- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли постъпих ?
значи имам приятелка от около 2 години и половина но сме ходили около 3 месеца аз и бях 1вия и естествено тя много ме обича и сега сме нещо като (fuck friends). Когато имаме нужда един от друг се търсим,се 1 тя попр си пие противозачатачни от година някъде, няма никфи проблеми никога не съм свършвал във нея, и изведнъж преди 3 дни ми изтърси, ходих на генеколог и той ми каза че съм БРЕМЕННА ?!![]()
![]()
аз естествено бях шокиран и незнаех кфо да отвърна. и тя ми каза знам какво си мислиш няма смисъл да казваш, ще го задържа няма да правя аборт ако искаш да поемаш грижи - кажи ако не искаш - няма да те търся. И аз и` казах, че ще отговоря по късно, за да си подредя мислите днес бях навън с приятелите ми и съвсем случайно я видях (от 1 квартал сме) и си поприказвахме и я попитах как е станало тва бебе от къде е дошло нали пиеш там тия глупости аз внимавам никога не съм се изпускал така и така и ми обясни някфи неща овърташе и аз откачих и не и` повярвах и треаше да си изкарам ядът и ми изкочи в ума, че може да е от някой друг и без да мисля й казах - "ама курво от къде да знам, че тва е от мене ние нито си говорим нито подържаме връзка нито нищо от време ан време се ебеме и ти ми казваш тия небивалици не те иска нито тебе нито него немога цел живот да издържам така да ме лъжеш и сичко да става против волята ми и одарих и 1 шамар и си отидах". Кой е прав във случая лошо ли постъпих моя кажете кфо да правя как да постъпя !??!?!!?
Longest Dick is shortless way to women's heart
И да не е от теб,при положение че няма да те кара дори да поемеш някаква грижа(ако не искаш),можело е да не се отнасяш толкова грубо с нея... Та чак и шамар...прекалил си...
Naistina si prekalil, pri polojenie che ti e kazala che nqma da te tursi, ako ne iskash da poemash otgovornost... stranno
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
emi mnogo grubo e bili ot tvoq strana momi4eto samo ti e kazalo ti i udrq6 6amar prekaleno e ,i ako si i bil 1qt i naistina samos tebe e spala kuv si 4e da i kazva6 kurva,kamo li da q udrq6,a mnogo zavisi i na kolko ste godini de
Този форум е пълен с толкова измислени теми, че понякога ми се повръща от ненормалниците дето пишат тук, но да примем, че темата си е истинска.Първоначално написано от 6emet4e
Шамара е заслужен!
Обяснавам веднага ...
Да приемем, че цялата история е вярна... Въпросната мома уж си пие противозачатъчните ... Как тогава става номера да забременее ... Знам, че няма сигурно средство, но имам познати, които от по две-три години го правят така, даже момчето си свършва в момичето и нямат проблеми.Това ме навежда на мисълта, че явно този начин на пазене си е доста сигурен.
Та, искам да кажа, че за да стане фала явно тя е сгафила.Няма значение с кой.И си заслужава баш един шамар.
Разбирам двамата да са взели решението да го правят без презерватив, което е доста срещано и да е станал фала, но в случая момичето пие противозачатъчни и момчето въпреки всичко внимава ... Тя си е виновна.
Иначе ако е от него, аз бих поел отговорност, но пак бих я зашлевил.Момиче не удрям, но за такава глупост няма как ...
простак тцтцтц![]()
аз съм на 17 тя е по голямата 1 година т.е. на 18 ама тогава не мислех дейставах импусилвно но тва е нормално тя е на 18 и мисли различно от колкото некоя 15 годишна лигла може да е имала други ние не си говорим не споделяме само когато ни "досърби" и се оправяме е кфо от тва че е казала че няма да ме търси нали живее в моя квартал като я видя след година да го води във децката да си играе как ще се почуствам вие мислите ли ?!
Pogovori s neq za da si sigyren i veche si pretcenqvai kakvo shte pravish..
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Пич, тест за бащинство ти требва на тебе! Ако е твое си го гледаш и и се извиняваш, ако не е твое и биеш още много шамари...![]()
Amantes amentes
прекалил си и то доста. мисля че трябва да й се обадиш да й се извиниш и да поговорите! колкото може тва бебе да не етвое толкова може и да е твое!!
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
ми неможе да се разбират тия неща да се занимавам защото ние го правихме за последно преди седмица а аз от 3-4 дни ходя със едно друго момиче и страшно много ми харесва не искам да я загубя ..
