.
Отговор в тема
Страница 18 от 19 ПървиПърви ... 8141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 474
    anonymous708973
    Guest
    Мисля, че вече съм писала, ама карай.
    35-40 на седмица. Грубо казано, по 5 на ден... Понеже три пъти на ден ям вкъщи, в училище на седмица ми отиват най-много 5 и оставам с 30... Обаче като излизам отиват много пари, имайки предвид, че не си купувам алкохол или цигари. Просто... не знам какво ги правя тия пари, обаче обикновено в неделя (дават ми джобните в понеделник) съм с някви стотинки...

По 2 лева на ден, независимо дали съм само на училище или освен това ще ходя някъде. Аз винаги си спестявам и освен тея пари, винаги си имам мининмум по 20 лева, които са за кино, дрешка, козметика, кръчма, подарък на някого...Вижте, друго е като тея пари станат на 10 лева(адски рядко, ама все пак)- от тоя момент започвам да се чувствам гола, боса, гладна и жадна едновременно!

Повече от фен Аватара на qsiii
    20 лв на седмица + даскалото ,а пък ако тръгна по магазини още 10 лв. Гледам по - малко да харча напоследък
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

ами за даскало 5 лева ми дават а после като излизам още толкова.. не че ги харча всички но си събирам за черни дни
    М.

Цитирай Първоначално написано от xxelliexx
    ами за даскало 5 лева ми дават а после като излизам още толкова.. не че ги харча всички но си събирам за черни дни
    +

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Цитирай Първоначално написано от beautiful1whisper
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    и що пък разглезени ?
    относно по темата на мен ми дават по 10лв на ден , за даскало и ако ще излизам , сама си се оправям , но аз примерно не излизам всеки ден и ми остават пари и в сабота на мола и така
    интересно ми е с тея 10 лв на седмица,икономичния,1 кутия цигари и 1 патронче водка ли си вземаш? ... голям пушач,голям пияница,няма що ...
    Пие....кафе.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    2 - 3 за даскало 1 , 2 .. за излизане ..
    Ама аз и без т'ва в даскалото нищо не си купувам .

ла-ла-ла

Супер фен
    Град
    увас ;p
    различно, но да речем 20-25 за понеделник-петък (събота и неделя отделно)

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    е то зависи къде живееш.. ако си в София и големите градове-по повече, заради транспорта. Живея в сравнително голям град, но навсякъде ходя пеша и затова 2-3 лева ми стигат

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    2.50 ми дават за даскало, и квото остане за навънка.. общо взето да се оправям.. ама нашите не са ми банка, а и аз се научих да я карам по-икономично, така че..
    +1

4-5 лева на ден..И зависи все пак къде ходя де..ако включва кино,билярд и някви други такива "екстри" по 10-15...
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Различно 2-3, без да им искам, защото не си купувам от училище нищо.
    And so the lion fell in love with the lamb.
    -What a stupid lamb.
    -What a sick masochistic lion...

Аз ходя без пари на училище, освен ако не ни искат пари за учебници или др. училищни неща. Иначе като излизам с приятели ми дават 5-10лв.

10-15 на седмица, и все пак зависи, ако имам нужда от повече ми дават, но рядко се случва
    ... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...

Росен

Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    И на мен ми дават по 10,20 на ден.. и к'во все пак ходя и по магазините и то не нек'ви ефтини, а скъпи и е съвсем нормално да ми давт по толкова!!! А когато искам да си купя нещо аз събирам от тия 20 лева!!! И не сме разглезени, а имаме нужди който са по-скъпи от твойте.

5лв. на ден ,, които от както спрях цигарите са ми предостатъчни .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    4лв. на ден и са ми достатъ4ни
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Голям фен Аватара на daru6a1
    1-2 лева на ден , тъй като нищо не си купувам в даскало .. иначе за навън не по-малко от 3 лева :]

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    На мен ми дават по 30 лв. за от понеделник до петък , демек за даскало и отделно ако си пойскам няма да ми откажат, а и като излизам татито винаги пита "Имаш ли пари?" дори да ми е дал парите преди половин час . така че по-доволна не мога да бъда

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    15 на седмица(г/д 2 на ден) ама ся ще врънкам за повишаваме
    >>DjBelev<<

5 лв.за даскало и зависи колко ми потрябват за излизане.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    емм за Даскало по 3 - 4 лв, а за излизане .... мм, пак толко някаде, зависи къде отивамм ..
    awerw

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    5 са напълно достатъчни за човек който не пуши,не пие и не ходи по кафетата в случая като мен даже понякога ми остават и си ги икономисвам за гланцове или обици

Цитирай Първоначално написано от Cveti097
    И на мен ми дават по 10,20 на ден.. и к'во все пак ходя и по магазините и то не нек'ви ефтини, а скъпи и е съвсем нормално да ми давт по толкова!!! А когато искам да си купя нещо аз събирам от тия 20 лева!!! И не сме разглезени, а имаме нужди който са по-скъпи от твойте.
    Пхахаха хахахах имала нужди боже....опази ни....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си