.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Лошо ли постъпих ?

значи имам приятелка от около 2 години и половина но сме ходили около 3 месеца аз и бях 1вия и естествено тя много ме обича и сега сме нещо като (fuck friends). Когато имаме нужда един от друг се търсим,се 1 тя попр си пие противозачатачни от година някъде, няма никфи проблеми никога не съм свършвал във нея, и изведнъж преди 3 дни ми изтърси, ходих на генеколог и той ми каза че съм БРЕМЕННА ?! аз естествено бях шокиран и незнаех кфо да отвърна. и тя ми каза знам какво си мислиш няма смисъл да казваш, ще го задържа няма да правя аборт ако искаш да поемаш грижи - кажи ако не искаш - няма да те търся. И аз и` казах, че ще отговоря по късно, за да си подредя мислите днес бях навън с приятелите ми и съвсем случайно я видях (от 1 квартал сме) и си поприказвахме и я попитах как е станало тва бебе от къде е дошло нали пиеш там тия глупости аз внимавам никога не съм се изпускал така и така и ми обясни някфи неща овърташе и аз откачих и не и` повярвах и треаше да си изкарам ядът и ми изкочи в ума, че може да е от някой друг и без да мисля й казах - "ама курво от къде да знам, че тва е от мене ние нито си говорим нито подържаме връзка нито нищо от време ан време се ебеме и ти ми казваш тия небивалици не те иска нито тебе нито него немога цел живот да издържам така да ме лъжеш и сичко да става против волята ми и одарих и 1 шамар и си отидах". Кой е прав във случая лошо ли постъпих моя кажете кфо да правя как да постъпя !??!?!!?
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Голям фен
    И да не е от теб,при положение че няма да те кара дори да поемеш някаква грижа(ако не искаш),можело е да не се отнасяш толкова грубо с нея... Та чак и шамар...прекалил си...

Naistina si prekalil, pri polojenie che ti e kazala che nqma da te tursi, ako ne iskash da poemash otgovornost... stranno
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    emi mnogo grubo e bili ot tvoq strana momi4eto samo ti e kazalo ti i udrq6 6amar prekaleno e ,i ako si i bil 1qt i naistina samos tebe e spala kuv si 4e da i kazva6 kurva,kamo li da q udrq6,a mnogo zavisi i na kolko ste godini de

Град
    В. Търново
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    И да не е от теб,при положение че няма да те кара дори да поемеш някаква грижа(ако не искаш),можело е да не се отнасяш толкова грубо с нея... Та чак и шамар...прекалил си...
    Този форум е пълен с толкова измислени теми, че понякога ми се повръща от ненормалниците дето пишат тук, но да примем, че темата си е истинска.
    Шамара е заслужен!
    Обяснавам веднага ...
    Да приемем, че цялата история е вярна... Въпросната мома уж си пие противозачатъчните ... Как тогава става номера да забременее ... Знам, че няма сигурно средство, но имам познати, които от по две-три години го правят така, даже момчето си свършва в момичето и нямат проблеми.Това ме навежда на мисълта, че явно този начин на пазене си е доста сигурен.
    Та, искам да кажа, че за да стане фала явно тя е сгафила.Няма значение с кой.И си заслужава баш един шамар.
    Разбирам двамата да са взели решението да го правят без презерватив, което е доста срещано и да е станал фала, но в случая момичето пие противозачатъчни и момчето въпреки всичко внимава ... Тя си е виновна.
    Иначе ако е от него, аз бих поел отговорност, но пак бих я зашлевил.Момиче не удрям, но за такава глупост няма как ...

простак тцтцтц

аз съм на 17 тя е по голямата 1 година т.е. на 18 ама тогава не мислех дейставах импусилвно но тва е нормално тя е на 18 и мисли различно от колкото некоя 15 годишна лигла може да е имала други ние не си говорим не споделяме само когато ни "досърби" и се оправяме е кфо от тва че е казала че няма да ме търси нали живее в моя квартал като я видя след година да го води във децката да си играе как ще се почуствам вие мислите ли ?!

