.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Деца израстнали с един родител?

ма ли тука себеподобни
    ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!

в последно време това е доста срещано.повече от половината ми приятели и познати са израстнали с 1 родител,включително и аз....
    Schranz music is my world !

Град
    Ямбол
    За щастие аз си имам и 2ма родители
    Но наистина би трябвало да е много кофти ако си нямаш татко или майка
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Хах .. не се притеснявай не си 1ви/ва нито пък ще си последен/а
    И аз съм израстнал с 1 родител, така де приятеля на майка ми през цялото време се грижете за мен повече от баща ми който беше алкохолик и ни заряза

ПП : Исках да кажа, че има ги всякакви надявам се при твоите родители да е само неразбирателство, а не някакви сериозни проблеми като при мен и някои други.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    За щастие аз си имам и 2ма родители
    Но наистина би трябвало да е много кофти ако си нямаш татко или майка
    mi to i az imam dvama roditeli,ne sa razvedeni ili ne6to takova..... samo 4e ba6ta mi ot okolo 7 godini raboti v ispaniq i ............
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Аз съм от себеподобните ти. Не е чак такава трагедия.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az izrastnah samo s maika mi i kaka.nikoga ni6to ne mi e lipsvalo-nito obi4,nito finansi,nito materialni ne6ta,nito vuzpitanie.gordeq se s maika si,kakto i s cqloto mi semeistvo-vui4o,baba,dqdo,lelq.zadrujno i sploteno semeistvo,za koeto sum blagodarna.vinagi sa me podkrepqli i obi4ali.za kakvo mi e ba6ta pri takova ZZLATNO semeistvo?!?!?!

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Хах .. не се притеснявай не си 1ви/ва нито пък ще си последен/а
    И аз съм израстнал с 1 родител, така де приятеля на майка ми през цялото време се грижете за мен повече от баща ми който беше алкохолик и ни заряза

ПП : Исках да кажа, че има ги всякакви надявам се при твоите родители да е само неразбирателство, а не някакви сериозни проблеми като при мен и някои други.

+1

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    зависи от много неща...
    кога са се развели, защо са се развели, дали говорят глупости на сина/дащеря си един за друг
    и аз сам от партията на самотните родители...и не е мн приятно

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз съм израснала главно при баба ми и дядо ми. В момента жвея с майка ми, с баща ми се виждаме рядко.. Никога нищо не ми е липсвало. Ако мога да определя детството си с една дума, тя би би била - щастливо.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    има доста себеподобни..

аз съм израстнала с баща ми от 7 до 13 годишна възраст
    сега съм при майка ми
    като бях по малка завиждах на другите деца които си имат семейство и техните не са разведени
    сега ми е все едно,защото разбрах че е по добре да
    са разделени отколкото да не се траят и да има скандали всеки божи ден..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    И аз съм така-нашите са разведени а сега не мога дори да видя баща си вече....В Испания е с другата си жена.Ужасното е че когато родителите се разведат обикновено е по вина на единия родител но и двамата постъпват егоистично.Освен това при такива случаи почти винаги настъпва една ужасна бедност която е дългогоишно мъчение поради липсата на еидния родител.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Аз съм единствения човек от койте фр-,които е с един родител и не съм виждал майка си никога,но не защото е починала,просто не интересува от мен........
    Та беше ми интересно,че повечето младежи израстнали с един родител,са доста силни характери и борбени натури,не случайно много от великите личности израстват само с един родител!
    Дано поне това да ни е някаква утеха
    ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Родителите ми се разделиха, още когато бях много малка. Дори и преди да се разделят, виждах баща ми рядко .. Да, израстнала съм с един родител, баща ми съм го виждала един път годишно ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от LONSDALE
    Аз съм единствения човек от койте фр-,които е с един родител и не съм виждал майка си никога,но не защото е починала,просто не интересува от мен........
    И аз никога не съм виждала "баща" си. Не мога да кажа, че ми е липсвал, обаче, имам най-прекрасният татко на света.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Дам, нашите се разведоха, когато бях на 10, но преди това не виждах баща ми мн мн често...
    Кво ти пука
    Не можеш да го промениш => преживей го

Град
    Sofiя
    Аз съм израснала с двамата ми родители,както аз така и по-голямата ми сестра.Но,когато аз бях на 10 години а сестрами на 12 майка ни ни изостави и от тогава сме с баща ни само.

Град
    Deathland
    Бях на 7, може би 8 години, когато си спомням да съм видяла баща си. Тогава течеше бракоразводното дело. Той винаги е бил в чужбина. Сега е в Канада и по последни данни с новото си семейство. Не съм го чувала от година и отгоре(всъщност от миналото лято). Праща ми дрънкулки(фотоапарат,iPod...) не се оплаквам. Не ми и трябва. Сега с майка ми живеем с един човек и него го чувствам повече като баща, от колкото биологичният ми. Зная, че не съм първото, няма и да съм последното дете, израснало с единия си родител. Повечето ми познати са в същото положение. Винаги съм завиждала на децата, които имат сабилни семейства, докато не получих и аз едно такова..сега съм си добре.
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

i az sum taka... predi 1 mesec nqkade maika mi si subra bagaja i se iznese sega jiveq samo s bashta mi kofti amaaa..
    Ти Си ОнаЗи По-Добрата Част От Мене...Ти Любов Си Моя Опит За ЛеТене !

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от LONSDALE
    Та беше ми интересно,че повечето младежи израстнали с един родител,са доста силни характери и борбени натури,не случайно много от великите личности израстват само с един родител!
    Дано поне това да ни е някаква утеха
    Родителите ми са се разделили, когато бях на 3...някоко месеца по-късно баща ми замина и не съм го виждала 10 години. През това време не съм поддържала и особен контакт с майка си. Виждали сме за 1-2 пъти в седмицата за по няколко часа.

Сега е малко по-различно. Виждам баща си 2 пъти в месеца, живея с майка ми...но определено с баба ми и дядо ми ми беше по-добре.

И аз съм с един родител.От една страна е яко за теб щото мама(така е при мен) трябва да ходи на работа и имаш свободно време.От друга страна е гадно шот сички грижи падат на родителя който е отчаян,но успява да се оправи.

Голям фен Аватара на krisence
    Когато бях на 10г родителите ми се разведоха. Трудно го понесох, но вече се примирих. Много обичам и майка ми и баща си! Вярно че виждам тати доста рядко и адски много ми липсва, но знам че не съм единстената и има още деца при които дори може и да е по-лошо положението.

mnogo obi4am maika mi za6toto tq sama se e grijila za men a taka nare4eniqt mi "ba6ta" nikoga ne se e interesuval ot nas dori kak sme...

Голям фен Аватара на akinom
    Аз! Но въобще не чувствам липсата на другия
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от sobieski'boy'stz
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    зависи от много неща...
    кога са се развели, защо са се развели, дали говорят глупости на сина/дащеря си един за друг
    и аз сам от партията на самотните родители...и не е мн приятно
    Виж сега, аз баща си почти не го познавам, а единственият път, когато се срещнахме по мое желание (даже беше формално, заради документи, заради които ми трябваше той), след това повече не пожелах да го видя. Имаше наглостта да говори против майка ми, жената, която му е родила единственото дете, което сам си е виновен, че е загубил. И мога да кажа, че щях да имам ужасно детство ако бяха останали и двамата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си