.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    а като сте толкова умни вижте това ....и ми кажете не е ли 90% същото отношениеto на учениците към даскалите а?
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_I8vU2KXM84&feature=related[/youtube]
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Вече има нова мода "Яж хартия,на ти шестица" Поне така София може да си реши проблема с боклуците

ima kakvi li ne...

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Само аз ли не се възмущавам и според мене това е по-нормално от другата крайност:
    деца псуват в час,не знаят как се пише благодаря на английски,снимат секс клипчета в 5-6-ти клас
    Някак си това че са им набили 2-3 шамара ми бледнее пред другата действителност
    Не вижда ква е тая отрицателна нагласа
    Това са деца бе човек.
    Никои никому има право да го удря!
    По твоята логика ще разсъждавам малко и аз
    И учителите са хора нали? И не би трябвало да се занимават с децата,които 90% са без никакво възпитание и си мислят че са им длъжни да им пишат 6-ци и да им търпят изцепките в часовете?
    Бе да разсъждавам и аз по вашите логики... Уважавам учителската гилдия (или тази част учители, която си го е заслужила) и разбирам, че отношението на масата ученици е отвратително. НО...Учителите като са хора (ВЪЗРАСТНИ, ПЪЛНОЛЕТНИ при това), имат достатъчно акъл да се обърнат към правораздаващи органи, комисии, съвети, за да бъде наложена санкция на нарушителя. Те, обаче НЕ СА такъв орган и нямат никакво право да раздават правосъдие - възможно е само в отговор да получат истинско правосъдие. Разбирате обаче, че едно дете е много по-слабо информирано, с много-по малко опит и едва ли ще се втурне да се обръща към въпросните органи, ако му теглят един як бой учителите, за това че е казало някоя псувня? Нали разбирате? М?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

^ ае я пробвай в приблизително 240 дни от годината да общуваш с минимум 50 говеда тийнове, които правят каквото си щат и се отнасят към теб както си щат. айде да видим ако ти кипне дали ще се удържиш, защото ще ми е интересно ако се. ако преди това си издържал тоя тормоз МИНИМУМ 5 години.

1200 дни + не е зле, а? м?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Само аз ли не се възмущавам и според мене това е по-нормално от другата крайност:
    деца псуват в час,не знаят как се пише благодаря на английски,снимат секс клипчета в 5-6-ти клас
    Някак си това че са им набили 2-3 шамара ми бледнее пред другата действителност
    Не вижда ква е тая отрицателна нагласа
    Това са деца бе човек.
    Никои никому има право да го удря!
    По твоята логика ще разсъждавам малко и аз
    И учителите са хора нали? И не би трябвало да се занимават с децата,които 90% са без никакво възпитание и си мислят че са им длъжни да им пишат 6-ци и да им търпят изцепките в часовете?
    Бе да разсъждавам и аз по вашите логики... Уважавам учителската гилдия (или тази част учители, която си го е заслужила) и разбирам, че отношението на масата ученици е отвратително. НО...Учителите като са хора (ВЪЗРАСТНИ, ПЪЛНОЛЕТНИ при това), имат достатъчно акъл да се обърнат към правораздаващи органи, комисии, съвети, за да бъде наложена санкция на нарушителя. Те, обаче НЕ СА такъв орган и нямат никакво право да раздават правосъдие - възможно е само в отговор да получат истинско правосъдие. Разбирате обаче, че едно дете е много по-слабо информирано, с много-по малко опит и едва ли ще се втурне да се обръща към въпросните органи, ако му теглят един як бой учителите, за това че е казало някоя псувня? Нали разбирате? М?
    да ама нали се сещаш че ако учителя се обърне към този висш съвет,ще изгонят децата от даскалото....кой би се съгласил да изгони половината деца от училище...нали после няма да имат работа!
    има и по-строги учители......верно е че тая се държи гадно с тях,но явно само това е подействало,да може да се спазва дисциплината.....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Асеновград, България
    Изгонването на ученик е крайната мярка. Докато се стигне до там има други мерки, които се предприемат.

Град
    Horrorwood
    swords1010 всичко това с обещаните наказания към такива ученици е просто гавра спрямо учителите. Смеят им се в лицето, когато се оплачат. Особено в разни ОУта, СОУта и тн, нечувани от Бога. Просто правилата не се спазват и от по-високопоставени личности, камо ли от ученици.
    И наистина, понякога моите нерви не издържат, като виждам как някои прекаляват с лиготията си, а съм ученичка. Сега си представи и да си на учителското място...
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мале,какав терор.
    Едно време тва си е било свободна практика в училищата

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    swords1010 всичко това с обещаните наказания към такива ученици е просто гавра спрямо учителите. Смеят им се в лицето, когато се оплачат. Особено в разни ОУта, СОУта и тн, нечувани от Бога. Просто правилата не се спазват и от по-високопоставени личности, камо ли от ученици.
    И наистина, понякога моите нерви не издържат, като виждам как някои прекаляват с лиготията си, а съм ученичка. Сега си представи и да си на учителското място...
    Оооо, BlackaTBW, Аз нищо от това не съм отрекъл - факт е. Но пък виж, учители да бият ученици и обратното...

Град
    Horrorwood
    ^Не съм казала, че е нормално. И не защитавам нито една страна, защото всичко е тотално извратено в наши дни. Просто съм отвратена от системата в нашите училища.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си