Pogovori s neq za da si sigyren i veche si pretcenqvai kakvo shte pravish..
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Пич, тест за бащинство ти требва на тебе! Ако е твое си го гледаш и и се извиняваш, ако не е твое и биеш още много шамари...
    Amantes amentes

прекалил си и то доста. мисля че трябва да й се обадиш да й се извиниш и да поговорите! колкото може тва бебе да не етвое толкова може и да е твое!!
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

ми неможе да се разбират тия неща да се занимавам защото ние го правихме за последно преди седмица а аз от 3-4 дни ходя със едно друго момиче и страшно много ми харесва не искам да я загубя ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NiddHogg
    аз съм на 17 тя е по голямата 1 година т.е. на 18 ама тогава не мислех дейставах импусилвно но тва е нормално тя е на 18 и мисли различно от колкото некоя 15 годишна лигла може да е имала други ние не си говорим не споделяме само когато ни "досърби" и се оправяме е кфо от тва че е казала че няма да ме търси нали живее в моя квартал като я видя след година да го води във децката да си играе как ще се почуствам вие мислите ли ?!
    Защо ние да мислим?! Няма ние да го гледаме тва дете...Решението си е изцяло твое и нас не ни интересува... Достатъчно голям си,тя също за да си решавате...
    А тва че от 3-4 дни ходиш с друго момиче,не искаш да я загубиш-да доста основателна причина да си оставиш евентуалното дете

Град
    Silent Hill
    Супер фън инстория

"Животът е трагедия в близък план и комедия, гледан от далече"
    Чарли Чаплин
    http://c3c0o0.aha.bg/

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    100% temata e ebavka.zdravomisle6t 4ovek nqma da q razkaje po tozi na4in.otdelen vupros kak moje da nare4e6 momi4e,s koeto si bil 2godinii i polovina(makar i da e biv6a) "kurva?!?!?!6to za kreten trqbva da si,moje6e prosto da i kaje6,4e ne iska6 da te tursi za otgovornosti,no ne da q obvinqva6,4e deteto e ot drugo-i taka da e,ti nali 6te si pas(6tom tova iska6).mackata spored men ne e pila hap4eta,nz.ako ima podkrepata na blizkite si,to togava moje da otgleda deteto si i bez ba6ta,nai dobre zaemi qsn poziciq po vuprosa-ili si do neq,ili ne.nikoi nqma da te uprekva ako re6i6 da ne si s neq,za6toto vse pak si samo na 17,nikoi ne o4akva ot teb tolkova seriozni re6eniq!makar,4e dori i da re6i6 da stoi6 dale4 ot neq,v momenta,v koito tova dete se rodi nqma da se otdeli6 ot tqh(mojem da hvanem bas)

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Направил си грешка-избързал си, трябвало е просто да си поговорите след което да направите тест за бащинство когато му дойде времето.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Това с шамара е било доста грубо. Дори и да не е твое детето пак е нямало нужда от такива мерки...А и обидата също. При положение, че ти не си наясно с личният й живот и не знаеш дали спи с други не е трябвало да я обиждаш така, защото ако е била само с тебе мога да си представя как се е почувствала след твоето "к*рва"... А и тя ти е казала, че не изисква нищо от тебе. Тогава какъв ти е проблема ? На тебе хем не ти се занимава с бебе, хем щяло да ти става гадно като го видиш... Еми сам прецени какво искаш. А колкото до бащинството - тест.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Rousse
    kak si mogal da q udarish.Tova koeto si i kazal e bilo dostatachno,daje prekaleno.Ama samo da popitam vie s neq na kolko godini ste?

Ти си хипер прост!!!Щом ти е казала,че не държи да помагаш при отглеждането на детето,значи наистина е твое!!!Все пак ако просто търсеше баща на детето нямаше да ти казва,че може да не й помагаш!!!
    Освен това що за долнопробен червей трябва да си,че да я обвиняваш и да я удряш и то в това й състояние?!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Оставете ги противозачатъчните...Моя съвет е отидете на психоаналитик.

