крошета, ъперкъти, коленца, баници, кръв, сперма, сополи, мензис, лайна, пикоч, урина...

Always for the win!

кур за всички непълнолетни дегенератчета... днес съм в серия за такива
    Мамка му! Говориш точно като един от моя клас!
    Иначе горе-долу добре ги плеска даскалката.

Град
    I don`t know where
    тупаници, шутове, шамари, тукати, лакти, главички, крошета, ъперкъти, коленца, баници, кръв, сперма, сополи, мензис, лайна, пикоч, урина...

Always for the win!

кур за всички непълнолетни дегенератчета... днес съм в серия за такива
    Можеш да ми пожелаеш добър апетит.Тъкмо си преглъщах крем карамела.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си