.
Отговор в тема
Страница 15 от 19 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 474
    ми за даскало аз и искам кам 2лв повече не ми трябват иначе ако ще ходя по центре кам 5-10-15

От днес- 10, щото има шопски празници, ала-бала

Направил съм си ценораспис .

На Ден-3
    На Седмица-21
    На Месец-84-93

П.С Някой път са в повече друг път в малко, но се оправям

На ден събирам от всички от семейството около 10 кинта или даже и повече , но попринцип за седмица са ми към 20 кинта чисто...

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    За училище - 5, след това за излизане още 5 .. Около 10лв на ден

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    За цялата седмица ми дават 20 и ако ги изхарча взимам още. Само в петък излизам и за тогава ми дават 10 лв. Общо взето 20-30 лв на седмица, без парите за дрехи

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    еми за даскало по 2лв.и ми стигат..навън ако излизам по още 2 лв.а вече ако ходя на кафенце и т.н. към 10 лв. (което не се случва всеки ден)

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    еми за даскало по 2лв.и ми стигат..навън ако излизам по още 2 лв.а вече ако ходя на кафенце и т.н. към 10 лв. (което не се случва всеки ден)
    +1

15-20лв на ден :P

нз 2 лв на ден как изкарвате

но аз не вярвам
    26.05.10

не разбирам това тема за избиване на комплекси ли е!?
    Като се намери човек,който получава по 10 лв или повече на ден и айдеее става мишена за обиди и нападки- разлигавен и тн. Еми и на мен ми дават 10-15 лв. през учебните дни случва се и повече,ако ми се налага - айде нападайте вие какво искате нормални човешки нужди на един му стигат 2 лв на друг повече,само цигарите са 5 лв и какво от там нататък да караме гладни и жадни,за да не кажат другите,че сме разглигавени и не оценяваме труда на родителите ни!? Предполагам не само аз еми и всички други които получават повечко могат да карат и с по-малко,ако например не им се налагаше да плащат транспорт,да ядат навън,да си купуват цигари или алкохол ама т'ва е никой не влиза в положението на другия ми гледа направо да обижда ...

2/3 лв. на ден.Имам си карта за транспорта и не ми трябват повече.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    не разбирам това тема за избиване на комплекси ли е!?
    Като се намери човек,който получава по 10 лв или повече на ден и айдеее става мишена за обиди и нападки- разлигавен и тн. Еми и на мен ми дават 10-15 лв. през учебните дни случва се и повече,ако ми се налага - айде нападайте вие какво искате нормални човешки нужди на един му стигат 2 лв на друг повече,само цигарите са 5 лв и какво от там нататък да караме гладни и жадни,за да не кажат другите,че сме разглигавени и не оценяваме труда на родителите ни!? Предполагам не само аз еми и всички други които получават повечко могат да карат и с по-малко,ако например не им се налагаше да плащат транспорт,да ядат навън,да си купуват цигари или алкохол ама т'ва е никой не влиза в положението на другия ми гледа направо да обижда ...
    + Аз например ям навън винаги - закуска, обяд +/- вечеря, така че няма как да ми стигнат 2 лв на ден при положение, че само закуската ми струва толкова.

5 лева на ден.Аз да се спасявам.Като не съм на даскало ми дават 3.Ама си ми стигат.Аз ставам към обяд, зема си 1 малък кинг , към 3 ми се дояде купя си да ям нещичко, отнякъде я изникне слънчоглед, я не..И довечера ям.На даскало общо взето схемата е подобна.Малкия кинг, некво бързо ядене, 1 час дота задължително, купя си да ям отново към 2 и парите свършват.Абе не е яко да ти дават по 10 лева и нагоре на ден.Много се разлигавям.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    Варна
    по 150 ми дават на седмица и отделно за кафе,дрехи и секви глезотии
    сега ще почнете да пишете,че си измислям и само си мечтая,но каквото искате си мислете,защото нещата наистина са така,просто баща ми има много добър бизнес,но не мисля,че вас това ви интересува,но все пак да кава,щото ще почнете с нападките
    Kristiyana

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    +1 На мен ако ми дадат 10лв. на ден ще си е истинско "чудо", което не искам! Леле и*бахти разглезените хора дето сте ...

На мен ми дават най-много по 4-5 лева за цял ден, ако ще излизам на кафе. А само за даскалото 1.50-2.00 лв. и то аз си купувам една пица от 0.60 лв. и ми остават 1.40 лв. и много бързо си спестявам! Ама, ако огладнея няма спасение .. и една ст'инка няма да остане!

