- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
Цигари,Кафе(в голямото междучасие) и след даскало пак кафеПървоначално написано от Pliok0019
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
по 3 лв. на ден
транспорта до училище ми е 7-8 лева на ден когато не ме карат значи от 10 до 15 лв , а и парите никога не стигат
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Какав е тос транспорт 7-8 лв бе ти с ракета ли хоиш на даскало ?Първоначално написано от LuxurySk0B
Подводниците са скъпи...Първоначално написано от FeDkY
![]()
![]()
Ами различно..
Понякога 2-3лв,понякога 5 до 10лв..
Но си ми стигат и си ги спестявам![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
по 3 лв. за училище. Когато излизам някаде,, може и по 10лв., макар че не ги харча всичките и винаги остават![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
аз като ученик бях в тежко финансово положение, имало е случаи да ходя пеша доста време, защото нямах пари за карта за транспорт. а пък в училище ми беше гадно, защото нямах пари за разни чипсове и такива неща... но положителния ефект от всичката мизерия беше, че не пуша сега, просто нямах излишни пари за цигари, да не кажа че нямах изобщо пари и много пъти ходих с 1 лев примерно в джоба няколко дена подред. тъжно наистина, но това ми даде ценен урок колк оструват парите. сега да не ме съжалявате излишно, ще кажа че съм вече повече от добре хах
мога да кажа само, харчете ако имате![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
С нашите сме се разбрали така :
Вторник,Петък и Събота - 10лв на ден
Останалите - 5лв
Не пия, не пуша и ми остават доста голяма сума (поне за мен де) и ги харча за други неща.![]()
По 2 лв на даскало,не искам повече,кво да ги правя,стигат ми като си спестя от предишния ден и за цигари
Дават ми по 20 седмично,а ако реша да излизам някъде,за където ще ми трябват пари(не се случва често,обикновено се събирам с приятели в домашна обстановка) най-често 10 лв.
Сигурно хваща такси 'щот е газарчеПървоначално написано от FeDkY
![]()
Първоначално написано от ysmivka
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
такси даже е голяма думаПървоначално написано от someonerandom
Ако предварително не съм казал, че после сме на кино, кръчма или просто ще ходим някъде ми оставят 2 лева и малко стотинки.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
5.50 на ден и да ви кажа сами достатъчни
и като си завартя и някоя далаверка в даскало![]()
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
ем 5 на ден ми стигат :P
преди като ходих на даскало ми даваха по 2 лева за закуска и тва беше пък за деня нищо![]()
![]()
За училище-2,50.Ако изляза 1-2 лв
дават ми ги наведнъж. около 100 в месеца и си права сметка:P
не хода на у-ще
Sinan Sakic rulzzz
Зависи .. за даскало по 5-6 кинта за навънка пак горе долу толко ... ама аз и бачкам отделно тъй че нищо не ми липсва![]()
2, 3 лв за училище, когато излизам към 5 лв. Но ест ми стигат и си ги спестявам. Когато искам за нещо по различно ( дрехи, някакви др неща ) искам, и ако имат ми дават.
...2 лв, но не харча много, горе-долу по 50ст за даскало...Пестелив съм...А пък като излизам... Зависи къде излизам, ако на мола 10 лв, за да мога да хапна и да имам пътним, а иначе пак по 2 лв
![]()
10 на ден за училище, събота и неделя ми дават още в зависимост къде ще ходя.![]()