- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
Въобще не хленча за пари! Баща ми всеки ден ми оставя по 2-4 лв, може и 5, зависи. Мама ми дава някои път ама не ми е давала от няколко месеца.Колко харча на ден... смешно е, почти не харча. Най-много 2 лв. за 3 дена. Много съм се стиснала нещо, ама няма лошо.
Дават ми около 15-17 лв на седмицахарча ги най-вече за закуски и барчета, но и спестявам малко
не се оплаквам
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Деба вие с кво се храните, на мен на ден по 5 лева за храна не ми мърдат...
men parite nikoga ne mi stigat nz ko praq se gi har4a ina4e mi ostavqt razli4no no neznam kfo e tui ne6to da ti ostavqt seki den 10 lv ;] na mene mi ostavq 2 za daskalo ponqkoga 5 i takaaaaaaa ;] i kato izlizam mi davat 6 nqkade no na men si mi stigat ;] za dre6ki otdelno
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
5 лева
Само цигарките са 2.75... а един мазен сочен бургер е 2.50. Ха сега деца кажете кой са ви приоритетите.
за даскало 2..
после,като се върна искам още 2.![]()
направо се чудя как някой хора с 10-15лв искарват седмицата при положение че пушат![]()
Мен 10 лева на ден не ме оправят,то само цигарите са ми 3.40лв
освен това бензин ядене кафе и така и все не ми стигат парите
трябва да имам поне 20-30 лева в мене да знам че може спокойно да си изкарам деня,нещо много почнах да харчим в последно време а тва не е хубаво![]()
Баааа тука 80 % им дават по 10 кинта на ден![]()
То ме е срам да кажа колко ми дават наще бахти.
По темата: 30 лева за седмицата (пуша и пия всеки ден)
Първоначално написано от AnincetoSexy
Мен сутрин мама ми оставя по 3-4-5за даскало ..и после аз като по нагла ..отивам и при тати (той работи на 2-3 мин път от вкъщи ..а като го няма си земам от работниците му ) ...и вечер си искам
поне се радвам , че досега не съм оставала без пари
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Еми различно само за даскало ми дават два лева а иначе ако излизам някъде по центъра или някъде другаде към 5/6 лева
По около 20 на седмица ... на мен ми стигат ама някой път се налага да изхранвам и някой друг и не ми остават много много и поискам 5 левада си докарам седмицата
а отделно ще ми дадат ако излензна някъде
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
от 3-4 до към 10, зависи колко имат в момента. За пари не мрънкам, стига майка да не се изкусури да ми даде един-два лева, с които не мога да се нахраня. Иначе парите си харча за храна и за списания 10 в месеца.
колкото им искам.. вече зависи ако ще си купувам цигари и т.н. ..абе общо взето ми стигат за даскало , за такси от даскало до нас и после за кафе и пак таксита
![]()
![]()
10 лв. на ден са ми джобните, а ако ходя някъде вечер (дискотека, кръчма...) към 30 ми дават за вечерта.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
ами различно някой път 2 лева друг път 5 и така![]()
ми средно 10 лв за 2-3 дена ми стигат за даскало и ако излезам по 2 лева![]()
Ти Си ОнаЗи По-Добрата Част От Мене...Ти Любов Си Моя Опит За ЛеТене !
Ами майка ми и баща ми ми дават 25 лева за седмицата(Живея в Несебър,но уча в Бургас).... Имам карта за пътуване. Обикновенно на ден харча 1 до 3 лева. Ако искам някъде да излизам баща ми винаги ми дава по 20 лева... А ако ще ходя при братовчед ми ми дават по ~50-60 лева за 3 дни, но много ме дразнят хората които завиждат. Или пък тези които мнго се перчат с парите. Майка ми и баща ми ми осигуряват всчико което искам. От 3 лета ходя в Saint Edmunds College summer school за по 23 дни и не се перча, а има някой индивиди които като отидат до мола във Варна и си купят ново яке и почваат да ми се хвалятСмешници
ЕДИТ : забравих да кажа че като ти дават пари не е нужно да се харчат всички... Аз от спестявания си събирам на година по 700-1000 лева
Ми на мен всеки път различно за даскало,но като излизам почти не им искам,защото в даскало като не ям и давам само за пътни и ми остават пари за кафета и т.н.![]()
А що не уточните годините. Има разлика от човек 3-ти клас, от човек 11-ти и от студент нагоре. до 4-ти клас имах по 1 лев на ден
и не излизане и мотане. 1 лев и това е! Баничка сокче и хрупанки.
на 14 съм![]()
По 2-3 лева на ден ми стигат(в училище). Плюс това има доста дни, в които и толкова не ми трябват.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!