- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
5 лв са ми достатъчни.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Дават ми пари за месеца.(60 лв.) Ако ми трябват още-искам си и пак ми дават.. Гледам да не си харча парите за боклуци и обичам да си събирам мангизи за да си купя нещо яко..... например сега си събрах пари и искам да си взема ново колело.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хах брао подреди ги :Д праат се на мн богати затфа пи6ат по 10-20 леваПървоначално написано от mon4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото поискам ще ми дадат сигурно ... е не 100 лева на ден де .. ама аз не искам щото не ям в училище само пия неюо и за тва по 2 лева горе долу![]()
2лв за даскало апък за навън пак там някъде.. абе да има за кафе и за цигари,или поне да съберем за цигари пък другото е ок![]()
амии те ми дават пари и аз си ги прибирам.всеки път си вземам колкото искам..но на ден не повече от 5 и дори връщам![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Към 6 лева на ден за даскало и отделно ако излизам за кафета.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Зависи, ако е само за даскало ми дават 2 - 3 лева, ако ще ходя в мола - 10 или 20 лева , за вцентъра към 10 лева..
3-4 някъде там
ми,различно.понякога ми дават 10 лева в началото на седмицата до петък.. и ми стигат.и после чак за уикенда,ако излизам.
Дават ми по 10 лева на седмица за училище,а пък ако ще излизам в събота или неделя ми дават още.
лелее аз ако съм никога няма да мога с 10 лв една седмица, вие не се ли храните? транспорт ( автобус, такси) до даскало? някои от вас предполагам и пушат
тва е хубаво , че можете да харчите малко , но ми е странно как![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
5лв за ден-малко ми е амаа живей са![]()
![]()
![]()
не ползвам транспорт-училището ми е на 5 минутиПървоначално написано от POLLINA
не пуша и не искам да пропушвам
за какво ми трябват повече пари?не мисля да се храня с глупостите от барчето в училище..понякога дори нищо не си взимам
То на мола има ли няква дреха за 10-20 лева?Първоначално написано от Kallyn4eto
Аз май съм писала тук, ама нищо.
Имам си каса, където си държа бая пари в брой. От тях си взимам за всеки ден, за излизане, даскало и т.н. И когато се сетя - наште презареждат с някоя по-голяма сума от време на време.
E, дават ми 10-20 лева ако само ще ям..
мм... 3лв са ми достатъчни за 2 пъти стабилно ядене... те да ми дават повече, ше спестявам...
помня 2-3 клас като ми даваха 50ст-1лв... и ми стигаха!
10 лева цяла седмица..нормално за някои,аз като гледам момичетата от моя клас те ако ядат нещо то е едни солети и това за цял ден,някои не пушат а и са с карта за градския 10 лв на седмица ок..ама някои пътуват с маршрутка а за храна да не говорим неможе да не се прибираш вкъщи по 9 часа и да не оставиш поне петарка за да понапълниш малко стомаха(тука момчетата ще си ме разберат най-добре)
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
4 лева за даскало и за целия ден изобщокоито не ми стигат дори и до обяд а кво остава за вечерта