- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът - Доста практикуван от 14-15 годишните :?
Ма какви момчен"ЦА" и момичен"ЦА" на 14-15 години![]()
![]()
.обикновено тези които пишат тези теми са с по 2 год. по големи и се мислят за голямата работа.Та мислиш ли че аз като сам на 15 не знам как се прави секс?Ако искаш даже ела ще ти покажа...Осъзнайте се хора 21 век сме хората на 15 не са като тези които преди на 15 не са знаели от каде пикаят....
Това,че тези,които пишели такива теми са били с по не зннам си колко години по-големи (което не знам как го роди) не значи,че се правят на голямата работа. Тука изобщо не става въпрос за голямата и малката работа... Не можете дори да проумеете същността на темата за бога... ужас...Първоначално написано от mimako
и така наречените 'хора' (деца) в 21 век точно са тоооооолкова заблудени,че нямам думи.... може да знаят че пишката тряя се ръгне в дупката и да го правят и по 100 пъти на ден,но тва не ги прави ЗНАЕЩИ и отговорни за действията си!
То за какво спориме изобщо? Вие слепи ли сте? Не виждате ли какво става ? Само като влезнеш в един тийн форум и ще ти избоде очите цялата лайнария! - аборти,ескапелета,
''абе правя секс от 13 годишна ама викам да попитам,че да съм сигурна напълно - нали като е без презерватив и съм с главата надолу и с лъжица на носа нема опасност да забременея?''
уф начи.....
![]()
Абе тебе случайно да си завират п*тките и к*ровете в лицето ти,за да ти пречи?Кво те грее половия живот на другите,тва са лични неща.И не,не мисля,че е толкова рано,зависи си от човека,както винаги.Спрете с тея безсмислени теми.Никой не е еднакъв,за да го причислявате към "групата". и какво ти дава тая тема?![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
още една тъпа тема..
иначе..да нормално е..щеше да е ненормално ако бяха някакви изключения..но то е масово .. тоест..веече е прието .. да колкото и странно да звучи...поне за мен е така..а да и е хубаво поне ако ше праат секс на 14 да са си учили добре уроците по биология![]()
.!.
Навсякаде по днешно време се говори,че няма вазръстова граница за това точно.
При всеки човек е индивидуално.
Когато той си реши тогава.
Един може да на 15г. и да се чуства готов ,а друг на 20г. и все още да не е готов за това.
А все пак всеки си има глава на раменете да му тежи,че тъка да мислят каво да правят и с кого!