Момчето преди мен е писало че му дават по 150 лв. на седмица .. приблизително 21 лв и стотинки .. ;xх Бтв, браво на баща ти Явно е родител който е успял да направи нещо да осигури децата си

Btw, кфо ядете, пиете по какви кафета ходите бе хора ?? Закуската ми е 60 стотинки а вие .. wtf .. ?! НЕ НАПАДАМ, ПРОСТО ПИТАМ! Интересно ми е колко пари вземате за дрехи .. Аз си вземам 100 лева и си купувам 2 чивта дънки [за по 20 лева и са качествени], потниците и блузите ми не струват повече от 5-10 лева .. а да не говорим за козметика .. аз не знам какво ще правя ако имам 20 лева на ден По-скоро ще ги крия от себе си за да ги похарча разумно .. , което надали ще стане

Поздрави

Град
    Варна
    свикнал съм да харча толкова много пари.аз наистина осъзнавам,че са много 20 лв на ден,но просто така съм научен.даже мога да ти кажа,че 20 лв почти не ми стигат за ден.купувам си закуска,обяд,нещо за пиене,за кафе през някой час,цигари и разни такива глупости
    а за дрехите...за мен специално 300 лв ми стигат за 4 тениски горе-долу
    даа знам,че това не е много нормално,но така съм свикнал още от малък
    пък и честно да ти кажа предпочитам да ги нямам тези пари.просто си навляках такива проблеми,щото нали знаеш,който разполага с повече пари,може да си позволи всяка глезотийка,че пък що не и наркотици...
    и повечто пари,които баща ми ми дава заминават именно за това,тъпо е знам,ама като започнеш не можеш да спреш...
    а много бих искал да съм момче,със семейсто,което няма толкова пари
    искам да съм като другите...примерно аз нямам никакви материални мечти...бих искал да мечтая примерно като останалите ми приятели да имам готина кола,ама аз няма нужда да мечтая,щото я получавам...давам пример само
    много пари не е на добре...богатите също плачат
    Kristiyana

За даскало 2, като излизам си вземам от касичката. И ми стигат.. (за дск)

Супер фен
    dAimIk0z, нали знаеш, че всичко на тоя свят си има своя край? Бедните се издигат, богатите се снишават в един момент от живота. Харчи си доволно, никой не те напада ( и не само теб ), но винаги си имай едно наум!

dAimIk0z не разсъждаваш много правилно. Казваш че многото пари са предпоствка за наркотици на нашата възраст.. Това не е така !! Ако става въпрос и с малко пари да си искаш ли да се друсаш ще се друсаш.. И също така недей така да говориш че като почнеш не можеш да спреш ей тва пък е най-голямата простотия.. МОЖЕШ ! А дали искаш вече в друг въпрос. Нямам нищо против теб и възможностите ти ! Не искам да те обиждам, но точно такива хора като теб, които получават всичко на готово и от малки живеят като разглезени деца за напред се оправят по трудно от останалите. Аз никога не съм имала МНОГО пари.. Живея нормално и добре , но понякога се лишавам от неща, които искам. За сметка на това аз зная какво е да и имаш пари, но и да нямаш пари и мога да се справя в такава ситуация. Прекалено розовия и разглезения свят понякога се оказват много лоши врагове!! И нямам нищо против хората с пари ! Нека да са живи и здрави .. но и РАЗУМНИ !!!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    15-20лв на ден :P

нз 2 лв на ден как изкарвате

но аз не вярвам
    Не мисля,че е нужно чак толкова да се хвалиш!На мен за даскало ми дават 1.50,за чипс,някаква закуска,сладолед и ми стигат,но вече ако излизам из центъраот 5-10..,ако има пари разбира се,ние ся яко сме изпаднали в криза,трябва да връщаме някакви 3000 Лв. на някви банки и е цяло чудо,че изобщо ми дават пари!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    10-15-20 .. Различно..

10лв на ден.Това не значи,че ги харча всички.Когато реша мога да изкарам и с 2лв на ден.

Гледам преди мен са писали,че им е 0,60лв пицата,но в по-големите градове 0,60лв са ти едни солети.От там идва голямата разлика в сумите,които получаваме.Една пица в мойто даскало е 1,50лв/като подметка е/Това е и причината да си поръчваме KFC.2-3лв за сандвич + 1 кола 1,50лв. + едни дъвки 1лв.=5,50лв.Като излезнеме след училище още 4-5лв. и така за 1ден 10лв са си заминали.

Guest
    към 5

Супер фен Аватара на radeberger
    5 лв за даскало и допълнително ако излизам някъде - тогава според това къде ще ходя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си