- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
На мен не ми дават определени суми. Когато ми свършат искам още. Не ми дават всеки ден по 10-20 лева или нещо подобно. Но по по принцип поне по 10 лева имам у мен.![]()
eмии .. по 20 лв за даскало .. и ако излизам няъде още .. но винаги ралично .. (:
3.50 на ден освен ако някой път не си харесам блузка или нещо друго ама аз не пуша не пия няам разходи за транспорт ...
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от mon4eto
И аз съм така,де.
На мен ми дават около 15-20 на седмица и да се оправям,сама си правя сметката. Ако някой ден похарча много,на другия ще съм по-икономична и така. Все пак родителите ни не са някаква бездънна яма,имайте малко милост,егати![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Еми то и на мен ми дават по 20 лв за седмицата...значи по 4 лв на ден и пуша....и са ми пределно достатъчни
20лв. на седмицаСтигат ми
Тук там спестявам даже нещичко ...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мии .. 6-7 лв на ден, но ако им кажа, че ми трябват повече, веднага ще ми дадат ..![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
em na men ne mi davat ,az sama si vzimam XD
no gledam da ne sa chak tolkos za da ne se zabelqzva
a na den harcha dosta. . okolo 10 lv .. kakvoto vidq ii go izharchvam ..
a sestra mii moje da izdurji s po 1 lv cqla sedmica O_O ..![]()
All These Bitches In The Club Always Looking For Some Love . .
2 лева за даскало и ако изляза навън още 2 oбщо взето се оправям![]()
Аз работя, на мен никoй не ми дава.
За даскало 4-5 лв. от които естествено остава поне към левче,по-късно ако излизам в зависимост къде вземам 5-10лв.
НЕФТОХИМИК
Аз държа верига магазини Техномаркет .. И не ми дават сам си зимам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз работя от няколко месеца ама само съботите и неделите + някой следобед ама тез пари се не ми стигат , като излезем и мен ме считат за някав бос, майна се аз трябва да им плащам сметките ...![]()
ама иначе аз взимам по 10-15 лева събота и още толкова в нвделя.. и майка като ми даде на ден по 5-6 и това е
Дават ми за месец 40лв и си ги харча както реша.
На ден получавам по 30-35 лв.
Забравих да добавя...не ги харча всичките, естествено. Това са си пари и то доста
за даскало по 3 следобяд още 3 но ако ходя някъде на кафета по 10
Цигари-5лева ,За кафе или по точно за няколко кафета -5-6 лева ...Храна-2лева ..абе 15 лева са ми перфектни![]()
...........
Различно .. за даскало понякога по 2, по 5 .. ноо в повечето случаи не им искам и си нося нещо за ядене от вкъщи (сандвичи).
А когато излизам някъде другаде .. също различно ..зависи къде отивам.
![]()
Ами зависи къде ще ходя, но само за даскало ми даваха тая година 1,50-2лв, защото ми трябваха само за закуска, но тая година сигурно ще ми дават повече, защото ще уча в центъра на Варна и е нормално там да е по-скъпо.Все пак МакДоналдс е наблизо, дюнери също има..няма да мога да устоя![]()
![]()
![]()
За дасколо по 1,5, а когато излизам след дасколо по 2-3лв.