Защо ние да мислим?! Няма ние да го гледаме тва дете...Решението си е изцяло твое и нас не ни интересува... Достатъчно голям си,тя също за да си решавате...Първоначално написано от NiddHogg
А тва че от 3-4 дни ходиш с друго момиче,не искаш да я загубиш-да доста основателна причина да си оставиш евентуалното дете![]()
Супер фън инстория![]()
100% temata e ebavka.zdravomisle6t 4ovek nqma da q razkaje po tozi na4in.otdelen vupros kak moje da nare4e6 momi4e,s koeto si bil 2godinii i polovina(makar i da e biv6a) "kurva?!?!?!6to za kreten trqbva da si,moje6e prosto da i kaje6,4e ne iska6 da te tursi za otgovornosti,no ne da q obvinqva6,4e deteto e ot drugo-i taka da e,ti nali 6te si pas(6tom tova iska6).mackata spored men ne e pila hap4eta,nz.ako ima podkrepata na blizkite si,to togava moje da otgleda deteto si i bez ba6ta,nai dobre zaemi qsn poziciq po vuprosa-ili si do neq,ili ne.nikoi nqma da te uprekva ako re6i6 da ne si s neq,za6toto vse pak si samo na 17,nikoi ne o4akva ot teb tolkova seriozni re6eniq!makar,4e dori i da re6i6 da stoi6 dale4 ot neq,v momenta,v koito tova dete se rodi nqma da se otdeli6 ot tqh(mojem da hvanem bas)
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Това с шамара е било доста грубо. Дори и да не е твое детето пак е нямало нужда от такива мерки...А и обидата също. При положение, че ти не си наясно с личният й живот и не знаеш дали спи с други не е трябвало да я обиждаш така, защото ако е била само с тебе мога да си представя как се е почувствала след твоето "к*рва"... А и тя ти е казала, че не изисква нищо от тебе. Тогава какъв ти е проблема ? На тебе хем не ти се занимава с бебе, хем щяло да ти става гадно като го видиш... Еми сам прецени какво искаш. А колкото до бащинството - тест.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
kak si mogal da q udarish.Tova koeto si i kazal e bilo dostatachno,daje prekaleno.Ama samo da popitam vie s neq na kolko godini ste?
Ти си хипер прост!!!Щом ти е казала,че не държи да помагаш при отглеждането на детето,значи наистина е твое!!!Все пак ако просто търсеше баща на детето нямаше да ти казва,че може да не й помагаш!!!
Освен това що за долнопробен червей трябва да си,че да я обвиняваш и да я удряш и то в това й състояние?!![]()
Оставете ги противозачатъчните...Моя съвет е отидете на психоаналитик.
Вие май сте имали доста бурни взаимоотношения преди като сте ходели?ама курво от къде да знам, че тва е от мене ние нито си говорим нито подържаме връзка нито нищо от време ан време се ебеме и ти ми казваш тия небивалици не те иска нито тебе нито него немога цел живот да издържам така да ме лъжеш и сичко да става против волята ми и одарих и 1 шамар и си отидах".![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
попрочетох тук кфо пишете и викам днес ще и кажа че ще и помогна ще взема опозиция няма да я оставя сама. Видяхме се поговорихме се и тя замълче замалко и такъв шамар ми одари че още ме боли и после още един и викам: спри спри закфо реагираш така ?! И тя ми каза че нарочно ми го е казала да види колко държа на нея, и каза вече може и за (ff) да забравиш и всичко не искам да виждам долното ти лице. И аз казах добре сигурна ли си и тръгнах да се оправдавам да я накарам пак да ми пуска и чак сега осъзнавам колко съм долен и накрая ми писна да се мазня и викам аре махай се ..... и сега сигурно нема да може да се гледаме вече![]()
. Като чета кфо съм писал осъзнавам колко съм гаден ама тва може би е в природата на момчетата де да знам
Не е на момчетата, на твоята долна природа е. Прав си да се отвращаваш от себе си.
А тази явно още те обича, щом те подлага на такива тестове. Мда, кофти са такива "проверки", но и ти не си стока...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Няма никакви човешки чувства в теб, за да удариш и да напсуваш моми4е, с което си от 2 години и половина и евентуално носи детето ти. С противозачатъчните стават грешки, може да е пропуснала хапче или нещо такова, човешки са тия грешки...
Това, че е било само тест всичко ме радва главно, защото момичето поне няма да страда.
А ти се замисли дали не е редно да се стегнеш и да бъдеш малко по мил с хората...![]()
![]()
![]()
hahah,ti si mnogo jalko podobie na muj,4estno.nqkakvo gadno melez4e.ima nqkolko varianta:Първоначално написано от NiddHogg
1vo-momi4eto naistina e bremenno,no sled kato e vidqla reakciqta ti,e razbrala,4e nqma kakvo dda dade6 na deteto i i ti e bila 6uta
2ro-naistina se e izgavrila s teb,za koeto evala,v na4aloto nqkak si q uprekvah,no qvno ti si bokluka v otno6eniqta vi.
ne razbiram kak moje tolkova vreme da ste bili zaedno i da q nare4e6 KURVA i da q udari6-4ervei4e dolnoprobno!a i na vsi4koto otgore s kakvi o4i q moli6 da produlji da ti puska???ti kapka dostoinstvo v jalkata si glavica nqma6 li,4e pone tazi kap4ica da se opita6 da zapazi6 v o4ite i!Zaradi takiva kato teb se suzdava masovoto mnenie u jenite 4e "vsi4ki muje sa kreteni"![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от darla_f
Подкрепям те Дарла!
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !