- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
сега не пътувам, затова пари не нося ... но когато излизам тогава ми дават, колкото си поискам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Или по 5 лева ,или по 10![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Moга да мина без никакви, а може и 20 да не ми стигнат. Зависи от настроението и нуждите ми.
колкото поискам по принцип .. ако не ми дадът ще си взема 2 пъти повече от колкото съм си поискала доброволно .. ама по принцип дават .. аз съм ги научила вече ..
FUCK-тически не ме интересувате..
На мен ми дават по 2 лева на ден за училище... много рядко искам пари от тях, когато излизам. Гледам да не харча много.
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
На мен ми дават по 10 лв на ден като съм в квартирата. Ако не достигат, ми превеждат още колкото ми трябват. Когато съм вкъщи, обикновено съм по-пестелива.
само за училище ми дават 4 лева, отделно ако ходя някъде ми дават още..)
we are magic.
3 лв за даскало и отделно ако трябва да ходя някаде ..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Ми за даскало ми дават за цялата седмица / 5 дни/ общо 12 лева, което прави по 2,40 на ден, но не ги харча точно определено - един ден може да изхарча 3 лева, на другия нищо да не си купя.
Отделно за излизане /на заведение, което се случва рядко - на месец макс 2-3 пъти/ около 4 лева, към които добавям от парите за училище, за да станат поне 5-6, че то само пицата /примерно/ е 4 и нещо.
За друго не ми дават
Сега се радвам, че поне ще вземам стипендия по 20 лева, за да си купя нещо ново![]()
И аз съм така..Само че аз съм с по 3 лв..Първоначално написано от jghgh
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
25 лв за 7 дена
по 3 лв на ден,понякога и повече,но ми стигат-не пуша,не пия и даскалото ми е близо
даже успявам да спестя някой лев,но събота и неделя ги харча![]()
2 за даскало и туй то
По 2-3 за даскало.
Ако ще ходя някъде през уикенда и по повече,но в по-голяма част от случаите и сама успявам да си събера някой и друг лев.
попринцип 10на лева на ден ..но гл вече да не искам мн мн пари от наще![]()
![]()
В началото на седмицата ми дават 20 лв. , като ги изхарча ми дават още![]()
7-8лв всеки ден.Винаги в понеделни ми дават 10 и после всеки следващ по 7-8лв.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
В началото на седмицата ми дават по 10лв, което се пада по 2лв на ден. Когато излизам им искам някъде по 3,4лв. Не харча много. (:
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Различно.. Обикновено ми дават 10 лева и аз карам повече от седмица с тях (ако не ходя по магазините или на кафе). В даскало не харча пари, за това карам толкова време така.. Не ям сутрин, понякога пия едно кафе и това е..
2 лв по принцип