- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво предпочитате,сериозен мъж до вас или прсто секс?
Тва пък,ако не е някой загорял девствен МЪЖАГА,пък на. Главата си залагам,че е от мъжки пол и женско не е виждал ...Първоначално написано от sladky2008
Така! Мнението на мнозинството малчугани тук е, че искат сериозен човек до себе си ... а запитали ли са се тези малчугани дали те са сериозни и готови за сериозност?![]()
и аз съм за сериозния човек после секса ...![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
А запитай се колко време можеш да издържиш без секс и като цяло колко време ще изтърпиш преди да се превърнеш в животно, което иска да заводоли собствените си нужди, пренебрегвайки човека отсреща ... и къде отива сериозността при това положение?
Като сексуално активен човек ще кажа-сексът не е най-важното в 1 връзка. Има хиляди други неща, които я правят истинска и сериозна.
Никога не съм искала просто секс. Винаги съм смятала, че той е следствие, а не причина за сериозна връзка. Нямала съм еднократни сексуални изживявания и не желая. Щом правя любов със сърцето си, то значи, че ще е хубаво на 1 емоционално ниво......
Докато си в процеса на намирането на точния човек....естествено че секса![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
da si sus seriosen 4ovek te pravi seriozen
da ima6 nqkoi do sebe si na koito da moje6 da raz4ita6 i da obi4a6 naistina te promenq raztursva sveta ti i te pravi otgovoren kum tozi 4ovek
abe ne znam momi4e li si ili mom4e i ne mi dreme osobeno ama 6te kaga 4e poznavam momi4eto ot avatara,s koeto samo si prai6 ebavkaПървоначално написано от sladky2008
радвам се че ме познаваш..сеа изчезни![]()
![]()
Ау, отговори като по учебник 70%, жалко, че реалността и действията ви СА съвсем други.
естествено ,че сериозен човек
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Сериозен :P