.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Здравословни храни за напълняване?И въпрос за гъзеца

Можете ли да ми предложите такива?Нещо не ме блазни идеята да се тъпча цял ден в МакДоналдс...Четох че трябва да ям сусамов тахан и ленено семе.Бях си купила преди време ама те така горчат отвратителни са а тъй като искам да поддържам определени килограми ми е нужна храна която да ям продължителен период от време.Чух за мед и орехи-вярно ли е някой да е пробал?А и сусама и с мед го ядях но пак беше гаден...По принцип винаги съм била слаба но по едно време бях започнала да ям по супер много от каквото ми падне и напълнях така че имам тази възможност.А и задникът нещо ми се е стопил Можете ли да ми препоръчате някакви упражнения?

Град
    L.A. \ Moscow
    яж всичко... с мярка ест.
    Raise your fist!

Re: Здравословни храни за напълняване?И въпрос за гъзеца

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Можете ли да ми предложите такива?Нещо не ме блазни идеята да се тъпча цял ден в МакДоналдс...Четох че трябва да ям сусамов тахан и ленено семе.Бях си купила преди време ама те така горчат отвратителни са а тъй като искам да поддържам определени килограми ми е нужна храна която да ям продължителен период от време.Чух за мед и орехи-вярно ли е някой да е пробал?А и сусама и с мед го ядях но пак беше гаден...По принцип винаги съм била слаба но по едно време бях започнала да ям по супер много от каквото ми падне и напълнях така че имам тази възможност.А и задникът нещо ми се е стопил Можете ли да ми препоръчате някакви упражнения?
    ии аз съм такааа няя спирка братче
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    яж всичко... с мярка ест.
    Ми не става само с обиковени манджи,трябва ми и нещо по-калорично...А и от училище се прибирам около 4 часа и през това време карам на Бейк ролс и сухари от тоя тип...Нищо хранително в крайна сметка.Затова искам като съм си вкъщи да компенсирам с нещо по-калорично.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Знам,че не е полезно да се тъпчеш,но аз ако бях като тебе и трудно напълнявах щях да се пръсна да ям шоколадец и тостери Знам,че не е най-умният съвет,но аз ако бях щях тва да правя
    Суетата.Моят любим грях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си