.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

Много кратко есе по литература

Здравейте!

По литература за утре (Вторник) имам да пиша кратко есе - не повече от един лист - на тема "Митът за героя в днешно време".
    По принцип съм доста добра в писането на неща от този род, но този път не разбирам темата.. Можете ли да ми дадете някакъв линк с нещо по темата - аз нищо не намирам - или да ми обясните темата.. Не я разбирам и нищо не ми хрумва. Ако може някоя идейка.. Много ще съм ви благодарна.

Благодаря за отделеното време..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    http://74.125.39.104/search?q=cache:JrTih2SbYpAJ:ggbit.info/forum/index.php%3Fshowtopic%3D2697+%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1 %8A%D1%82+%D0%B7%D0%B0+%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1 %8F+%D0%B2+%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE+%D 0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl =bg

Благодаря ти! Супер много ми помогна - спаси ми кожата..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    http://74.125.39.104/search?q=cache:JrTih2SbYpAJ:ggbit.info/forum/index.php%3Fshowtopic%3D2697+%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1 %8A%D1%82+%D0%B7%D0%B0+%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1 %8F+%D0%B2+%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE+%D 0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5&hl=bg&ct=clnk&cd=1&gl =bg
    Еее и си от Силистра? Браво! Аз съм от Тутракан.. Тука сме малко комшии..

Момиченцее съмм..

Мхм. Привет,комшо. В Силистра ли учиш или ..?

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Мхм. Привет,комшо. В Силистра ли учиш или ..?

Мне, в Тутракан уча..

Момиченцее съмм..

Като пораснеш ще дойдеш тук или ще отидеш в Русе. Не се впрягай. Голямо нагъзаки е, да знаеш..

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Като пораснеш ще дойдеш тук или ще отидеш в Русе. Не се впрягай. Голямо нагъзаки е, да знаеш..
    Ми аз съм на 15 и нямам търпение да завърша и да отида във Варна да уча..

Момиченцее съмм..

Варна е елитен град. Ако отидеш в добра гимназия сигурно ще ти е много трудно.

Айде аз бягам,че есе трябва да пиша.

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Варна е елитен град. Ако отидеш в добра гимназия сигурно ще ти е много трудно.

Айде аз бягам,че есе трябва да пиша.
    Не ме успокояваш много.. Аз мойто есе вече го написах.. Благодаря отново..

П.П. На колко си?

Момиченцее съмм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си