- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво предпочитате,сериозен мъж до вас или прсто секс?
сериозен човек до мен![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
абсолютно съгласна!Първоначално написано от Jus7__Me
az li4no predpo4itam da ima 4ovek krai men i da mu k1sam g1za ot sex
iskam zgrav seks v gazaaaa
napylno syglasna sym =D> \Първоначално написано от therichbitch
/
СЕКС
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Не може ли и двете :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
сега може и просто секс..не ми е до гаджета![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И в двата случая секса си е секс![]()
Когато си с сериозно момче на секса му се вика - любов .. и да моето мнение че е хубаво
А на " просто секс " му се вика неангажиращ секс - и това ми харесва защото не се влагат чувства и не си задължен на следващия ден да се обадиш .. просто секс
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Първоначално написано от vodka_f
определено сериозен мъж и добър в леглото...ако не е ще го науча...ако не се научава...тогава ще му мисля ко ще права....![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Естествено че само секс! отказвам да имам гадже тва за мен е тъпо и отживяло![]()
za sujalenie...Първоначално написано от merediana
Opredeleno seriozen maj do men.....pak drugoto 6te si doide samo stiga samo da ima lubov!!!![]()
Много ясно, че предпочитам сериозния мъж, тия неща като "само за по секс" не са ми по вкуса... Остава ти само едно вятърничаво удоволствие...
Както милион пъти съм казвала на ппиятели сексът не е най - важното нещо в една връзка ... Има мн по - важни фактори !
Като например? Не можеш да убедиш сексуално активен човек, че сексът няма значение в една връзка.Първоначално написано от Dark_Angel_F
Стабилен мъж и як секс![]()
Сериозен мъж.. за мен секса не е най-важното..![]()
ima zna4enie no ne e s nai-gol zna4enie.........Първоначално написано от Hrdcore`Lady
Еми с ник фешънче,какво може да се очаква.На тях им дай модерноЕстествено че само секс! отказвам да имам гадже тва за мен е тъпо и отживялоИ защо да е отживелица да имаш до себе си човек,който не е само за секс.Абе,келеши като тебе Господ дал...
![]()
За да нарека връзката си с мъж - сериозна, е трябвало преди това да съм разбрала, че си допадаме като цяло .. и в СЕКССА !
Има връзки в които секса не върви, с човека до мене не си пасваме, той е сериозен като личност, но връзката ни така и не продължава и не попада в графата - сериозни!
бой да има
калеш ще викаш на някой другПървоначално написано от Adurna
![]()