.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Град
    в мазето ;dd
    научи се да пишееееш

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
    хах и ко ако е на 12 ?!?
    Аз на 12 си ги оскупах за 1ви път и бяха великолепни !
    Всички ме питаха на кой козметик сам ходила и се учудваха като им казвах , че аз си ги направих .. Апук за твоя проблем няма оправия докъто не ти пораснат
    С тоя правопис се съмнявам да си кадърна с ръцете
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
    хах и ко ако е на 12 ?!?
    Аз на 12 си ги оскупах за 1ви път и бяха великолепни !
    Всички ме питаха на кой козметик сам ходила и се учудваха като им казвах , че аз си ги направих .. Апук за твоя проблем няма оправия докъто не ти пораснат
    С тоя правопис се съмнявам да си кадърна с ръцете
    +1
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Повече от фен
    oxXX esT se seTix ama iskax da znam Dr kfo mislqT .... a puk prestanite se Podibgravate na men ili na nekoi dryg....
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Страната на Чудесата
    еми опитай се да ги уеднаквиш, скуби едната докато стане като другата
    Fighting for nothing is what you're born for.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Цитирай Първоначално написано от hild_
    еми опитай се да ги уеднаквиш, скуби едната докато стане като другата

....и накрая да станат като на Мики Маус
    Направи добро- яж л***о !

Повече от фен
    eee opraix si gi to nee 4ak tolkofa kolkoto go raztalkufaxte.......
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Цитирай Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
    И ние какво, дарение от косми ли да ти направим? Да ти присадим нови?
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    ако е много зле,не ги скуби извесно време и отиди на козметик илинякоя твоя приятелка,която знае какво да направи

Абе вие тъпи ли сте? Козметик, та козметик. За това иди на козметик, за онова иди. Сега пък за веждите козметик. За пинсети не сте ли чували? Или просто всички сте точно толкова некадърни, колкото и авторката и просто не можете да си свършите сами работата?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Абе вие тъпи ли сте? Козметик, та козметик. За това иди на козметик, за онова иди. Сега пък за веждите козметик. За пинсети не сте ли чували? Или просто всички сте точно толкова некадърни, колкото и авторката и просто не можете да си свършите сами работата?
    И аз съм на това мнение.

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Кой бил некадърен не си ти човека, който ще го каже това нещо. След като веднъж вече се е опитала да си оправи веждите и не се е получило, според теб следвъщия път пак ли така трябва да се получи???? Много ясно, че ще трябва някой друг да и ги оправи.
    За вас говоря бе, не за нея. Тя че е некадърна, некадърна е, ама вие ако за всяко нещо ходите на козметик, то значи сте точно като нея.
    А само един въпрос, гланц като си слагате на устните при козметик ли отивате да ви го сложи?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    Там, където е сърцето...
    Извинявай ама не е никак лесно да си оформиш веждите така че да ти харесва или най-малкото да изглежда добре. Като си толкова компетентна/ компетентен си мълчи, козметика е много добро решение.
    Наистина вземи иди на козметик да ти ги пооправи и ако се страхуваш сама да не ги развалиш пак си ходи редовно на козметик или помоли някоя твоя приятелка да ти ги скубе
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Компетентните не си мълчат. По тая логика тия, които нищо не разбират, само те трябва да говорят.
    Много интересно аз как успявам да си ги оформя? Но предполагам е много трудно да отскубнеш 5 косъма...
    ~

Ae stiga ste se podigravali na momi4eto Vseki dopuska gre6ki i az ponqkoga sym pravila takiva gafove Ako iska6 iz4akai gi malko da porasnat i otnovo si gi oravi ili otidi na kozmetik
    Бях пияна, когато си написах ника.

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    С тоя правопис се съмнявам да си кадърна с ръцете male ubihte meeee mersi 4e me razveselihte
    I L0VE MY FRIENDS

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Еми какво и аз един път като си ги почиствах и малко сгафих, няма лошо, но следващия път на козметик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си