.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Облеклото ви за деня

Та питам се ....Как се обличате всеки ден както решите или в за всеки ден от седмицата имате точно определено облекло...делите ли дрехите за кафета от дрехите за училище и т.н

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хм...нося си всички дрехи без повод.Само като ходя да карам и задължително ходя с най-умрелите дрехи,които носят на късане,цапане и не ми е жал за тях.

Град
    somewhere over the rainbow...
    Нямам определено облекло за всеки ден, нося си почти всички дрехи и гледам да си ги редувам.Тожа е

Супер фен Аватара на girl91
    Гледам всеки ден да съм облечена с различно, т.е. да не повтарям през седмицата някои дънки или блузка.
    Има някои дрехи, които не ми е удобно да нося на училище, тях нося, когато излизам след/преди училище, през уикенда.

Град
    в лайната!
    за даскало всичките си дрехи нося,за скейт когат ходя да карам слагам едни изсулени джинси да ми е удобно и некоя блуза и суичър,пък иначе не си деля дрехите за даскало и тия с коит излизам оО тъпо е!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi imam drexi za izlizane i drexi za v nas.a ina4e ne si delq drexite za daskalo i za iz grada.delq gi zamo ako sa prekaleno letni nqkvi i ne sa za daskalo......
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

не си деля дрехите нямам и много де

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    за даскало всичките си дрехи нося,за скейт когат ходя да карам слагам едни изсулени джинси да ми е удобно и некоя блуза и суичър,пък иначе не си деля дрехите за даскало и тия с коит излизам оО тъпо е!
    а тъй.пък аз все се чудя как тия софийски скейтърки успяват изобщо да си движат краката в тия впити дънки...камо ли да карат

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Нямам определено облекло за всеки ден, нося си почти всички дрехи и гледам да си ги редувам.Тожа е
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

имам си дрехи за вкъщи, за училище и такива които са за диско и излизане, но понякога ходя с някоя част от дрехите за излизане и диско и на училище, но мн. рядко щото не всички естествено стават

Обличам се според настроението и мястото, което ще посетя.За даскало по прилично и делово

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    а тъй.пък аз все се чудя как тия софийски скейтърки успяват изобщо да си движат краката в тия впити дънки...камо ли да карат
    хаха и аз много им се чудя,ама и тука има такива.даже най добрия ни скейтър носи само впити дънки оО ама аз си предпочитам удобните изсулени джинси щото ми е по удобно за каране

Ами за даскало внимавам само да не е нещо много разголено, иначе не ги деля.

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Ами аз си деля дрехите на за вкъщи,за навън и за официални поводи.А,иначе на училище си комбинирам дрехите.И гледам всеки ден да съм различно облечена

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Дрехите, които имам са за всякакви поводи..
    Всеки ден гледам да съм с различни дрешки, да разнообразявам
    Имам си дрехи за навън и за вкъщи
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bunny
    Ами аз си деля дрехите на за вкъщи,за навън и за официални поводи.А,иначе на училище си комбинирам дрехите.И гледам всеки ден да съм различно облечена
    +1

Определено с дрехите за работа не мога да изляза някъде, защото са по-официални.
    Деля си дрехите определено

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    нося дрехи който са ми удобни-без значение дали съм у нс,до магазина,на кафе или в даскало.не си деля дрехите

Град
    в мазето ;dd
    вкъщи седя с дрехи с които не излизам ... избирам си ги по-удобни и си се премятам с тях вкъщи предимно с тенискаа нещо като анцугово горнище и панталон или анцуг .. разбира се няколко за да мога да си ги сменям дори и да съм си вкъщи
    за навън .. хм избирам си пак удобни неща .. ходя спортно маратонки.. предимно дънки а панталони рядко макар че имам няколко и спортна блузка
    определено си деля дрехите - дрехи за вкъщи и дрехи за излизане
    старая се да не съм няколко поредни дни с едни и същи дрехи..гледам да разнообразявам, но разбира се няма нищо лошо например ако вчера и днес си бил с едни и същи дрехи важното е да са чисти ;]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нямам някакъв определен критерий сплямо който да си разделям дрехите.
    На училище в повечето случаи съм елегантна, по-рядко ходя със суичери, маратонки и т.н. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз не си деля дрехите ... с тези които съм на даскало ,, съм и навън ,, дори и само до магазина да ходя ) ... официялни поводи ~ пак моите си дрешки ,, *
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Ми на мен пък примерно ми е по-удобно с тесни дънки или панталони. В началото си мислех че с по-свободни ще ми е по-добре докато един ден не ми се наложи с тесни... И доста по-добре си усещам движенията

По темата- Не си деля дрехите за училище, излизане и т.н. И все пак има някои дрехи, с които не бих отишла на училище...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Всичките ми дрехи са удобни..това е най-важното. На училище и навън се обличам всеки ден различно. Имам и дрехи за вкъщи - анцузи, тениски... Понякога ги използвам като спортен екип за физическо или си нося тенисните... Имам и малко по-официални дрехи, ако се наложи. Тях не нося всеки ден, защото не са особено удобни.

обличам се според настроенията ми.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от nixx
    Ми на мен пък примерно ми е по-удобно с тесни дънки или панталони. В началото си мислех че с по-свободни ще ми е по-добре докато един ден не ми се наложи с тесни... И доста по-добре си усещам движенията

По темата- Не си деля дрехите за училище, излизане и т.н. И все пак има някои дрехи, с които не бих отишла на училище...
    Ам зависи от дънките.Има и широки,които пак ми се виждат твърде тесни за ходене,камо ли за каране.Иначе само на байкърите опрощавам имовските гащи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си