- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
Мисля, че вече съм писала, ама карай.
35-40 на седмица. Грубо казано, по 5 на ден... Понеже три пъти на ден ям вкъщи, в училище на седмица ми отиват най-много 5 и оставам с 30... Обаче като излизам отиват много пари, имайки предвид, че не си купувам алкохол или цигари. Просто... не знам какво ги правя тия пари, обаче обикновено в неделя (дават ми джобните в понеделник) съм с някви стотинки...
4-5 лв
По 2 лева на ден, независимо дали съм само на училище или освен това ще ходя някъде. Аз винаги си спестявам и освен тея пари, винаги си имам мининмум по 20 лева, които са за кино, дрешка, козметика, кръчма, подарък на някого...Вижте, друго е като тея пари станат на 10 лева(адски рядко, ама все пак)- от тоя момент започвам да се чувствам гола, боса, гладна и жадна едновременно!![]()
20 лв на седмица + даскалото ,а пък ако тръгна по магазини още 10 лв. Гледам по - малко да харча напоследък
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
ами за даскало 5 лева ми дават а после като излизам още толкова.. не че ги харча всички но си събирам за черни дни![]()
М.
2 - 3 за даскало 1 , 2 .. за излизане ..
Ама аз и без т'ва в даскалото нищо не си купувам .
![]()
ла-ла-ла
различно, но да речем 20-25 за понеделник-петък (събота и неделя отделно)
е то зависи къде живееш.. ако си в София и големите градове-по повече, заради транспорта. Живея в сравнително голям град, но навсякъде ходя пеша и затова 2-3 лева ми стигат![]()
+1Първоначално написано от jghgh
4-5 лева на ден..И зависи все пак къде ходя де..ако включва кино,билярд и някви други такива "екстри" по 10-15...
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Различно 2-3, без да им искам, защото не си купувам от училище нищо.
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Аз ходя без пари на училище, освен ако не ни искат пари за учебници или др. училищни неща. Иначе като излизам с приятели ми дават 5-10лв.![]()
10-15 на седмица, и все пак зависи, ако имам нужда от повече ми дават, но рядко се случва![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
И на мен ми дават по 10,20 на ден.. и к'во все пак ходя и по магазините и то не нек'ви ефтини, а скъпи и е съвсем нормално да ми давт по толкова!!! А когато искам да си купя нещо аз събирам от тия 20 лева!!! И не сме разглезени, а имаме нужди който са по-скъпи от твойте.Първоначално написано от mon4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
5лв. на ден ,, които от както спрях цигарите са ми предостатъчни .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
4лв. на дени са ми достатъ4ни
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
На мен ми дават по 30 лв. за от понеделник до петък , демек за даскало и отделно ако си пойскам няма да ми откажат, а и като излизам татито винаги пита "Имаш ли пари?" дори да ми е дал парите преди половин час . така че по-доволна не мога да бъда![]()
15 на седмица(г/д 2 на ден) ама ся ще врънкам за повишаваме![]()
>>DjBelev<<
5 лв.за даскало и зависи колко ми потрябват за излизане.
емм за Даскало по 3 - 4 лв, а за излизане .... мм, пак толко някаде, зависи къде отивамм ..![]()
awerw♥
5 са напълно достатъчни за човек който не пуши,не пие и не ходи по кафетата в случая като мендаже понякога ми остават и си ги икономисвам за гланцове или обици
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пхахаха хахахах имала нуждиПървоначално написано от Cveti097
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()