.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80
    Фен
    Град
    софия

Сексът - Доста практикуван от 14-15 годишните :?

ТакАам... Значи първо здравейте на всички...
    Тъй като познавам доста момичета и момчета на 14 и 15 години които са правили секс и водят активен полов живот ми направи много силно впечатление Не мислите ли че това не е нормално... и Ако мислите така защо
    Чао
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Дали е нормално... за едни, да може би.. аз знам само, че като бях на 14 ми беше странно дори да се целувам с момчета...
    Сега съм на 17 и съм в доста объркан момент, макар че съм с пъти по не объркана от преди, когато бях на 17... та интересно ми е как момиченца и момченца на 14 знаят какво искат, та се плющят активно?!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    абе тва за всеки си е различно....техен си е живота,да си правят квото искат....
    Шофирай разумно - стигни жив!

абе теми от този сорт станаха много банални.. (извинявам се на автора, но си е така) Защо просто не свикнете с мисълта, че хората си правят секс не само на по 14-15 години, а и на 11-12.. Като направиш една такава тема никой няма да спреш (знам, че го знаеш), нито пък ще направиш каквото и да било.. Освен това тези 14-15 годишни момичета и момчета си имат глави И на раменете => могат сами да мислят и да решават какво да правят..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    tova 6te e porednata tema,porodila bezkraini sporove i drazgi mejdu suforumcite.moeto LI4NO mnenie e-da,tazi vuzrast e prekaleno ranna za vodene na polov jivot po red pri4ini,koito ne iskam da izbroqvam,no tova e moeto LI4NO mnenie i ne go nalagam na nikoi.ne oprekvam DECATA na tazi vuzrast,praktikuva6ti sexa,no ne gi i opravdavam-ne mojete da me ubedite 4e pravqt sex ot istinska nujda ili jelanie,pravqt go nai-4esto ili da ne sa po-nazad ot priqtelite si,ili za da ne gi zareje gadjeto,ili da budat po-otrakani ot zaobikalq6tite gi.masovo nqmat elementarna seksualna kultura i ne sa gotovi da ponesat posledstviqta ot poloviq jivot,tuk vuznikvattemi ot roda na "spoko,bqloto te4enie pri momi4etata e normalno" ili "pravih sex s prezervativ,ne se skusa,ne svur6i v men,dali sum bremenna" i tem podobni,NO ima edno golqmo NO nie-tezi,koito ne udobrqvame tova,ne sme nito RODITELI,nito VUZPITATELI na tezi deca,ta da gi naso4im pravilno-ako sa re6ili da vodqt polov jivot,to naistina da pogovorim s tqh otkrito i da im obqsnim VSI4KO svurzano sus sexa i t.n....stana mnogo dulgo.iskah da kaja,4e tozi vupros e otnositelen.izli6en povod sa spor i opit da se uednakvqvat ne4ii mneniq!

Не разбирам, след като действията им по никакъв начин не рефлектират върху теб, какъв е проблема? Аз на 14 правих секс за първи път. И от тогава водя активен полов живот. Не съжалявам сега, няма да съжалявам и за напред. Нито тогава, нито сега не съм имала проблеми, не съм правила необмислени постъпки и пак повтарям не съжалявам за нищо. Това че съм започнала да правя секс по-рано прави ли ме глупачка? Прави ли ме малоумна или не осведомена? Не. И на 40 да станат, глупавите хора си остават глупави. Факт е, че сексуалната култура на населението е под всякаква критика. Но става въпрос за всички. Не само за загорелите тийнове. Какво ви бърка? Нали не става въпрос за вашия живот?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Фен
    Град
    софия
    Jus7__Me Не съм казала че щом го правят са глупави или малоумни или не знам още какви.... Чудя се защо го правят
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mi vsu6nost az mislq 4e e napulno normalno kato se ima predvid nakude otiva dne6noto pokolenie i ne da mi kagete 4e sum nqkva konservatorka ,6toto vupreki 4e i az sum 4ast ot nego prosto ot4itam upaduka i ne si krivq du6ata
    a ina4e ako naistina si gotov i go iska6 np ama mislq 4e otgovorut stoi v podpisa ti:
    "Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари "
    tva e samo gelanie da ne si po nazad ot dr v pove4eto slu4ai/estestveno sa da ne me napadnete ne kazvam 4e si4ki sa konformisti,ama pove4eto/

Фен
    Град
    софия
    Jus7__Me Не съм казала че щом го правят са глупави или малоумни или не знам още какви.... Чудя се защо го правят
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Цитирай Първоначално написано от gabbybon
    Ъъъ.. може би защото им се прави?!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    това си е на всеки лично мнение,всеки си решава кога да го направи за първи път...аз например съм на 15г. почти 16г. вече малко ми остава скоро да ги навърша и на тези години си водя нормален полов живот...така че недейте да съдите момичетата и момчетата които на тази възраст водят полов живот!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
    абе тва за всеки си е различно....техен си е живота,да си правят квото искат....
    +1

