- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
еми като изключим пътните разходи в даскало ми стигат 4/5 лв спокойно да се наям , а иначе като ходя на фитнес по 8/10 . Не пия и не пуша , всичко отива за добре подбрана храна и фитнес![]()
когато ми дават за даскало и за кафе без да ходя никъде другаде 20лв.![]()
ако е само за даскало 5 ако ще ходя на кафе 10![]()
Ами аз понеже уча в Испания и тук те карат ти да си носиш храна защото не ти дават да излизаш от даскало и във даскалото няма закуски и затова всеки си носи, но аз винаги имам 5 евро във раницата си за всеки случай.
kristina
Абе кви са тия 20-30-40 лв. Аз за училище винаги си вземем 4лв, две по два, а ако излизам някъде 5лв, и само ако нямам толкова дребни си вземам 10. Все пак е разбираемо, за "големите" пушачи на по 15 години си им трябва 5лв само за цигарите.
П.П Нали разбирате, че ако вземаш по 20лв на ден, да кажем почивните дни не си на училище, няколко дена в месеца няма да излезеш и все пак.
20 дена по 20лв са 400лв само и единствено за лична употреба. Да не говорим за цифрата при тези, на които уж им дават по 40(тук са 800лв на месец). Може да се повече, може да са по-малко, обаче това дори не включва парите за дрехи, пък и тези които родителите ви дават за вас.
То излиза, че тука половината родители едва ли не милиардерикво става. Недейте така, в нашата къща в края на месеца влизат сигурно 1к лева с данъци и глупости и никога не си позволявам да харча така!
4лв. някъде като към тези пари влиза пътните,въпреки,че на даскало пътувам без пари с карта.Ако излизам навън след даскало зависи къде ще ходя.Но 5-10лв.Тва е .Като се сметне на месец не са малко пари това
Тва са 80-100 лв.А си имам и отделно пари от стипендии,от роднини и т.н. и когато ми трябват повече пари си взимам от там.Рядко искам пари от наще или гледам да не харча много.
и що пък разглезени ?Първоначално написано от mon4eto
относно по темата на мен ми дават по 10лв на ден , за даскало и ако ще излизам , сама си се оправям , но аз примерно не излизам всеки ден и ми остават пари и в сабота на мола и така![]()
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !
За даскало ми дават 10лв. на ден,пък вече за кафета още 5-6лв. зависи ;]
На ден в даскалото 4 лв,а ако ще ходя на кино или кафене по 20 кинта.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
20 лева на седмица![]()
За училище-2 лв.
За излизане-3 лв. и нещо
Ако ходя в Мол-а - към 8лв.
Училище 7 лв. , ако щеизлизам - 10
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
1,50 или 2като се има на предвид че цял ден съм на вън..на училище до 1 после на тренировка до 6 и ходя пеша
г/д 20-30 лв за 5 дена! А за събота и неделя отделно!
на мене по 3 лева за даскало на ден,и когато ходя по молове кафета и т.н. майками и бащами никога не ми дават пари сигурно веднъж в годината или 2 пъти.Просто си имам от рожден ден,имен ден,премии от баща ми и т.н. много смотано.И понякога се оказва 0-няма мол
ми към 5 :P
ЛЕВЧЕ Понеже даскалото било до нас![]()
![]()
![]()
Принципно ми дават за седмица-около 40-50 ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Обикновенно по 2 лева за даскало, обаче на есен съм в гимназия, ще трябва да дават по 3Като се прибера от даскало, мама ми дава 5 лв, аз си купувам каквото ми се иска и ако останат пари ги връщам
Икономичен човек съм, като чета другите коментари
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
интересно ми е с тея 10 лв на седмица,икономичния,1 кутия цигари и 1 патронче водка ли си вземаш? ... голям пушач,голям пияница,няма що ...Първоначално написано от beautiful1whisper
Като излизам ми дават по 10 лева. Достатъчно са ми.![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Достатъчно ми дават-2/3 лв. на ден,когато съм на училище,а ако ще ходя накъде по повече.Сега ще съм 9ти клас и парите ми стигат,не пуша,не пия.Трябват ми само за храна..
За даскало ми дават по 5 лв на ден, от които аз най-много да изхарча левче, а останалите си ги събирам и после си купувам най-различни боклуци ..![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^