.
Отговор в тема
Страница 17 от 19 ПървиПърви ... 713141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 474
    Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Колкото поискам..

еми като изключим пътните разходи в даскало ми стигат 4/5 лв спокойно да се наям , а иначе като ходя на фитнес по 8/10 . Не пия и не пуша , всичко отива за добре подбрана храна и фитнес

Град
    Bulgaria
    когато ми дават за даскало и за кафе без да ходя никъде другаде 20лв.

ако е само за даскало 5 ако ще ходя на кафе 10

Град
    cantalejo, ispaniq
    Ами аз понеже уча в Испания и тук те карат ти да си носиш храна защото не ти дават да излизаш от даскало и във даскалото няма закуски и затова всеки си носи, но аз винаги имам 5 евро във раницата си за всеки случай.
    kristina

Абе кви са тия 20-30-40 лв. Аз за училище винаги си вземем 4лв, две по два, а ако излизам някъде 5лв, и само ако нямам толкова дребни си вземам 10. Все пак е разбираемо, за "големите" пушачи на по 15 години си им трябва 5лв само за цигарите.

П.П Нали разбирате, че ако вземаш по 20лв на ден, да кажем почивните дни не си на училище, няколко дена в месеца няма да излезеш и все пак.
    20 дена по 20лв са 400лв само и единствено за лична употреба. Да не говорим за цифрата при тези, на които уж им дават по 40(тук са 800лв на месец). Може да се повече, може да са по-малко, обаче това дори не включва парите за дрехи, пък и тези които родителите ви дават за вас.
    То излиза, че тука половината родители едва ли не милиардери кво става. Недейте така, в нашата къща в края на месеца влизат сигурно 1к лева с данъци и глупости и никога не си позволявам да харча така!

за даскало по 5 .. а иначе 10

4лв. някъде като към тези пари влиза пътните,въпреки,че на даскало пътувам без пари с карта.Ако излизам навън след даскало зависи къде ще ходя.Но 5-10лв.Тва е .Като се сметне на месец не са малко пари това
    Тва са 80-100 лв.А си имам и отделно пари от стипендии,от роднини и т.н. и когато ми трябват повече пари си взимам от там.Рядко искам пари от наще или гледам да не харча много.

Град
    няма значение
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    и що пък разглезени ?
    относно по темата на мен ми дават по 10лв на ден , за даскало и ако ще излизам , сама си се оправям , но аз примерно не излизам всеки ден и ми остават пари и в сабота на мола и така
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

За даскало ми дават 10лв. на ден,пък вече за кафета още 5-6лв. зависи ;]

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    На ден в даскалото 4 лв,а ако ще ходя на кино или кафене по 20 кинта.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

20 лева на седмица

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    За училище-2 лв.
    За излизане-3 лв. и нещо
    Ако ходя в Мол-а - към 8лв.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Училище 7 лв. , ако щеизлизам - 10
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

1,50 или 2 като се има на предвид че цял ден съм на вън..на училище до 1 после на тренировка до 6 и ходя пеша

Супер фен Аватара на fatrat
    г/д 20-30 лв за 5 дена! А за събота и неделя отделно!

Супер фен
    на мене по 3 лева за даскало на ден,и когато ходя по молове кафета и т.н. майками и бащами никога не ми дават пари сигурно веднъж в годината или 2 пъти.Просто си имам от рожден ден,имен ден,премии от баща ми и т.н. много смотано.И понякога се оказва 0-няма мол

ми към 5 :P
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Повече от фен
    Град
    Бургас
    ЛЕВЧЕ Понеже даскалото било до нас

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Принципно ми дават за седмица-около 40-50 ..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Обикновенно по 2 лева за даскало, обаче на есен съм в гимназия, ще трябва да дават по 3 Като се прибера от даскало, мама ми дава 5 лв, аз си купувам каквото ми се иска и ако останат пари ги връщам Икономичен човек съм, като чета другите коментари
    Stefan and Damon Salvatore

Цитирай Първоначално написано от beautiful1whisper
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    и що пък разглезени ?
    относно по темата на мен ми дават по 10лв на ден , за даскало и ако ще излизам , сама си се оправям , но аз примерно не излизам всеки ден и ми остават пари и в сабота на мола и така
    интересно ми е с тея 10 лв на седмица,икономичния,1 кутия цигари и 1 патронче водка ли си вземаш? ... голям пушач,голям пияница,няма що ...

Като излизам ми дават по 10 лева. Достатъчно са ми.
    Lexynnka
    sLunCh0
    MAPATOHKОВКА

Достатъчно ми дават-2/3 лв. на ден,когато съм на училище,а ако ще ходя накъде по повече.Сега ще съм 9ти клас и парите ми стигат,не пуша,не пия.Трябват ми само за храна..

Град
    София
    За даскало ми дават по 5 лв на ден, от които аз най-много да изхарча левче, а останалите си ги събирам и после си купувам най-различни боклуци ..
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си