- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форум среща
е то половината форум са софиянци ..Първоначално написано от Амоняк
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
изнеда ще е![]()
от Плевен ли сиПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
е, тоя път вече дойдох...нищо, че не пиша вече почти...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ами да там съм..само наистина кажете кога ..не мога да си отворя палатка да ви чакам... по-точно да ГО чакам![]()
![]()
![]()
.!.
Неделя /09.11./ от 17 на Билетния.Първоначално написано от woshia_style
а сигурна ли си че ще има повече от един човек..освен мен деПървоначално написано от Pliok0019
![]()
.!.
Ми ние с А_В_С ще сме там.Първоначално написано от woshia_style
![]()
е добре..може и аз да дойда тогава..са остава и Мето да дойдеПървоначално написано от Pliok0019
![]()
.!.
той Мето отдавна каза че ше идва![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а можеама ме марзи да чета всички страници
![]()
.!.
Там ще е,как няма да е там![]()
Срещата е на 9,а гъбите на 2,за 7 дена се треа да се оправя![]()
Ехооо кежуалите ... това ще е форум среща а не футболен мач .. ае не разваляйте кефа на хората !
П.П. Усещам как ще стане мазало като се има предвид как някои групички (примерно кежуалите->всички останали) ще се изпомеляме.Пък и сега като се замисля е неделя .. Божи ден .. не искам да се бия или да ме набият!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не ви познавам толкова добре че да разбирам кога си правите ташаци!Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз отивам да видя какво става и да видя едно момиче,а не за да се бия,да не мислиш че всеки път като се съберем правим простотии![]()
Абе така е,ама нека децата са в неведение за нашия кежуалс живот
Нема един нормален,ооооооооооооооо нема един нормален!
За мене тези люде са простаци, не харесвам техният начин на забава, просто е отвратителен, нямам нищо общо с тях![]()
Ккаво е тва неделно даскало,да не си монахиня?
АХАХАХ НЕДЕЛЯ ЛИ Е ?? МИ СУПЕРПървоначално написано от LONSDALЕ
![]()
От сега предупреждавам антикежуалите да не ни се точат,щото ше загазя![]()