.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Хех то взе че стана голяма тема
    А иначе аз не търсих съвет , просто изках да разбера мнението на останалите

Неее недей !!!
    Човек не знае какво печели, когато губи...и какво губи,когато печели

PEASE

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Недей си бара космите
    Възбуждащо е момчето да има козинка.Не е гнусно,неприятно,миришещо и всякви такива,стига да си се къпе най-редовно Иначе са като "оскубани" пилета
    ko zana4i oskybano pile?ako se br1sne redovno nqma da ima koravi naboli malki gadni kos1m4eta.........
    Бе ти си откачена бе,ше се бръсне често,аз нямам време ташаците да си избръсна ше си бръсна краката,божеее всичко стана педалщина Ужастно е с бръснати крачета....гейчета
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    WTF в к'во време живеем мъжете с нищо не се различават от шибаните жени

ami osven ako nesa nezabelejimi nesi gi mahai no pak e po dobre bes i esteti4eki i higieni4no i ne samo za krakata de!....abe nz super e gnusno mom4e s kosmi kadeto i da ima....as sam momi4e na 20

Цитирай Първоначално написано от korkuluruya
    ami osven ako nesa nezabelejimi nesi gi mahai no pak e po dobre bes i esteti4eki i higieni4no i ne samo za krakata de!....abe nz super e gnusno mom4e s kosmi kadeto i da ima....as sam momi4e na 20
    Отивам да се острижа 0 номер, щото не е хигиенично да имам коса! Както и вежди сигурно...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

аз съм твърдо против за мом4ета които си бръснат краката...за мен тфа са гейски истории...
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Повече от фен
    Според мен не. Само футболистите заради корите

Of puka mi dali ima kosmi po krakata ili ne...samo da ne e kato pudel pod mishnicite i pod korema
    Is everybody going crazy?!?

Въпрос на мнение и гледна точка.Някой хора си мислят,че е педераско момче да си бръсне краката,но според мен няма лошо.

Лично аз категорично не харесвам бръснати момчета,като някви голи охлюви са, не ме привличат

Град
    Hate City Sofia.
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

абе ей! нема да бараш малкото останали признаци че все още си от мъжки род ве! ся ако 'фанем 'сичките да се бръснем навсякаде лелееее.... педалщина абсолютна...

между другото по мой наблюдения мъжествените жени харесват бръснати мъже... може би защото искат да са единствения мъж във връзката? муахаххахахаххаахахах
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Град
    Hate City Sofia.
    космите са признак на мъжественост, не харесвам бръснати, като ге*чета са, ама пък и адски много космати па не харесвам
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

За мен няма значение дали си бръсне краката или не,приятелят ми не ги ги бръсне и ми харесва и така,а и неговите косми са почти руси и не са гъсти..

Цитирай Първоначално написано от korkuluruya
    така се надявах да няма такива изцепки, но ето на... чакам някой подробно да ми обясни защо е по-хигиенично едно момче да няма косми по краката.. кво, мръсотията му засяда между космите ли? или му се омазняват както косата :О леле ...
    по темата - НЕ харесвам момчета с бръснати крака. обезкосмяването е нещо, което жените правят, гонейки идеята за "нежност" - спор няма (май?), че гладката кожа е приятна на пипане и нежна за гледане... а от кога "изискванията" относно външността на мъжете включва да бъдат и изнежени?

Град
    everywhere
    1. надявам се жените не са толкова пропаднали, че да определят един мъж по краката му...
    2. не очаквам по време на среща, някоя мацка да ме гали по крака
    3. лично аз не бих се чувствал комфортно с бръснати крака
    4. нямам намерение да конкурирам приятелката си
    5. а веждичките да си изтъня не искате ли?

Както им е удобно на тях,
    на мен не ми пречи толкова, дори и да имат.
    Обаче под мишниците - задължително

Град
    ForSaken city (:
    По принцип винаги гладки бръснати крака са супер .. ама това се отнася за момичетата.Не мисля,че някое момиче ще тръгне да гледа къде (въпросното момче) има косми.

Град
    Е там...
    да, ако са педали

Град
    Враца
    Момчетата стават момичета... вече е нормално...
    еlsy

Мисля, че нито едно момиче ще ми гледа краката. Не си ги бръсни на краката, но подмишниците и к*ра е препорачително, ако искаш.
    Някои хора се раждат и умират, а други се раждат ЖИВЕЯТ и умират

Град
    bitchville
    НЕЕЕ
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Зависи от самите косми ако са много дълги, тъмни и гъсти-да но ако не са такива няма смисъл и по-добре да не е със самобръсначка
    Humans need fantasy to be human.

Град
    [На Метри От Земята]
    ако за прекалено обрасли само
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си