- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ли момчетата да си бръснат краката?
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хех то взе че стана голяма тема![]()
А иначе аз не търсих съвет , просто изках да разбера мнението на останалите![]()
![]()
Неее недей !!!![]()
![]()
![]()
Човек не знае какво печели, когато губи...и какво губи,когато печели
PEASE
Бе ти си откачена бе,ше се бръсне често,аз нямам време ташаците да си избръсна ше си бръсна краката,божеее всичко стана педалщинаПървоначално написано от my baby love
Ужастно е с бръснати крачета....гейчета
Първоначално написано от tqnkо
ami osven ako nesa nezabelejimi nesi gi mahai no pak e po dobre bes i esteti4eki i higieni4no i ne samo za krakata de!....abe nz super e gnusno mom4e s kosmi kadeto i da ima....as sam momi4e na 20![]()
Отивам да се острижа 0 номер, щото не е хигиенично да имам коса! Както и вежди сигурно...Първоначално написано от korkuluruya
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аз съм твърдо против за мом4ета които си бръснат краката...за мен тфа са гейски истории...
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Според мен не. Само футболистите заради корите![]()
Of puka mi dali ima kosmi po krakata ili ne...samo da ne e kato pudel pod mishnicite i pod korema
Is everybody going crazy?!?
Въпрос на мнение и гледна точка.Някой хора си мислят,че е педераско момче да си бръсне краката,но според мен няма лошо.
Лично аз категорично не харесвам бръснати момчета,като някви голи охлюви са, не ме привличат
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
абе ей! нема да бараш малкото останали признаци че все още си от мъжки род ве! ся ако 'фанем 'сичките да се бръснем навсякаде лелееее.... педалщина абсолютна...
между другото по мой наблюдения мъжествените жени харесват бръснати мъже... може би защото искат да са единствения мъж във връзката? муахаххахахаххаахахах
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
космите са признак на мъжественост, не харесвам бръснати, като ге*чета са, ама пък и адски много космати па не харесвам![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
За мен няма значение дали си бръсне краката или не,приятелят ми не ги ги бръсне и ми харесва и така,а и неговите косми са почти руси и не са гъсти..
така се надявах да няма такива изцепки, но ето на... чакам някой подробно да ми обясни защо е по-хигиенично едно момче да няма косми по краката.. кво, мръсотията му засяда между космите ли? или му се омазняват както косата :О леле ...Първоначално написано от korkuluruya
по темата - НЕ харесвам момчета с бръснати крака. обезкосмяването е нещо, което жените правят, гонейки идеята за "нежност" - спор няма (май?), че гладката кожа е приятна на пипане и нежна за гледане... а от кога "изискванията" относно външността на мъжете включва да бъдат и изнежени?![]()
1. надявам се жените не са толкова пропаднали, че да определят един мъж по краката му...
2. не очаквам по време на среща, някоя мацка да ме гали по крака![]()
3. лично аз не бих се чувствал комфортно с бръснати крака
4. нямам намерение да конкурирам приятелката си
5. а веждичките да си изтъня не искате ли?![]()
Както им е удобно на тях,
на мен не ми пречи толкова, дори и да имат.
Обаче под мишниците - задължително![]()
![]()
По принцип винаги гладки бръснати крака са супер .. ама това се отнася за момичетата.Не мисля,че някое момиче ще тръгне да гледа къде (въпросното момче) има косми.![]()
да, ако са педали
Момчетата стават момичета... вече е нормално...![]()
еlsy![]()
Мисля, че нито едно момиче ще ми гледа краката. Не си ги бръсни на краката, но подмишниците и к*ра е препорачително, ако искаш.
Някои хора се раждат и умират, а други се раждат ЖИВЕЯТ и умират
Зависи от самите космиако са много дълги, тъмни и гъсти-да но ако не са такива няма смисъл и по-добре да не е със самобръсначка
Humans need fantasy to be human.
ако за прекалено обрасли само![]()
Просто аз