- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
abe,mila,ti da ne bi da zasi4a6 kolko temi moje6 da pusne6 v ramkite na 5min!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
ми най-често по 15 на денпоякога по 10
10 ми стигат.
5 и сами достатъччно ако не излизам по кафета
emi davat mi po 2lv za daskalo i ve4er kato izlizam po 2lv koeto ne mi e dostatu4no no na6te si mislat 4e si kypyvam cigari i alkoxol
Ми дават ми 20 седмично, което е по 4лв. за даскалото всеки ден. Когато ходя на кафе или по моловете по още 10лв.
2.50 ми дават за даскало, и квото остане за навънка.. общо взето да се оправям.. ама нашите не са ми банка, а и аз се научих да я карам по-икономично, така че..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ем.. 5 10 .. ако е само за даскало 5 .. ако е и нещо за кафе 10 .. не биха ме оставили без пари ам гледам да не прекалявам.. :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ами аз съм си от скромните и харча по 10 лева на седмица, но когато се наложи за нещо и не ми стигнат, естествено ми дават още.
:о .. че кво е разглезеното .. мене 3 леа не ми стигат само за път .. хАх .. пък и искам като ми се прияде каквото искам да си го купувам .. тека че..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
От 10 до 30 лв. на седмица ... според зависи колко пъти ходя на кафе ( през седмицата )![]()
Тука има - тука няма .. :P
60 лева за целия месец, а аз ги праа квот ща. А ми дават допълнително за билети и ако ще ходя на кино или някъде с приятели. И аз попринцип не харча много и така винаги имам пари, когато ми трябват.
На мен ми дават 20 лв на седмица, харча на училище някъде по 2 лв на ден, а с останалите пари си купувам списания, книжки и тн... А ако ще ходя някъде, на кино, например, ми дават допълнително пари. Абсолютно достатъчно са ми, аз попринцип не харча много..![]()
И на мен ми дават само по 10 лева за ЦЯЛА седмица, но поне не пуша и не пияПървоначално написано от mon4eto
![]()
Пари никога няма да ми откажаш.. постоянно ми дават само че аз не ги взимам.. просто не ми трябват. Като ми трябват ще си поискам и ще ми дадат..
Fall down seven times..
Stand up eight.
на мен различно.......е когато излизам някъде ми дажат колкото искам;]
ми за училище ми дават 30-40 лева на месец(мн ядене мн нещо :d ).иначе ако имам нещо друго да си купувам ми дават отделно.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
4-5 кинта за даскало, а после за излизане 2-3.
А реално погледнато, не мога да ги изхарча. Много са ми. Трябват ми парички за една баничка, едно кафенце и една бира, което ще рече към два кинта, но...![]()
От 2 до 5лв на ден. Лошото е, че лятото докато работех 1лв не съм им искала за цяла ваканция и не трябваше да ги уча така, защото сега не се сещат много много да ми дават ама аз съм си нахална деИначе вечер ако излизам ми дават повече и горе-долу ми стигат
![]()
>>> House Music <<<