- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
по 2.50-3 лв за даскало и като излизам ми дават ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ми 2-3 лв попринцип. Но не си купувам нищо в даскало и затова капам по- дългичко с тях. И като излизам също ми дават, всеки път различно.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Достатъчно,но напоследък не харча толкова много,все пак ми плащат уроците и всякакви мои прищявки,неудобно ми е вече и затова спестявам
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^ и аз съм така като теб-с всички уроци и мои глезения,вече ми е малко кофти да им искам и затова усилено спестявам![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
На мен ми дават по 10 на ден, понякога по 5...но аз ям и в училище, и след това. Така че дори не стигат...
различно..5/10 лв.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Дават ми на седмица 50. Но аз харча към 30 .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ооо, е са много - по 3-4 лв за учлище ипосле ако им поискам още за следобяд ми до дават. Стигат ми и съм доволен като се има в предвид, че храна, телефон, дрехи, интернет и кажи речи всико ми го плащат...![]()
Lexynnka
Еми 5 за училище, защото не уча в моя град и плащам за рейс . . иначе,ако излизам по 2, по-някой път по-малко, друг път повече . . кой както може да отпусне или пък някой път си взимам от моите спестяванияя . . :P
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Различно.Обикновено по 2-3, понякога може и по 5.
Но като цяло си ги спестявам и ги харча за други неща.
А като излизам пак ми дават отделно, зависи къде ще ходя.Ако е само разходка или кафе - 5лв.
много различно..зависи на мама настроението какво ще е..т.е. колко ще ми оставии дали съм я ядосала предния ден
![]()
ами мен ми дават между 5 и 10 лева на седмица![]()
![]()
... ама тей като се замисля даже накрая на семицата оставам с пари .....
йехеее кой кат мене с тея мизерни джобни. дето ми стигат, че и ми остават..
![]()
![]()
![]()
Ми оставят ми 3 лева на ден,които повечето случаи ми остават.
А и въртя бизнес със ЦС сървари та си зимам около 30 лева на седмица само от тях.И пари винаги си имам.![]()
а как ви стигат на ден 3 лв.,че ви и остават...аз не мога да държа пари в мен..всичко трябва да пръсна,въпреки че много искам да си ги събирам..
+Първоначално написано от yozii
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
По 2 лева за дск .. Ако излизам още 5-6 .. Абе към 10 лв макс![]()
+- 2 лева но когато поискам още ме дават![]()
Принципно да даскало - 2 кинта. Които дори и не харча там за разни боклуци.?
Иначе рядко искам от нашите пари, те просто си ми дават по навик, а аз си ги събирам.
![]()
I'm inlove with a criminal...
преди и на мен на ден по 2 лева ми даваха..сега си събирам стипендиите или от някой роднина по празницитеи съм се уловила,че от година и повече да съм и искала най-много 3-4 пъти по 2-3 лева...иначе сама се справям с финансите![]()