.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на mynichka
    моята си е много къдрева и аз си я обичам ..да харесвам се и изправена ..но естествена по си я харесвам ..пък и всеки "баси яките къдрици и ми ги дърпат надолу " а те после пак се навиват ...начи като изляза от банята ..я суша обаче ..не на бързо сушене ..ами поне 1 час си играя ..мачкам си я и никога никога ..не я вързвам ..нито пък я сресвам понякога се заплита ..ама с Nivea ..успявам да я разплета .. и едно съветче използвай хубава пяна за коса ..а не някакви боклуци ..които само да ти я развалят :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Re: за момичета с къдрави/чупливи коси

Цитирай Първоначално написано от jyji
    Хора имам някакъв станен мелез върху главата си наречен коса.Извинете за отношението, но нещо не се харесваме много.Та мисълта ми е, че по принцип косата ми се води чуплива и аз непрекъснато я изправям за да придибива нормален вид.Проблема е,че по този начин ви е ясно, че се изтощава.Напоследък я оставям естествена, но тя явно за да ми направи напук се е превърнала в къдрава.Когато се изкъпя има много сладки къдрици, но на другия ден не прилича на нищо.Чудя се по какъв начин да я оформям.Вие какво използвате,защото с гел ми изглежда адцки зализано.Искам да изглежда естествено и всяка къдрица да си е отделена,а не като се погледна в огледалото да виждам човек,който току-що е бръкнал ж контакта
    всяко твое изречение искрено ме зарадва .. абсолютно , ама наааааапълно същата ситуация е при мен .. чуй ся к'во НЯЯЯЯМА РЕШЕНИЕЕЕ ;d ;S
    Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    моята си е много къдрева и аз си я обичам ..да харесвам се и изправена ..но естествена по си я харесвам ..пък и всеки "баси яките къдрици и ми ги дърпат надолу " а те после пак се навиват ...начи като изляза от банята ..я суша обаче ..не на бързо сушене ..ами поне 1 час си играя ..мачкам си я и никога никога ..не я вързвам ..нито пък я сресвам понякога се заплита ..ама с Nivea ..успявам да я разплета .. и едно съветче използвай хубава пяна за коса ..а не някакви боклуци ..които само да ти я развалят :P
    Каква пяна и какъв шампоан използваш?

Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Каква пяна и какъв шампоан използваш?
    шампоана ми е на Panten (за къдрева коса ) ..
    а пяната е..чакай да видя на taft ..една синя с оранжева капачка ..ама е на свършване

Мачкай си я с бира.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Мачкай си я с бира.
    става много изкуствено ..а и предполагам , че лепне :P

Моята коса е същата.Просто чуплива.Поне да кажеш къдрава,ми тя и такава не е

Изправяй я само при сухо време,защото инъче хич няма смисъл,начупват се при влага.
    Ако искаш да е изправяш като излезеш от банята я среши преди да я издухаш,губят се къдриците.

Напоследък аз моята мн рядко я изправям,къдря я.
    Ползвам синята пяна на Тафт с оранжевата капачка.Мачкам я обилно след баня и след това я връзвам на мн вдигнат на горе кок и стоя така поне 2-3 часа.Колкото повече стоиш,толкова по-добре.Макарче моята не става добре като спя така.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

И аз съм с таква коса ..... като я изправя стои права 1 4ас после .. пак се на4упва а сама .. каквото и да и слагам.. лосиона на нивеа за изправяне , дебелите 4етки за изправяне не ми помагат ..когато искам да си остане накъдрена след миенето я издухвам и я нама4квам с вода за къдрици .. тогава става страхотна ) От пяните ми окапа половината коса само на тафт съм ползвала досега мислех 4е са ка4ествени искам да е гладка,нестър4аща,права,и възможна за разресване оба4е ... не ме слуша като я изправя се на4упва .... ако просто и сложа пяна се на4упват само горните пластове на косата.... най-добре е с водата за къдрици оба4е ве4ер като лягам и се разрошва и сутринта трябва да я оправям на ново .... трудно се поддържа къдрава и 4уплива коса но си е хубав дар от Бога
    ~Remember,remember...25th of November~

препоръчайте ми балсам с/без отмиване за къдрава коса моля

Мега фен Аватара на Infinity
    косата ми е къдрава изпозвам балсам без отмиване на глис а след това слагам много малко пяна за да не бухва много тя е на вела,ако това не подейства става и със кристали но те изтощават косата
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от mirelS
    И аз съм с таква коса ..... като я изправя стои права 1 4ас после .. пак се на4упва а сама .. каквото и да и слагам.. лосиона на нивеа за изправяне , дебелите 4етки за изправяне не ми помагат ..когато искам да си остане накъдрена след миенето я издухвам и я нама4квам с вода за къдрици .. тогава става страхотна ) От пяните ми окапа половината коса само на тафт съм ползвала досега мислех 4е са ка4ествени искам да е гладка,нестър4аща,права,и възможна за разресване оба4е ... не ме слуша като я изправя се на4упва .... ако просто и сложа пяна се на4упват само горните пластове на косата.... най-добре е с водата за къдрици оба4е ве4ер като лягам и се разрошва и сутринта трябва да я оправям на ново .... трудно се поддържа къдрава и 4уплива коса но си е хубав дар от Бога
    каква е тази вода за къдрене

