- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- поддържаните мацки
Амии Първото което е къпя се всеки ден,заедно с косата...иначе не мога.използвам балсами и маски ,но не ги нанасям на всяко къпане,после се мажа със стягащ лусион,на фризиор ходя всеки месец,но бритона си го подстригвам сама .обезкосмявам се ,това е супер важно за мен,просто се побърквам когато имам дори и един косъм където не трябва...ноктите са ми късички за съжаление ,за това просто си го оформям сама и си слагам светъл лак.Храня се здравословно-пуешко,пилешко,зеленчуци... ядко плодове.Изправям си косата всеки ден и държа прическата ми винаги да е перфектна,в интерес на истината се гримирам всеки ден и не виждам нищо лошо в това,гримът ми винаги е според случая.На козметик не ходя но понякога посещавам масажист простоза удоволствие...Сестра ми е зъболекарка и естествено зъбите ми са перфектни.На Ден общо ми трябва време около 2 часа...
е чак за мацка не се считам, но отделям за визията си средно половин час на ден, на месец отделям по 50 лв. близо - като ук включвам козметика си и козметиката, което си купувам.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Къпя се всеки ден по 2 пъти (сутрин и вечер) без косата нея я къпя през ден. Обезкосмявам се с епилатор на всякаде. За косата използвам само шампоан при къпане и след това хининова вода, след всяко къпане лосион за тяло и някакъв крем за лице (ейвън или нивеа). Лицето си почиствам и мия по 3 пъти на ден също така и зъбите. Веждите, маникюра и педикюра си оформям сама и смея да кажа че се справям добре. Гримирам се само ако излизам на кафе или някаде навън (не до магазина) (вкъщи ходя без грим) слагам ФДТ, пудра, сенки, молив, спирала и гланц общо на месец за козметика харча около 50-60 лева на на ден отделям около 1 час сутрин и 1 вечер.![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
ами ти като си нагримирана и топирана смяташ ли че си красива? Ся биваш г/д не ме разбирай погрешно, ама кви са тези нападкиПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
Първоначално написано от Sneki
![]()
ии за какво да ме е яд?? могa и да не излизам от банята по цял ден ако искам просто нямам нужда да се къпя по повече от 2 пъти защото така ми е супер това че ти си тъпа и се заяждаш си е твой проблем....!!!!
![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Не ми е ясно само защо половината тук умират от гордост,че не се гримират.![]()
^ защото така се чувстват естествено красиви.
И аз се радвам, че не изпитвам нужда да се гримирам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
хах ти сама каза че си къпеш 4 пъти ма няма за кво да ме е яд ае ходи в ляво че е по прякооПървоначално написано от Sneki
![]()
K.
![]()
![]()