ама курво от къде да знам, че тва е от мене ние нито си говорим нито подържаме връзка нито нищо от време ан време се ебеме и ти ми казваш тия небивалици не те иска нито тебе нито него немога цел живот да издържам така да ме лъжеш и сичко да става против волята ми и одарих и 1 шамар и си отидах".
    Вие май сте имали доста бурни взаимоотношения преди като сте ходели?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

попрочетох тук кфо пишете и викам днес ще и кажа че ще и помогна ще взема опозиция няма да я оставя сама. Видяхме се поговорихме се и тя замълче замалко и такъв шамар ми одари че още ме боли и после още един и викам: спри спри закфо реагираш така ?! И тя ми каза че нарочно ми го е казала да види колко държа на нея, и каза вече може и за (ff) да забравиш и всичко не искам да виждам долното ти лице. И аз казах добре сигурна ли си и тръгнах да се оправдавам да я накарам пак да ми пуска и чак сега осъзнавам колко съм долен и накрая ми писна да се мазня и викам аре махай се ..... и сега сигурно нема да може да се гледаме вече . Като чета кфо съм писал осъзнавам колко съм гаден ама тва може би е в природата на момчетата де да знам

Не е на момчетата, на твоята долна природа е. Прав си да се отвращаваш от себе си.

А тази явно още те обича, щом те подлага на такива тестове. Мда, кофти са такива "проверки", но и ти не си стока...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Paradise
    Няма никакви човешки чувства в теб, за да удариш и да напсуваш моми4е, с което си от 2 години и половина и евентуално носи детето ти. С противозачатъчните стават грешки, може да е пропуснала хапче или нещо такова, човешки са тия грешки...
    Това, че е било само тест всичко ме радва главно, защото момичето поне няма да страда.
    А ти се замисли дали не е редно да се стегнеш и да бъдеш малко по мил с хората...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    попрочетох тук кфо пишете и викам днес ще и кажа че ще и помогна ще взема опозиция няма да я оставя сама. Видяхме се поговорихме се и тя замълче замалко и такъв шамар ми одари че още ме боли и после още един и викам: спри спри закфо реагираш така ?! И тя ми каза че нарочно ми го е казала да види колко държа на нея, и каза вече може и за (ff) да забравиш и всичко не искам да виждам долното ти лице. И аз казах добре сигурна ли си и тръгнах да се оправдавам да я накарам пак да ми пуска и чак сега осъзнавам колко съм долен и накрая ми писна да се мазня и викам аре махай се ..... и сега сигурно нема да може да се гледаме вече . Като чета кфо съм писал осъзнавам колко съм гаден ама тва може би е в природата на момчетата де да знам
    hahah,ti si mnogo jalko podobie na muj,4estno.nqkakvo gadno melez4e.ima nqkolko varianta:
    1vo-momi4eto naistina e bremenno,no sled kato e vidqla reakciqta ti,e razbrala,4e nqma kakvo dda dade6 na deteto i i ti e bila 6uta
    2ro-naistina se e izgavrila s teb,za koeto evala,v na4aloto nqkak si q uprekvah,no qvno ti si bokluka v otno6eniqta vi.
    ne razbiram kak moje tolkova vreme da ste bili zaedno i da q nare4e6 KURVA i da q udari6-4ervei4e dolnoprobno!a i na vsi4koto otgore s kakvi o4i q moli6 da produlji da ti puska???ti kapka dostoinstvo v jalkata si glavica nqma6 li,4e pone tazi kap4ica da se opita6 da zapazi6 v o4ite i!Zaradi takiva kato teb se suzdava masovoto mnenie u jenite 4e "vsi4ki muje sa kreteni"

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    hahah,ti si mnogo jalko podobiq na muj,4estno.nqkakv gadno melez4e.ima nqkolko varianta:
    1vo-momi4eto naistina e bremenno,no sled kato e vidqla erakciqta ti,e razbrala,4e nqma kakvo dda dade6 na deteto i i ti e bila 6uta
    2ro-naistina se e izgavrila s teb,za koeto evala,v na4aloto nqkak si q uprekvah,no qvno ti si bokluka v otno6eniqta vi.
    ne razbiram kak moje tolkova vreme da ste bili zaedno i da q nare4e6 k***a i da q udari6-4ervei4e dolnoprobno!a i na vsi4koto otgore s kakvi o4i q moli6 da produlji da ti puska???ti kapka dostoinstvo v jalkata si glavica nqma6 li,4e pone tazi kap4ica da se opita6 da zapazi6 v o4ite i!Zaradi takiva kato teb se suzdava masovoto mnenie u jenite 4e "vsi4ki muje sa kreteni"

Подкрепям те Дарла!
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си