- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
Да наистина аз и без туй не обичам да ям в даскало щото само някаквибоклуци продават и когато ми потрябват за кафе или кино или просто да си взема някое списание ги моля и те ми дават. Кви са тия 20 лв на седмица баси това е 4лв на ден кво толкова ядете и си взиматеПървоначално написано от iPurple
![]()
За училище 5 лева .. Но ако ще излизам на кафе или до мола + 5 . Ако излизам някъде в квартала + 2 .
На ден ми дават по 20 лева
За училище 5, за маршутка, 3.50 и другите си ги харча по кафета но винаги ми остава 2-3лв
Манияци на мен ми дават най много по 1 лв а пък сам на 17Първоначално написано от vavi13
![]()
![]()
Попринцип по 3 лева за даскало на ден, в повечето случаи ми остават, защото гледам да избягвам боклуците, които продават там. Иначе ако излизам си искам допълнително и ми дават.![]()
~ 10 на ден.Когато няма харча малко,когато има-не прощавам![]()
![]()
(особено събота вечер-кръчми,мезета,бири)
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Колкото ми трябват!
FUCK-тически не ме интересувате..
Не ми дават![]()
nicolepcd
emi razli4no no 3 leva za daskalo posle kato izlizam mi davat okolo 4 5 zavisi ot kolko se nujdaq i kade 6te hodq![]()
ми за даскало 2-3 лв и после ако излизам с приятели по кафета или някаде 5-10
4лв за целия ден...няма зн дали съм на у-ще или не![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
За даскало ми дават 4-5 кинта, за кафе по о6те 2 3 ама понякога не им искам за кафе... Като бях малка и не пушех за 1 кафе ми даваха 5 10 лева щото не ми пукаше да искам... ама като пропуших се филмирах че ще ме заподозрат :Д;д;д и ся се опраям с по 5 лева средно на ден![]()
![]()
![]()
Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!
На мен ми дават за цялата седмица по 20 лв.Аз харча по 10 лв.,защото са ми достатъчно,а и така ми остават.![]()
![]()
Зависи дали съм на тренировки,но около 8-10 на ден!
Ам..наден 4 лв за дск,а ако излизам например през уикенда ми дават 10-20.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
3 лв
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
10 лв на денна мен ми дават 3лв за дскл отивам с автобус на у4илище тва са 21 лв за транспортна карта на месец
мжеби щяха да ми дават повече ако не живеех на далеч от дскл
100 лв за целия месец.Като с тях си копувам карта за транспорта и си храня песа![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
по 5 за даскало .. ии ако излизам някъде по още 5 или 10 зависи къде ще ходя :P