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Не разбирам, след като действията им по никакъв начин не рефлектират върху теб, какъв е проблема? Аз на 14 правих секс за първи път. И от тогава водя активен полов живот. Не съжалявам сега, няма да съжалявам и за напред. Нито тогава, нито сега не съм имала проблеми, не съм правила необмислени постъпки и пак повтарям не съжалявам за нищо. Това че съм започнала да правя секс по-рано прави ли ме глупачка? Прави ли ме малоумна или не осведомена? Не. И на 40 да станат, глупавите хора си остават глупави. Факт е, че сексуалната култура на населението е под всякаква критика. Но става въпрос за всички. Не само за загорелите тийнове. Какво ви бърка? Нали не става въпрос за вашия живот?
    Напълно те поткрепям.Аз бях на 14 когато го направих за първи път.Не съжелявам... нищо не естествено за 21-век ; ))

Абе като им е толкова мерак нека си трошат главите... Мозък наливен не се продава.
    Amantes amentes

Голям фен Аватара на go71n
    аз съм на 15 и правя секс макар че ако видите моя тема и отказах секс на момиче ... та то нешно време на 15 да не праиш секс е срамно скъсват те от ебавки така го приемаме тииновете едно време ф 70те години когато рок анд рола беше жив е било модерно момчето с колата с гаджето вътре на някои хълм да го прават сега е модерно след цигарата с джоинта или след белия прах или след поредната водка на някое парти тииновете да се плющат яко
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

всяка тема ли ше е свързана с това?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И аз го направих за пръв път на 14,защото го исках и не съжелявам...а това че на някой не му харесва мен искрено не ме ебе Всеки сам си решава живота.Не мисля че това за 21 век е нещо неестествено...

Добре е, вие наистина сте странни хора .. Значи, в една тема чета..момиче го е правила на 13-14 .. курва, пикла .. каква ли не // друга тема .. на 15 съм и съм още не съм го правила .. девствена путка, или просто .. уауу .. е за всичко си има време .. // е хайде моля ви се де .. осъзнайте се малко, стига само сте обиждали .. когато човек се чувства готов да го прави.. щом момиче на 12 се чувства достатъчно зряло .. /колкото и не мислимо да е това/ просто се случва.. и никой не може да я спре.. аз съм на 14 иимам приятел, но той наистина ме обича, и ще ме изчака, до когато се чувствам готова .. вие си правете сметка, дали тряба да пропилявате детството си, за неща, които от тук нататък цял живот ще правите.. :P

Град
    Sofia
    Ми не е,но е така аз самият се...от 13 и не сажелявам но го направих поне от любов

абе кво да ви кажа народа полудя!!!къв е тоя зор да се ебете толкова малки?!Нали като почнете да се шибате на тая възраст още докат пораснете достатъчно нямя вече да можете да си затваряте краката бе... И направо ме убивате разни малки пикли по на 13-14 години дето пускате във форумите теми "Оф ебе ми се"...първо как така ви се ебе кат още не сте правили скес и второ ша ви кажа че не може да ви се ебе,а тва просто е тъпото ви любопитство кво ли е да се клецаш с някой Еми изчакайте малко не е нещо,без което ша останете,няма да си останете стари моми ама почакайте малко не му е сега времето бе деа...
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

Цитирай Първоначално написано от imaginary-_
    ...когато човек се чувства готов да го прави.. щом момиче на 12 се чувства достатъчно зряло .. /колкото и не мислимо да е това/ просто се случва..
    Ами какво ще кажеш, когато след 5-6 години и децата в детската градина се "чувстват готови" за секс? А?
    Amantes amentes

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Аз не мога да приема, че едно 12-13 годишно момиче е готово за секс! Готов си за секс когато осъзнаеш какви може да са последиците и когато разчиташ на човека до себе си. Любопитството не бива да надделява над разума. И аз имах възможност да правя секс на 12 и след това и на 14, но не го направих защото прецених, че няма да бъда готова за последствията ако има такива. Не претендирам, че сега като съм на 16 мога да понеса отговорностите, но знам че поне мога да се обърна към родителите ми без да ме е срам или да се притеснявам от това, че правя секс.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    аз съм на 15 и правя секс макар че ако видите моя тема и отказах секс на момиче ... та то нешно време на 15 да не праиш секс е срамно скъсват те от ебавки така го приемаме тииновете едно време ф 70те години когато рок анд рола беше жив е било модерно момчето с колата с гаджето вътре на някои хълм да го прават сега е модерно след цигарата с джоинта или след белия прах или след поредната водка на някое парти тииновете да се плющат яко
    e,da,de,nali i az tova vi kazah,hora.UJAS>Pove4eto na tazi vuzrast go pravqt ,za da ne sa po izostanali ot drugite i za da ne gi scepvat ot bazici,ne za6toto naistina go iskat ili za6toto naistina obi4at partniora si!!!i ot vas trqbva da se o4akva da stanete hora li???imam v predvid tezi,spomenanite,koito se strahuvat4e 6te izostanat,ne onezi,koito sa sigurni v izbora si i go pravqt za samite sebe si,ne za da dokajat ne6to na ostanalite!

Повече от фен
    Мене ми се струва че повечето лъжат, че са започнали от тогава... като си мислят че се доказват с нещо, вероятно, че са се развили по бързо Като не може човек с акъл да блесне, търси други начини...
    Никой не им е светил за да докаже, нали ?
    Но всъщност мен не ме интересуват другите, кво щът да прават, себе си гледам!... Аз като не съм праил до са па съм на 19 нито бия барабана, нито се срамувам и никой и не ме подозира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си