- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
Ami na mene mi davat po 5 za school ako poiskam pove4e nqma problem samo 4e za pove4e trqbva da davam obqsnenie![]()
ест че д0 5 кинта за даскал0 чакай малк0 вие на пазара ли сте тръгнали пък и аз не х0дя п0 кафетаак0 ми тряат за нещ0 са0 казвам и сичк0 е окей
![]()
Smile and then w0rld will smile with y0u !Grin and then every0ne g0nna think y0u are 0n drugs C:
+1Първоначално написано от vivteen
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
миналия ден например мми дадоха 10лв иии като се свършат пак 5 или 10 и таканямам определена сума за деня.. просто като ги свърша и им искам :д
~Remember,remember...25th of November~
Ми около 5 лв на ден са ми средните разходи Петък Събота около 10-15 зависи![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Само не ми стана ясна как искаш от работниците и те ти дават от техните пари???Първоначално написано от mynichka
![]()
![]()
Иначе по- темата.....
Еми попринцип сама си изкарвам парите,но някой път се налага да искам... Дават ми естествено.Еми като се има в предвид,че пред 2 дни 'храня'
колата си с бензин....и по кафета итн,50 лв на ден,ми стигат,може да се каже
Иначе до като бях ученичка,ми даваха колкото ми трябват
на 21 съм
![]()
![]()
и при мен е така..но ми се случва некой път по 3-4 или по 12-13 зависи от насторението на мама и гафовете миПървоначално написано от The Ice-Cream Man:=
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Първоначално написано от darla
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от bobo_kaulitz
![]()
5,6 лева
Суетата.Моят любим грях.
Дават ми по 5 лв, но те са си само за училищеОт тях най-често ми остават около 2, които се опитвам да спестявам, но ги изхарчавам за други глупусти.
Като излизам ми дават 10 и то пак зависи, защото ако ще ходим на кино или нещо такова ми трябват допълнително...
nito pusha nito piq a nashite ne mi davat na den.. primerno davat mi 20 lv ponedelnik i primerno chak srqda im iskam pak..tva e za daskalo i kafeta nishto drugo.. v1preki che si mislq che mai se olivam ama..kakvo da se pravi jivota stana mn sk1p
no p1k se radvam che nashite me razbirat i znaqt kak sa neshtata v dneshno vreme
xixi
![]()
![]()
колкото ми дадат ми стигат...3/4/5 лв , за даскало пшари даже не ми трябват , защото когато ме карат баща ми ми купува закуска + капи портокал , и после ми трябват само за транспорт някав ии .. .кафе и по принцип от 5лв се прибирам с 3.. просто не ми трябват мн мн![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Дават ми по 25лв на седмица![]()
В даскало за съжаление харча много пари за глупости
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами колкото им поискам,е азбира се в рамките на нормалното![]()
Даваха ми по 5 - вече станаха 7, защото и билетите в градския транспорт поскъпнаха.
Най-много по 2,00за училище ....хм, не ми стигат
И до 5,00 като излизам на кафе![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Дават ми по 2 лв на ден и поняго след това вечер ми дават пак....![]()