.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Хората от тия духовни общества, са много по-силни и духовно извисени от останалите.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Хората от тия духовни общества, са много по-силни и духовно извисени от останалите.
    Така е!
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    жалко..наистина жалко, че никой не схваща това, което искам да кажа
    добре може би не всички са АБСОЛЮТНО еднакви ... има хора, които обичат да причиняват болка, но това са някакви психични разклонения или там както се казва ... като изключим тези хора, защото те просто нямат избор ... ние сме еднакви...
    аз съм напулно съгласна с теб остави ги другите има много хора които си приличат
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Град
    тук таме
    "Хората от тия духовни общества, са много по-силни и духовно извисени от останалите."
    Явно много си падаш по между звездни войни....и нека силата бъде с теб Анакин....нали по силно нещо от силата няма,от душевната сила....нали това представлява силата която помага на Анакин и която извисява разни хорица....те да гледат само да не прекалят с тва извисяване,че да не вземат да увиснат...
    Ти ти егати фантазйора.....неможеш да правиш разлика между реалност и измислица.....наричаш човешките чувства и емоции душевност,наричаш индивидуалната ти призма бог....
    имаше един много хубав цитат:"Лошата храна раваля човека,лошите хора развалят обществото"
    Заради такива като тебе,хората си мислят че лекарите са лоши хора които им дават отровни хапчета,мислят си че в небето има няква сила която се грижи за всички,която е способна на отмъщава и да люби...
    такива хора за мене са смешници!неможеш да осъзнаеш че всичките тези неща които твоя бог притежава е засилени човешки качества,емоции,надежди,ст ахове,агресия и т.н. които са се борили в съзнанията на хората.Един развит разум,какъвто си го представяме че представляват извънземните раси ще да е много по развит и превъзмогнал тези ценности и качества.......мхм ясно......бог е извънземно....
    Работата е там че света е много по огромен не се ограничава само с нашата планета,а религиозната представа за света ограничава и осакатява реалната представа за света!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Повече от фен
    Град
    sofia
    не ми се чете дълго е

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от k`man
    "Хората от тия духовни общества, са много по-силни и духовно извисени от останалите."
    Явно много си падаш по между звездни войни....и нека силата бъде с теб Анакин....нали по силно нещо от силата няма,от душевната сила....нали това представлява силата която помага на Анакин и която извисява разни хорица....те да гледат само да не прекалят с тва извисяване,че да не вземат да увиснат...
    Ти ти егати фантазйора.....неможеш да правиш разлика между реалност и измислица.....наричаш човешките чувства и емоции душевност,наричаш индивидуалната ти призма бог....
    имаше един много хубав цитат:"Лошата храна раваля човека,лошите хора развалят обществото"
    Заради такива като тебе,хората си мислят че лекарите са лоши хора които им дават отровни хапчета,мислят си че в небето има няква сила която се грижи за всички,която е способна на отмъщава и да люби...
    такива хора за мене са смешници!неможеш да осъзнаеш че всичките тези неща които твоя бог притежава е засилени човешки качества,емоции,надежди,ст ахове,агресия и т.н. които са се борили в съзнанията на хората.Един развит разум,какъвто си го представяме че представляват извънземните раси ще да е много по развит и превъзмогнал тези ценности и качества.......мхм ясно......бог е извънземно....
    Работата е там че света е много по огромен не се ограничава само с нашата планета,а религиозната представа за света ограничава и осакатява реалната представа за света!
    Тия работи не се отнасят за мен. Пак нищо не схвана, и пак си говориш твойте втълпени измислици, които дори не са верни. Явно мозъкът ти не може да се развие и да проумява.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

баси малоумната тема... всички са различни много ясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си