- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ХелП...ОпропаСтИХ жЕйдитЕ сИ :Д
научи се да пишееееш
Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
![]()
![]()
С тоя правопис се съмнявам да си кадърна с ръцете
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от scoobydors
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
oxXX esT se seTix ama iskax da znam Dr kfo mislqT .... a puk prestanite se Podibgravate na men ili na nekoi dryg....![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
еми опитай се да ги уеднаквиш, скуби едната докато стане като другата
Fighting for nothing is what you're born for.
Първоначално написано от hild_
....и накрая да станат като на Мики Маус![]()
Направи добро- яж л***о !
eee opraix si gi to nee 4ak tolkofa kolkoto go raztalkufaxte.......![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ако е много зле,не ги скуби извесно време и отиди на козметик илинякоя твоя приятелка,която знае какво да направи
Абе вие тъпи ли сте? Козметик, та козметик. За това иди на козметик, за онова иди. Сега пък за веждите козметик. За пинсети не сте ли чували? Или просто всички сте точно толкова некадърни, колкото и авторката и просто не можете да си свършите сами работата?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от Wrathchild
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
За вас говоря бе, не за нея. Тя че е некадърна, некадърна е, ама вие ако за всяко нещо ходите на козметик, то значи сте точно като нея.Първоначално написано от st1ka
А само един въпрос, гланц като си слагате на устните при козметик ли отивате да ви го сложи?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Извинявай ама не е никак лесно да си оформиш веждите така че да ти харесва или най-малкото да изглежда добре. Като си толкова компетентна/ компетентен си мълчи, козметика е много добро решение.Първоначално написано от Wrathchild
Наистина вземи иди на козметик да ти ги пооправи и ако се страхуваш сама да не ги развалиш пак си ходи редовно на козметик или помоли някоя твоя приятелка да ти ги скубе![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Компетентните не си мълчат. По тая логика тия, които нищо не разбират, само те трябва да говорят.
Много интересно аз как успявам да си ги оформя? Но предполагам е много трудно да отскубнеш 5 косъма...
~
Ae stiga ste se podigravali na momi4eto![]()
Vseki dopuska gre6ki i az ponqkoga sym pravila takiva gafove
Ako iska6 iz4akai gi malko da porasnat i otnovo si gi oravi ili otidi na kozmetik
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
С тоя правопис се съмнявам да си кадърна с ръцете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
male ubihte meeee
mersi 4e me razveselihte
![]()
![]()
I L0VE MY FRIENDS