- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
по 5 лева, но не винаги ги харча-дори по някога нищо не си купувам
Остави се... и като гледам тая пръ*ла маи е 97Първоначално написано от ReaDy
![]()
По темата - 10лева на седмица (7 дни). И няма допълнително нито за кафе, нито за кино и тем подобни. Май съм най - зле от последните 6 страници, които изчетох. Не ми стигат изобщо и адски ми пречи на социалните контакти, но според баща ми да отидеш на кафе или на мола е глупост![]()
да и много ми е смешно някой като каже пих кафе от 7 лева в мола-вече голямата работа-а там кафето е съвсем обикновенно и сигурно струва под левче, но нали е в мола итам плащат голям наем барчетата и съответно кафето е скъпоПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
явно аз съм наи прецакания- колкото си заработя
Ами колкото си взема, поискам![]()
Но за даскало 2лв. са ми достатъчни , за излизане различно
... Живей с мечти, а не със спомени ...
2lv na den
На мене ми дават по 10 кинта за седмица и аз не харча абсолютно нито една стотинка от тях...![]()
В даскало не ям,ям си вкъщи.Майка ми ми оставя допълнителни пари,за да пазарувам за вкъщи нещо.Не си купувам нищо,максимум понякога ако отида на кафе си купя някой сок там и дам пари,но попринцип го карам много икономично.
Спестявам си ги цял месец и накрая на месеца отивам и си купувам дрешки.![]()
А тези,на които ви дават по 20 лв на ден,защото имате `нужди` ще ви кажа само едно-супер разглезени сте.Каквото и да си говорим,на мене ми е невъзможно да изхарча толкова пари само за себе си,а на доста от познатите ми даже и по повече им дават на ден.
Смотани деца,смотани родители... без коментар![]()
Fashion is my passion.
Различно. Колкото ми дадат-толкова, и ми стигат. Ако някога ми потрябват повече за излизане или нещо си искам. Аз за ядене попринцип не харча почти нищо, ако си харесам някоя дреха, дрънкулка си купувам. А и си спестявам пари и си харча от тях.
Нпълно съгласна аз съм по 10-15 на седмица и ми стигат но аз не мога да спестявам опитвамсе но не ми се получава иначе аз получавам отделно 75 лв на месец защото съм полусирак (нямам баща не съм и го виждала)Първоначално написано от Bukmopu
I hate cold-blooded people !!!
нз ама като прочетох няколко страници се хваанах за главата нз като учех какво щях да правя ако ми даваха по 2 лв.Последните 2 години 11 -12 клас не съм си купила нито веднъж нещо да ям в училище.Тази гдина завърших 12 клас отивайки на училище майка ми оставяше 10 лв всяка сутрин или обед и не ми стигаха с приятелката ми всеки дне правехме партия за цигари преди часовете на кафе по време на часовете на кафе и след часовете пак на кафе целия ни 11 и 12 клас мина така отделно тази година имаше време когато една семдица не се бях прибирала т.е. след училище лялагх наспивах се и после излизах вечерта и така се случи че всяка вечер излизах и сутрин отивах направо на училище и си поспивах на чина ,а като ми омръзнеше да седя си тръгвахме и както винаги двечките и там по 20 лв всяка вечер да имам и за такси ако ходя до някаде ако не идват да ме вземат и кажи речи и сега лятото същата работа на седмица по... 10 денем през вечер излизам по 20 общо 150 лв на седмица и ако си купя нещо дреха сандал такива мити отделно е сега ще у4а в шумен ще се местя на семдица по 100-150 лв да ми пращат като сложим ,че с тези пари ще си се гладува като давам за кафета сокове и цигари всеки ден.
+1Първоначално написано от rosencetooo
![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
Малко ми е страно като чета,че харчите по 20 - 30 лева на седмица...на мен ми стигат около 100-150 лева без да си купувам дрехи давам ги само по барчета механи и дискотеки..
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Много рядко ми даватЗнам къде стоят парите и ако ми трябва си взимам
![]()
5 лева на ден - аз не пуша, така че са ми напълно достатъчни... Но тъй - като аз съм маниячка на тема списания си искам повече когато са ми нужни..
Момиче съм!
20 лева на ден ми стигат г/д ако вечерта не излизам на дискотека, ако излизам поне 100.В тия пари не слагам пари за покупки като дрехи и т.н...Хубавото е че поне сам си вадя парите и не искам от наще.![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
За седмица (От Понеделник,до Петък) ми дават 20 лв..
Евентуално - Ако изляза някъде с приятели или искам да си
купя нещо,или ми трябва за подарък - дават още 10-20лв..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
въъъъх вие сериозно харчите повечето... 20лв на седмца които ми стигат за ядене (ям наистина много), стигаха ми за пиене (вече не пия), и за всякакви странични неща от тютюни за наргиле до гориво за колата