- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ХелП...ОпропаСтИХ жЕйдитЕ сИ :Д
Здравеите...зна4и моля ви за съвет.. та скубах си вейдите и са са ми разли4ни охх моля ви кайете кфо да права.... плСс ХеЛпп... ??? и ако оби4ате без подиграфки ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
е скубала си ги ест ,че ше са различни,то иначе нямаше да има смисъл от цялата работа.Ако са много зле ги изчакай да пораснат пак и ходи на козметик
OpPa iZvInete za pravopisa ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
аман от тапунгери като теб![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
Mnogo mi e interesno kak ochakvash nie da ti pomognem v takyv sluchai?
Първоначално написано от Nadelina
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
това е супер тъпо да си окълцаш веждите....хора без работа друго не измислят освен щуротии![]()
Първоначално написано от scoobydors
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Купи си молив за вежди и ги рисувай, докато израснат.
Направи добро- яж л***о !
Първоначално написано от Мушмула
Първоначално написано от varnen4e
+1
Cruel Intentions
хахах ..да беше помислила преди да ги загрозиш :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
meRsi na teq detne se PodiGraXa![]()
![]()
![]()
И ние какво, дарение от косми ли да ти направим? Да ти присадим нови?
хахахПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
абе много сте злеееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееее бееееееее как може бееееПървоначално написано от Ev1l
особено тая дет е писала в червено ням,а толкова тъпо злеее![]()
![]()
така значи да разбираме че много знаеш да си оскубеш веждите обаче после не знаеш какво да ги правиш?!
ти да не си на 12 извинвай много!??????![]()
зза правописа ами ако си на 12 те разбирам то вместо да си седнеш на задника и да учиш можеш да си обръснеш веждите например или да не станеш от компа 12 часа!!!
и ние сега какъв съвет да ти дадем,...отиди се обади на някой приятелка тъпа като теб и й се оплаквай 100 часа ако искаш вместо да задръстиш форума..с тъпотийте ти!
айде приятно скубане
бай!![]()
in defense of our dreams...
Otidi na kozmetik pone malko ot malko da ti gi oformi![]()
ти за козметик чувала ли си? как може сама да си махаш веждите като не можеш даже...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nAPrAOOO me GrUmNaXtE i Sam na 16
: ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne ti nas grumna...Първоначално написано от exclusive__16
![]()
Козметик е правилният отговор.
хах и ко ако е на 12 ?!?
Аз на 12 си ги оскупах за 1ви път и бяха великолепни !
Всички ме питаха на кой козметик сам ходила и се учудваха като им казвах , че аз си ги направих ..Апук за твоя проблем няма оправия докъто не ти пораснат
![]()
![]()