.
Отговор в тема
Страница 1 от 19 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 474
    Град
    Sofiя

Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?

Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    abe,mila,ti da ne bi da zasi4a6 kolko temi moje6 da pusne6 v ramkite na 5min!!!

Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

ми най-често по 15 на ден поякога по 10

10 ми стигат.

Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    abe,mila,ti da ne bi da zasi4a6 kolko temi moje6 da pusne6 v ramkite na 5min!!!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    5 и сами достатъччно ако не излизам по кафета

emi davat mi po 2lv za daskalo i ve4er kato izlizam po 2lv koeto ne mi e dostatu4no no na6te si mislat 4e si kypyvam cigari i alkoxol

5 10kolkoto mi trqbva
    sl@durcheto_11

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Ми дават ми 20 седмично, което е по 4лв. за даскалото всеки ден. Когато ходя на кафе или по моловете по още 10лв.

2.50 ми дават за даскало, и квото остане за навънка.. общо взето да се оправям.. ама нашите не са ми банка, а и аз се научих да я карам по-икономично, така че..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ем.. 5 10 .. ако е само за даскало 5 .. ако е и нещо за кафе 10 .. не биха ме оставили без пари ам гледам да не прекалявам.. :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...

Ами аз съм си от скромните и харча по 10 лева на седмица, но когато се наложи за нещо и не ми стигнат, естествено ми дават още.

:о .. че кво е разглезеното .. мене 3 леа не ми стигат само за път .. хАх .. пък и искам като ми се прияде каквото искам да си го купувам .. тека че ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

От 10 до 30 лв. на седмица ... според зависи колко пъти ходя на кафе ( през седмицата )
    Тука има - тука няма .. :P

60 лева за целия месец, а аз ги праа квот ща . А ми дават допълнително за билети и ако ще ходя на кино или някъде с приятели. И аз попринцип не харча много и така винаги имам пари, когато ми трябват.

На мен ми дават 20 лв на седмица, харча на училище някъде по 2 лв на ден, а с останалите пари си купувам списания, книжки и тн... А ако ще ходя някъде, на кино, например, ми дават допълнително пари. Абсолютно достатъчно са ми, аз попринцип не харча много..

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    И на мен ми дават само по 10 лева за ЦЯЛА седмица, но поне не пуша и не пия

Супер фен Аватара на iPurple
    Пари никога няма да ми откажаш.. постоянно ми дават само че аз не ги взимам.. просто не ми трябват. Като ми трябват ще си поискам и ще ми дадат..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

на мен различно.......е когато излизам някъде ми дажат колкото искам;]

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ми за училище ми дават 30-40 лева на месец(мн ядене мн нещо :d ).иначе ако имам нещо друго да си купувам ми дават отделно.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    4-5 кинта за даскало, а после за излизане 2-3.
    А реално погледнато, не мога да ги изхарча. Много са ми. Трябват ми парички за една баничка, едно кафенце и една бира, което ще рече към два кинта, но...

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    А защо трябва тези пари да бъдат дадени за храна?!На мен също ми дават по 5 лв. сутрин за даскало и по 10 лв. вечер (а ако ще ходя на диско по 20лв.),но пари за храна почти не давам!!!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    От 2 до 5лв на ден. Лошото е, че лятото докато работех 1лв не съм им искала за цяла ваканция и не трябваше да ги уча така, защото сега не се сещат много много да ми дават ама аз съм си нахална де Иначе вечер ако излизам ми дават повече и горе-долу ми стигат
    >>> House Music <<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си