.
Отговор в тема
Страница 19 от 19 ПървиПърви ... 91516171819
Резултати от 451 до 474 от общо 474
    Голям фен Аватара на lemonyheart
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    И аз толко харча. Най-много да ми дадат допълнително за уикенда.

I sneakers!
    music>life ♪♫

Град
    Враца
    По 2лв за даскало,а за излизане 4-5лв

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    по 5 лева, но не винаги ги харча-дори по някога нищо не си купувам

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от ReaDy
    Цитирай Първоначално написано от Cveti097
    Ebati razglezenite deca po 10-20 lv na den Vie kvo tolko qdete ... na men 10 lv na sedmica mi stigat ... kato se ima predvit 4e pu6a i piq ...
    И на мен ми дават по 10,20 на ден.. и к'во все пак ходя и по магазините и то не нек'ви ефтини, а скъпи и е съвсем нормално да ми давт по толкова!!! А когато искам да си купя нещо аз събирам от тия 20 лева!!! И не сме разглезени, а имаме нужди който са по-скъпи от твойте.
    Пхахаха хахахах имала нужди боже....опази ни....
    Остави се... и като гледам тая пръ*ла маи е 97
    По темата - 10лева на седмица (7 дни). И няма допълнително нито за кафе, нито за кино и тем подобни. Май съм най - зле от последните 6 страници, които изчетох. Не ми стигат изобщо и адски ми пречи на социалните контакти, но според баща ми да отидеш на кафе или на мола е глупост

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от ReaDy
    Цитирай Първоначално написано от Cveti097
    И на мен ми дават по 10,20 на ден.. и к'во все пак ходя и по магазините и то не нек'ви ефтини, а скъпи и е съвсем нормално да ми давт по толкова!!! А когато искам да си купя нещо аз събирам от тия 20 лева!!! И не сме разглезени, а имаме нужди който са по-скъпи от твойте.
    Пхахаха хахахах имала нужди боже....опази ни....
    Остави се... и като гледам тая пръ*ла маи е 97
    По темата - 10лева на седмица (7 дни). И няма допълнително нито за кафе, нито за кино и тем подобни. Май съм най - зле от последните 6 страници, които изчетох. Не ми стигат изобщо и адски ми пречи на социалните контакти, но според баща ми да отидеш на кафе или на мола е глупост
    да и много ми е смешно някой като каже пих кафе от 7 лева в мола-вече голямата работа-а там кафето е съвсем обикновенно и сигурно струва под левче, но нали е в мола итам плащат голям наем барчетата и съответно кафето е скъпо

явно аз съм наи прецакания - колкото си заработя

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ами колкото си взема, поискам
    Но за даскало 2лв. са ми достатъчни , за излизане различно
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен
    2lv na den

10 на ден.
    за излизане 20.

На мене ми дават по 10 кинта за седмица и аз не харча абсолютно нито една стотинка от тях...
    В даскало не ям,ям си вкъщи.Майка ми ми оставя допълнителни пари,за да пазарувам за вкъщи нещо.Не си купувам нищо,максимум понякога ако отида на кафе си купя някой сок там и дам пари,но попринцип го карам много икономично.
    Спестявам си ги цял месец и накрая на месеца отивам и си купувам дрешки.
    А тези,на които ви дават по 20 лв на ден,защото имате `нужди` ще ви кажа само едно-супер разглезени сте.Каквото и да си говорим,на мене ми е невъзможно да изхарча толкова пари само за себе си,а на доста от познатите ми даже и по повече им дават на ден.
    Смотани деца,смотани родители... без коментар
    Fashion is my passion.

Голям фен Аватара на babyy123
    20лв за седмица

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    15-20 на седмица са ми напълно достатъчни

15 лв на седмица и са ми достатачни

Различно. Колкото ми дадат-толкова, и ми стигат. Ако някога ми потрябват повече за излизане или нещо си искам. Аз за ядене попринцип не харча почти нищо, ако си харесам някоя дреха, дрънкулка си купувам. А и си спестявам пари и си харча от тях.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    На мене ми дават по 10 кинта за седмица и аз не харча абсолютно нито една стотинка от тях...
    В даскало не ям,ям си вкъщи.Майка ми ми оставя допълнителни пари,за да пазарувам за вкъщи нещо.Не си купувам нищо,максимум понякога ако отида на кафе си купя някой сок там и дам пари,но попринцип го карам много икономично.
    Спестявам си ги цял месец и накрая на месеца отивам и си купувам дрешки.
    А тези,на които ви дават по 20 лв на ден,защото имате `нужди` ще ви кажа само едно-супер разглезени сте.Каквото и да си говорим,на мене ми е невъзможно да изхарча толкова пари само за себе си,а на доста от познатите ми даже и по повече им дават на ден.
    Смотани деца,смотани родители... без коментар
    Нпълно съгласна аз съм по 10-15 на седмица и ми стигат но аз не мога да спестявам опитвамсе но не ми се получава иначе аз получавам отделно 75 лв на месец защото съм полусирак (нямам баща не съм и го виждала)
    I hate cold-blooded people !!!

нз ама като прочетох няколко страници се хваанах за главата нз като учех какво щях да правя ако ми даваха по 2 лв.Последните 2 години 11 -12 клас не съм си купила нито веднъж нещо да ям в училище.Тази гдина завърших 12 клас отивайки на училище майка ми оставяше 10 лв всяка сутрин или обед и не ми стигаха с приятелката ми всеки дне правехме партия за цигари преди часовете на кафе по време на часовете на кафе и след часовете пак на кафе целия ни 11 и 12 клас мина така отделно тази година имаше време когато една семдица не се бях прибирала т.е. след училище лялагх наспивах се и после излизах вечерта и така се случи че всяка вечер излизах и сутрин отивах направо на училище и си поспивах на чина ,а като ми омръзнеше да седя си тръгвахме и както винаги двечките и там по 20 лв всяка вечер да имам и за такси ако ходя до някаде ако не идват да ме вземат и кажи речи и сега лятото същата работа на седмица по... 10 денем през вечер излизам по 20 общо 150 лв на седмица и ако си купя нещо дреха сандал такива мити отделно е сега ще у4а в шумен ще се местя на семдица по 100-150 лв да ми пращат като сложим ,че с тези пари ще си се гладува като давам за кафета сокове и цигари всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Ами колкото си взема, поискам
    Но за даскало 2лв. са ми достатъчни , за излизане различно
    +1
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Малко ми е страно като чета,че харчите по 20 - 30 лева на седмица...на мен ми стигат около 100-150 лева без да си купувам дрехи давам ги само по барчета механи и дискотеки..
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Много рядко ми дават Знам къде стоят парите и ако ми трябва си взимам

Фен
    Град
    София

=]

5 лева на ден - аз не пуша, така че са ми напълно достатъчни... Но тъй - като аз съм маниячка на тема списания си искам повече когато са ми нужни..
    Момиче съм!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    20 лева на ден ми стигат г/д ако вечерта не излизам на дискотека, ако излизам поне 100.В тия пари не слагам пари за покупки като дрехи и т.н...Хубавото е че поне сам си вадя парите и не искам от наще.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За седмица (От Понеделник,до Петък) ми дават 20 лв..
    Евентуално - Ако изляза някъде с приятели или искам да си
    купя нещо,или ми трябва за подарък - дават още 10-20лв..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous546178
    Guest
    въъъъх вие сериозно харчите повечето... 20лв на седмца които ми стигат за ядене (ям наистина много), стигаха ми за пиене (вече не пия), и за всякакви странични неща от тютюни за наргиле до гориво за колата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си