- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
мии секи ден по 2 лева за джобни
ако ще излизам на кафе 10 ,ако ще излизам на бар 20![]()
![]()
Колкото си поискам
"emi davat mi po 2lv za daskalo i ve4er kato izlizam po 2lv koeto ne mi e dostatu4no no na6te si mislat 4e si kypyvam cigari i alkoxol"
+1 ... майка ми затова ми дава по-малко пари .. тъй като знае ,, че пия ии за да не си копувам алкохол и аре на ти два лева// които въобще не ми стигат напоследък ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
амии дават ми 50 лева за цялата седмица![]()
По принцип за даскало ми дават по 2 лв, но ако се наложи да купувам нещо по скъпо искам повече.
По 100 лева на месец ми дават и ми стигат.
Даже понякога ми остават.. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Дават ми по 2 лева на ден, но винаги когато се налага им искам по повече. Всени ден съм по кафетата иии пуша.![]()
![]()
![]()
До 5-6ти кл май ми оставяха по 2-3 лв. (тогава все още бяха старите пари) след това по 10лв. Отделно ми даваха допълнително, ако ходя на диско/кафе, за дрешки. А по някога са се стискали уж за да не ставам прахосник.
Сега вече сам си изкарвам парите.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
пфу ми различно ама попринцип по 10 лв на ден и не ми стигатпуша, пия по кафета ходя.. к'во да се прай
![]()
![]()
![]()
НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..
мм.. лев,два попринцип,а ако ще ходя някъде по-специално ще ми дадат колкото ми трябват за определената цел.
6-7 за даскало .. ако излизам някъде или ми трябват пари за нещо друго-колкото поискам ;]
Първоначално написано от vampire3
ave ei marsho.. kva si prosta.. mrazela per4eneto.. ti kvo praish.. pff ti si nekva adskatwa selska pra4ka..
po temata 25 kinta za sedmicata .. ama tva e samo po oficialni danniina4e vinagi kartq po oshte
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi 20 na mesecna 17 godini sum
Леле...ше взема да те осиновя.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
2-3 лева на ден
ако трябва да ходя някъде ми дават отделно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
10-15 лева дневно...и си ми стигат деАко искам за нещо др дават още
2 лева отиат за автобус (ако нямам карта)
10лв седмично =]
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
колкото поисками колкото взема
![]()
The muzic is my rescue!
За ът не ми трябват...
За даскало 5 лева и ако излизаме някъде зависи къде ще ходя...15-25 близо,но ако ще ходим в Мола да речем 40 ми стигат за боулинг,МакДоналдс или Бъргър Кинг и още нещо...примерно да си купя някой книжка...
Еми 4 ми дават за у-ще, за за след това още 5![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
почти никви![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/