.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    По-нежно ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Цитирай Първоначално написано от got2b
    Цитирай Първоначално написано от CattleProd
    Както каза секси бейби ще спя с нея само ако наистина ме обича и в това момиче виждам нещо повече от желание за секс . Не казвам че секса не е едно от важните неща в една връзка , но не е НАЙ-ВАЖНОТО. Поне според мен
    +1

Но кофтито е че не всеки мисли по този начин Например братовчедка ми си направи сифтето с човек който познаваше само по скайп и то 2 дена след като се запознаха пък после рева що не я обичал
    Точно за това някои момичета могат да намразят първия.Били са прекалено наивни,а момчето е е възползвало от тях...

еми ако съм 1 ок супер мно ще се радвам иначе нямам притенций квото такова важното е да има

моя първи път беше с най- добрия ми приятел и стана съвсем случайно, но и доста романтично...

По Темата: мисля, че много малко от момчетата в днешно време са внимателни и им пука за първия път на партньорката им. Повечето са от типа "мушкато и бегония" (мушкаш и бягаш )

ммм по леко и внимателно....казах и ако я боли да каже да спра
    love me

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ще спя с нея ,само ако наистина я обичам /не съм момче ,но казвам какво мисля/ ,защото за нея е важен първият път Ще я възбудя достатъчно ,ще направя добра атмосфера ,няма да я мъча ,ще направя всичко възможно на нея да й е по-добре даже и от колкото на мен /само първите 2-3 пъти ама ,след това трябва и тя да се учи )) / и така. . . мноооого любовна игра

+1 и от мен \/

Леко леко и после докато и покажа от каде изгрява слънцето
    Прави го така че да е добре!!!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    мене ръката ми ме отвори и още съжелявам за което

^ *coughtwankercought*
    GTA Stunting

Град
    en mi habitacion xD ...
    Ще спя с нея ,само ако наистина я обичам /не съм момче ,но казвам какво мисля/ ,защото за нея е важен първият път Ще я възбудя достатъчно ,ще направя добра атмосфера ,няма да я мъча ,ще направя всичко възможно на нея да й е по-добре даже и от колкото на мен /само първите 2-3 пъти ама ,след това трябва и тя да се учи )) / и така. . . мноооого любовна игра
    Много добре си го казала,ама все пак момчетата мислят коренно различно - особено сегашните,на които им пука само да го вкарат някъде ...

Цитирай Първоначално написано от WinHater
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    +1
    +1

Цитирай Първоначално написано от aresmurt
    Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Каде ги тези непорочни момичета...... . Без обиди към женската част но повечето са ги отворили на 13, 14. А ако не са то те сами са се отворили....
    Абе и аз това се чудя. То вече на 13-14 са ги опънали поне 4-5-ма (в най-добрия случай). Е може и при мен да е грешката - да познавам само курветини.
    мхм... така е

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от MileyY
    Много добре си го казала,ама все пак момчетата мислят коренно различно - особено сегашните,на които им пука само да го вкарат някъде ...
    Ем не е точно така.Аз съм на 15 и още съм девствен и аз не бих си пропилял първия път с няква курветина.Трябва да е момичето което обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си