- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ли момчетата да си бръснат краката?
Първоначално написано от terrrs
![]()
Не може да се разхождаш като джунгла, лятно време![]()
Аз бих казъл не да ги пръснеш из цяло но поне леко да ги скасиш по някакъв начин (ако са много големи)... Аз никога не се бръсна :Д изглежда много детско и смешно
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Всеки си решава сам за себе си,според мен е достатъчно да премахнеш космите си на интимните зони и подмишниците и то не само лятото но през цялото време на годината.
Първоначално написано от mysterious93
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
На караката и ръцете не съм против обезкосмяването. Има мъже със супер гъсти и черни косми...отвратително. В такъв случай е по - добре да са обезкосмени. Има и с нормални косми, които са си ок.
Но примерно през лятото, един добре оформен мъж с тен, много повече ми харесва без косми.
Единствено оформянето на вежди ми е противно...
Бръснати или по-добре даже ходи на кола маска така ще изтънеятПросто като видиш един добре поддържан мъж е друго в сравнение с някой орангутан хвана тот гората....
По темата---Да.![]()
аз поне не мисля че е гейско щото някой ако има мноо косми по караката няя тръгне на плаж да речем с такива космати крака щото е грррозно
а за космите под мишниците сам сагласна че тряя си ги махат щото и тва е грозно![]()
пфф,що да е гейско,ебаси..
като майнуни ли да ходят О:
не![]()
![]()
![]()
![]()
адски е женствено
днешните момчета : епилирани, оскубани вежди, изправена коса, пудра на лицето, розова тениска, чантичка през рамограмнете се ве
never never let you go you are the one i'm surching for....
и според мене ако са ти много по-добре иди на козметик...
аз попринцип черни косми никак не харесвам,но предпочитам черни,но малки пред тва да гледам гладки крака на момче xD
но ако са руси..мисля,че е най-добре ;д
а за интимните части и подмишниците няма отърване![]()
ако не си ги махаш поне там..ще си умреш сам най-евентуално xD
отвратителна гледка просто...
+1231231233Първоначално написано от annamari
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За мен момчетата със косми на краката няма проблем, но да не са много .. Ноо не понасям момчета със горичка под мишниците ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Ми ако искаш си бръсни и си ставаи гейша,може и фдт да си слагаш,очна линия,спирала,пудра....
и това "трябва ли ? " ...в свободна държава си и може да си правиш каквото искаш,но просто е супер тъпо..момче с бръснати крака,за подмишиците,при набора(разбирай к*ра ти) да,но краката....![]()
Хах,какво лошо има да се поддържаш..Аз съм напълно ЗА!![]()
Всеки си избира сам за него.Ако искаш си махаш космите,ако не искаш-не го правиш.![]()
Лично аз ги махам.Така ми харесва и не ми е приятно при 30C аз да се разхождам с къси панталонки и космите ми да стърчат!![]()
abe mn zavisi ot va kvi sa ti ako sa nqkvi super gasti po dobre si gi mahni ma ako sa svetli i ne olkova mn nedei nqma smisal![]()
зависи!! ако си кльощав и имаш дълги космарлаци ще стои грозно и си ги бръсни Ако си нормално пълничак ама космите са толкова дълги и черни че можеш да си направиш плитки пак си ги бръсни![]()
абе гледай да не стои грозно и да се харесваш сам, това е важно ;]]