- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Направих ОГРОМНА беля
Хорааа, добър вечер. Стана голям гаф. Значи, майка ми смеси тая вечер спирт с антибиотик, защото лекарите са и казали, че това помага за акне. Дотук добре. Обачеее, като взех да се мажа, взе, че ми влезе спирт в устата. Ходих да го изплюя и да си измия устата, обаче сега имам чувството, че нещо ми пари на гърлото. Ужас..
Дали не съм се натровилаа? Много ме е страх.
![]()
По - гадно е да се нагълташ с парфюм.Нищо ти няма.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
В по-голямото си количество спирта е алкохол,така,че не мисля ,че ти има нещо
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
На същото мнение съм!Апък ако мислиш,че ти има нещо отивай на лекар,но според мен няма смисъл!Първоначално написано от sky_l
![]()
hmm.. che to se edno piesh alkohol.. nishty ti nqma
нищо ти няма![]()
И аз съм го правила този гаф.Утре нищо няма да ти има (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
hahaha basi shmatkata...
alkhola ot ko mislish se prai e
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нищо ти нямаТа това със спирта и антибиотика е мн вярно за пъпки и черни точки :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
хаха![]()
аз кат бях болна и обърках спирта с сиропа и го надъних
![]()
![]()
![]()
кат гледам нищо ми няма
kakuv antibiotik ?Първоначално написано от pinki
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Я кажете нещо повече за тая маска.[/b]
Спокойно ще ти мине![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
А така..утешавай я..Първоначално написано от LiGlA...
п.с. Добре е,че не и каза за дето ти порасна 3-та ръка
![]()
Споку!![]()
И според мен ти няма нищо!![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
ами мисля, че няма значение от антибиотикаПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
но аз мога да ви препоръчам срещу пъпки ефикасно "лекарство" и то е на същия принцип - спирт и антибиотик
Zineryt (13лв грубо) се казва, аз сега го използвам 4ти ден ми е и значителна част от 'проблемите' ги няма, а останалата част се заличават :P Но абс същото ще е малко спирт със оспамокс
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз обърках един парфюм с капките за нос, ама съм жива... обаче цял ден имах ужасен вкус в устата и гърлото ми гореше. Мхммм..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne ne razbi me
![]()
Хлорнитромицин и салицилов спирт 1 процент-СТРАШНО бърз ефект има.