- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форум среща
Еее за 2-3 имаме сделка.Първоначално написано от LONSDALE88
![]()
ЕЕЕЕ стиа де питах теПървоначално написано от Pliok0019
Пфу начи,простотии
Е три пъти за щастие
А са па и съм пил-аз си платих бирата,нали
Щом съм си я платил значи всичко е наред и узаконено
А им правех оборот,че ми е добра душата
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Мисля,че говореше за мен,но ако изпиеш 2-3 аз щи ги платя,а Мето транспортаПървоначално написано от Pliok0019
Между другото,ако на мен говореше,то отиване и връщане до Перник са си 3 бири,така че сътм навит
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Май тоя форум си еба майката,тука всички станахме тоталеС провалеС![]()
Това беше няква изгъзица на старогръцки налиПървоначално написано от LONSDALE88
![]()
![]()
Eminem-Mosh
Да не чувам детски гласПървоначално написано от woshata
![]()
Тцтцтц![]()
![]()
Само мене дето ме нямаше там....
Пък така исках да дойдааа....
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
що пише гост деба??Първоначално написано от LONSDALE88
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хаха,кво ти пука-ти си си го написал "Аз съм вечен",така че кво ти пукаПървоначално написано от Met0man88
![]()
Eminem-Mosh