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Мачкай си я с бира.
    става много изкуствено ..а и предполагам , че лепне :P
    Не.. добре стои.. зависи от косата, де.. но аз се харесвам повече, отколкото ако си я намачкам с пяна. И изобщо не лепне.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Moqta kosa puk e pod sqkakva kritika Ne e nito prava nito chupliva ami e neshto adski tupo. Trqbva vseki pat da q pravq s presi, pqna za kosa, lakove i t.n. za da e kakto iskam. A ti mojesh da si slagash nqkakva maska za kosa sled kato se izkapesh za da ti se zapazqt kadrchkite ;p ... Az pone taka pravq nz pri teb dokolko shte se poluchi ama vse pak probvai. Aide uspexcheta ..

Цитирай Първоначално написано от anincety_f
    Moqta kosa puk e pod sqkakva kritika Ne e nito prava nito chupliva ami e neshto adski tupo. Trqbva vseki pat da q pravq s presi, pqna za kosa, lakove i t.n. za da e kakto iskam. A ti mojesh da si slagash nqkakva maska za kosa sled kato se izkapesh za da ti se zapazqt kadrchkite ;p ... Az pone taka pravq nz pri teb dokolko shte se poluchi ama vse pak probvai. Aide uspexcheta ..
    И моята е така.. много е гадно...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

prepora4vam ti na sledva6tiq den da ne q izpravq6,a da q nama4ka6 s pqna za kosa,stoi strahotno,osobeno na kadravite ili 4uplivite kosi

az imam kydreva kosa i ot opit da ti kaja 4e e hubavo da si sresvash kosata samo dokato e morka.Az imam na4in vseki den kydricite mi da izglejdad super: znachi dokato kosata ti e morka q razdelqsh na dve, vryzvash q i sled tova navivash s ruce i dvete opashki ama hubavo i stegnato i posle gi ostavqsh da izsyhnat taka.Na drugiqt den otdelqsh kichur po kichur - tolkova debeli kolkoto iskash.Vecherta kato se priberesh vyv vas i nqma da izlizash poveche pak si razdelqsh kosata i q navivash.I taka vseki den kosata ti izglejda super
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Относно водата пишее стилизираща вода BYPSA за къдрави коси спомага за по-лесно оформяне и фиксиране на къдриците нз как се кава щото на шишенцето има 100 имена ама с най-големи букви е babaria сигурно така се казва в прозра4на туби4ка е струваше 5,20 впръсква се в корените и се разнася оттам по дължина

добре става )
    ~Remember,remember...25th of November~

Ами и моята е чуплива и затова с БИРА или ДИФУЗЕР с дифузера става доста ефектно

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    mynichka ти наистина ли не я връзваш?дори и когато спиш????????????????????????????????????????п ф чудя се моята коса вече кво да яправя..като спа със спусната коса и сутринта кат стана е някакъв ад..и нз с кво да я оформям вече..и ся ползвам пяна на тафт и някакъв гел з амокър ефект..въобще като цяло къдрокоските как спите повече с вързана или с пусната коса :P

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз спя със спусната ... И обикновено сутрин леко я навлажнявам със вода и после слагам отгоре малко Сънсилк - зеленият балсам без отмиване. На Пантен балсама без отмиване за къдрици също е хубав

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Решение за косата си не знам дали открих,но (без да се обиждате) ми стана приятно, че толкова много момичета имат като моя проблем.Вече ми беше писнало да гледам само перфектно прави/къдрави коси около мен
    Иначе номера с опашките е много добър.Лошото е, че аз имам проблем не с къдренето на косата,а после със задържането на къдриците.
    ...А с тази бира всеки ден ли си миете косата?Аз гледам да си я мия моята 2, най-много до 3-пъти седмично.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от momo.xixi
    Ами не съм сигурна дали е точно тази от всички видове, но ...:

А тия на Тафт са Шварцкопф, нали? ... имам пяна в златиста опаковка , фиксация 4 мисля беше и ужасно ми лепне косата , като сплъстена става... може би ако е по-малък фактор..3 или 2, но дали ще задържа прическата .. ето такава, само че златиста опаковка и някакви шарени неща на нея http://home.planet.nl/~tvade003/mousse5.jpg
    Използвай зелен тафт, за обем е (с 3 фиксация), но оформя и кръдици.

Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Слагай лак за коса. Има на "Нова голд" добър и евтин.

Цитирай Първоначално написано от harabelka
    препоръчайте ми балсам с/без отмиване за къдрава коса моля
    Garnier, с отмиване е.

ее откъде ли ми познат проблема ти
    даа и мойта се пише чуплива,ма е къдрава
    та и аз вечер като се изкъпя е разкош,ама сутрин съм като гръмнал бойлер в тръстика
    последно време я правя с пяна Taft Looks / Curly Look и с дифузер леко,и се събуждам горе-долу с нормална коса,пък якото на тая пяна е че стои супер естествено и косата е мн мека

аа забравих само да кажа тая пяна си е специално за оформяне на къдриците,по скалата-силата и е 3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си