- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът - Доста практикуван от 14-15 годишните :?
Първоначално написано от cooool
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Направо е абсурдно какво става в главите на тия 13-14 годишни ''готови'' за секс дечурлига...
да си готов не значи да видиш как някой батко и какичка правят секс по телевизията,да ти стане интересно и да си помислиш,че те е засърбяло и тебе...
тцтц... абе нещата са се оакали вече тотално... който може да се спасява... пък отказващите да го разберат - жал ми е за тях...
Ама така е като родителите напоследък си забравиха задълженията!
Просто в днешно време само за това се говори
Poprincip e vajno da popadnesh na tochniq chovek,da imash dostatuchna sexualna kultura i ottam natatuk reshavash koga shte go pravish.Puk i ponqkoga momiche na 14-15 godini e dosta po-gotova fizicheski ot nqkoq koqto si misli che kato e minala granicata 16 godinki nepremenno trqbva da prai sex ;]![]()
Смятам че на 15 години си достатъчно зрял за да решиш да го направиш..така че не смятам че не е нормално..
Луди ли сте бе братя и сестри...не е нормално разбира се!....Смисал то за нашето "ненормално време" може и да е нормално, но !според мен! тез хора 14-15 годишните нищо не са видели от живота а тва се пак са тяхните тела... първия път винаги остава ярък спомен който едва ли някой може да заличи ... така че според мен нека да не бързат да станат на по 17-18 може би, че тогава щото... тогава вече човек се осъзнава за кво стаа на въпрос аджеба на тоз свят!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
подкрепям идеята за секс на тази възраст, но ако има сериозна връзка и хората са свестни и си се обичат а не го правят "просто за да пробват". иначе на тая възраст с всяко гадже още първите седмици или 1-2 месеца...като 20-30 годишни...не не не! например имам приятелка, която го направи на 14 с момче с което беше 11 месеца, и след време скъсаха (обичаха си се преди, просто нищо не е вечно, за това) и днес правят 9 месеца с друго момче и не са правили секс. В този случай според мен няма нищо ненормално.
това дето го описваш, че е модерно сега...ами била съм в такава компания, с каквито се водиш, такъв ставаш, просто започваш да мислиш като тях... но има много по-стойностни неща и държа на истинските приятели, затова се радвам че не съм една от тях и съм си добре ако ще и задръстена да си остана че на тая възраст не съм се изпраскала "да видя какво е"Първоначално написано от go71n
Всеки го прави, когато се чувства готов. Аз лично съм против правенето на секс на тая възраст, защото секса не е детска работа.
Първо, че повечето го правят не защото са готови или имат чувства един към друг, а защото така е модерно...Всички техни приятели и приятелки го правят, защо пък те да се различни? Както има една приказка "Няма вече страсти - секса стана като "здрасти""...
Второ - малко са тези на възраст 13-15, които са наясно с рисковете и опасностите при едно правене на секс без предпазни средства, примерно - полови болести, нежеляна бременност и т.н. Разбрали кое къде се мушка и айде давай да правиме секс...пък после реват по форумите от положителни тестове за бременност... Всеки един човек, независимо на каква възраст е, трябва да има поне елементарна обща култура за това, което прави.
Трето, но не последно по важност - специално при момичетата на тая възраст, организмът все още не е развит напълно и при една нежелана бременност, например, не се знае последствията какви може да са...
Затова всеки си решава сам за себе си кога да го направи и колко е готов за евентуални последствия след това.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
пука ли ти
щото на никой не му пука дали ти правиш секс,споко
+1Първоначално написано от cooool
За съжаление си прав! Айде иди се боцкай.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Amantes amentes
интересно ми е каква жена бихте избрали за да живеете с нея до края на живота си и да ви роди деца...курва която я знае целия град или момиче което е пропуснало възможноста да бъде "общата"
JuN!0r
Супер фен
Местожителство: Долината На Идиотщината
Пуснато на: Съб Окт 25, 2008 12:00 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Смятам че на 15 години си достатъчно зрял за да решиш да го направиш..така че не смятам че не е нормално..
АЗ ПЪК СМЯТАМ,ЧЕ ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН!![]()
Абе айде колко такива теми ше правите!Разбира се,че не е нормално.
А ти,авторке,гледай себе си!![]()
Нормално било...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Какви глупости говорят някои хора....
Това,че нещо нередно се случва масово не го прави НОРМАЛНО.
Това,че сме 21 век не значи,че става чудесно децата,на които още са им недоразвити органчетата да правят секс на поразия... Толкова са неосведомени по въпроса,че... (ама може би и това трябва да се приеме за НОРМАЛНО??? )
Точно хора,които говорят като тебе позволяват цялата лайнария да се развива....
Мернах в темата за сайтовете за запознанства и следното :
... много лошо,че има хора,които мислят така...явно отказваш да се замислиш дори.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Трай да не пратя един конен отряд хуни да се "погрижат" за твоята.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Amantes amentes
В днешно време "децата" израстват прекалено бързо - а някой просто така си мислят...
Не виждам проблем ако на 15 се чувстваш готов за тази крачка да я направиш. Дори след време да съжаляваш , поне ще ти е обица на ухото![]()
A Plaything of Destiny
ei 4esno si priznavam na 15 sum i sum devstven ama s nai golqma ydovolstvie bih ebal nqkoq 6toto mislq 4e sum gotov a i da ne sum to pone znam kvo trqbva da pravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako mojeh prosto na momenta bih si izgubil devstvenosta
![]()
![]()
![]()
Da, momicheTATA go praktikuvat ot ranna vuzrast! Poneje sa malko umni(da ne kaja obida) i lesni, v koeto nqma nishto losho, razbira se.Първоначално написано от gabbybon
Pusta moda, kakvo da q pravish.
Не мисля, че е нормално, а по-скоро "мода".Не съм съгласна и няма да съм поредното момиче на 14-15 години, което ше си легне с всеки батко...NEVER!
Всеки си решава сам за себе си. Аз лично си загубих девствеността на 16, с момчето съм от половин година и го обичам адски много, не бих могла да си представя какъв би бил живота без него и всеки миг без него ми е дълъг и тъжен. За мен, когато има такава обич, секса е нещо съвсем нормално и дори препоръчително. Друг е въпросът, че на 12-13 едва ли се среща истинска любов.
E, ma to e zatvoren krug, momichetata vinagi tursqt po- golemi, a momchetata obratno. Krugovratut na prirodata, sestro.Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
В тази връзка искам да попитам - От колко години на там се смята вече за ненормално да не си правил ?