- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- търся песен но помня само клипа
здравейте! не мога да се сетя нито името на песента нито изпълнителя.
тя е много стара и помня, че клипа почваше как една мацка влиза в един апартамент пуска една касетка и почва да играе из апартамента, а певеца беше по картините по стените те бяха много големи и шарени тоя май беше рус не помня... някои сеща ли се?
Успях болката да скрия и ти повярва,че не ме боли. Ти вярваш,силна съм нали? Нека мислиш,че е така. Аз не искам да ме съжаляваш, от това би ме боляло повече! ти с любовта си заразяваш, а после си отиваш надалече...
рок??
Успях болката да скрия и ти повярва,че не ме боли. Ти вярваш,силна съм нали? Нека мислиш,че е така. Аз не искам да ме съжаляваш, от това би ме боляло повече! ти с любовта си заразяваш, а после си отиваш надалече...
там е проблема, че не помняама клипа ми е в главата цял ден се мъча да се сетя и не успявам.
Тая анцува из целия апартамент надупила е касетофона на макс и по стените на апартамента има голееми шарени картини и певеца е изрисуван сякаш върху тях и пее. ах как се дразня че не се сещам...![]()
Мммм Пробвай с Deep Purple - Love Conquers All![]()
![]()
zazz.bg/play:bc4839f2
П.П. Пиша го така щото не ми дава линкове да качвам регнах се преди секунди за да ти напиша отг.
Първоначално написано от ClockworkOrange
хубава песен. благодаря ти много но не е тя. в оная песен пее смао един мъж. тач е страхотна найстина бях я забравила на пълно лееелее благодаря ти многоЙеееее ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА ВСИЧКОООО!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Billy Idol - Cradle of love
Първоначално написано от zloto
гаранция че тва търси
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE