- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- HELP!.. Pravihme sex s prezarvativ iiiii................
iiiiiii sled kato svurshi vidq, che se e bil skusal, az otidoh vednaga
sled tova i se izmih hubavo ta vaprosat mi e
ima li nujda ot hapche... ili ne
predi 2meseca i polovina se beshe slu4ilo neshto takova
i az togava pih escapel.. dali moje sega pak da piq ?
ili![]()
![]()
![]()
![]()
много лошо ..честно да ти кажа незнам ..мисля , че половин година от първия ескапел ..не трябва да се пие друг ..по -добре се консултираи с лекар ..се пак тука няма да получиш много добър съвет ...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
избрахте ли му име вече?![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Много си гаден и шашкаш момичето допълнително.Соред мен мацка си го пийни ескапела,не знам година или половин трябва да мине.На опаковката май не пишеше подобно нещо.А и споко не е задължително да си забременяла..бебе не се прави толкоз лесно.Първоначално написано от nekaf
abe izvinqvaite ama mi e mn stranno 4e tyka vsqka 2-ra tema e "praihme sex s prezervativ ama toi se skasa..bremenna li sam" normalno e da se pritesnqva6 ama vzemi i se razrovi vav foryma ima hilqdi takiva temi![]()
po prinzip moge6 da go pie6 ama ne e mn gelatelno 6toto moge da ti se povredi ne6to ne znam to4no ...ama taka sum 4uvala
![]()
Първоначално написано от nekaf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е хубаво да се смея, защото човек никога незнае...но![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
mi vnimavaite malko de baxti i xorata i predi 2 meseca pak se bilo slu4ilo mi kato znaete 4e se kasat sloji 2-3 ili vnimavaite malko neznaqt kak da si slojat prezervativa i sex praaat mi vnimavaite malko tva hap4e da ne e bonbon i da ne misli6 4e tuka xorata i da si bremenna 6te opraaat mi napravi test za bremennnost![]()
![]()
![]()
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
... в същото положение съм .. :х .. и само да кажа че не сме виновни ние дету праат презервативите пълни ментета .... не е хубаво иначе да го пиеш това хапче след като си го пила преди два месеца ... ама няма начин .. щото като гледам има голяма вероятност да си бременна
.. пиини за всеки случай .. пък ..
..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Изглежда сериозно , разходи се до лекар .. да няма после ред сълзи , ред сополи
Първоначално написано от summer_Love_66
Пък ако мине мине....бахти завършека "пък..." - по-добре нищо не казвай!
Най-малкото което е може да питаш аптекарката дали може да пиеш ескапела пак. Най-добре обаче на лекар!
А ако испие хапчето какво може да стане смисъл нали го е пила
преди 2 месеца а може на 6.. значи не е препоръчително.. може ли да не подейства или да и стане нещо ???
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Трябва да пиеш ,защото това ,че си се умила не помага.Сперматозоидите те атакуват толкова бързо ,че нищо не може да помогне ,един път попаднали в теб ,ако нямаш късмет вече ще са оплодили яйцеклетката тиТака че ,пий хапче и следващият път внимавайте.За да ти се случва втори път ,явно ,че не използвате от най-хубаво презервативи.
И още един съвет ,ако си много време с този човек и ако майка ти знае ,за сексуалната Ви връзка по-добре взимай хапчета![]()
да но може ли да и стане нещо от хапчетата (нали го е земала наскоро пак това хапче)Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
2-3Първоначално написано от iliq_zgz
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...