.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Цитирай Първоначално написано от ive_nceto
    Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoq koqto da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot neq,da me podkrepq,Da e mila i dobara.A do goleminata ima znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.

Oh my fucking God това трябва да е някой голям хермафродит.
    Така е когато никой не поглежда заглавието на темата...
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от seduction_implex
    Предпочитам да е красив,добър,мил,да ме привлича силно,с нормален размер,не ми трябват някви невероятно огромни размери а човек с който да ми е хубаво пък и нали знаете "не размера прави мъжа добър любовник" както за размера на женските гърди Казанова е казал "Женската гръд трябва да напълва чаша от шампанско,не купичка за супа"
    +1
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Град
    sofiq
    predi da si svalim ga6tite.. tree sa minali nqkolko meseca.sledovatelno iznenadata tree da e mn brutalna za da ostavq vaprosonoto mom4e.
    moq maj trqbva da me razbira,da se pravi 4e me slu6a kato marmora(i to dobre tre se spravq s tva) ,vinagi da ima 6okolad s koito da mi zatvoti ustata, da se 4uvstvam sigurna s nego i da mu imam palno doverie za vs.
    aa ako za da stane ot legloto i da izleze ot tqh ne mu trqqt pove4e 15-20 min... 6te e zlato
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Като искат по голям к*р да отидат в sex shop има по 40 сантиметра.Да им стигне до сърцата дано

Град
    Paradise
    Стига да ме обича и характера му да ми допада (демек да има невероятно чувство за хумор) външният вид не е от значение. Е, да, искам да е чистоплътен и да се грижи да е спретнат, но дотам. Всички останали подробности нямат значение Размера няма значение - тактиката и желанието и старанието му да ми е кеф стигат

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Цитирай Първоначално написано от ive_nceto
    Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoq koqto da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot neq,da me podkrepq,Da e mila i dobara.A do goleminata ima znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ами да е средна симпатичност и средна големина долу, защото колкото и да е хубав като му е малък и сексът не върви връзката е обречена

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от snejana67
    искам всичко
    Ние да не сме банка ДСК...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    Саламанка,Испания
    Искай,няма лошо.Ще разбереш колко компромиса трябва да направиш,за да живееш с един човек
    Reality is wrong,dreams are for real.

телцето и личицето

Какво значение има ако му е 20 и отгоре ако стои като дърво и нищо не може да направи.Важно е умението,като почнат да си ги мерят вече.....и да питам като се запознавате с някое момче първия въпрос сигурно трябва да не е "Как се казваш?" а "Колко ти е голям?"

тц тц тц до къде стигнахме....

...hate my nickname

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ai4ka :)
    телцето и личицето
    ChoCoGirL..!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

ako moje i dvete

Цитирай Първоначално написано от seduction_implex
    както за размера на женските гърди Казанова е казал "Женската гръд трябва да напълва чаша от шампанско,не купичка за супа"
    ее не тва ме разби...мн е якооо

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    На първо място ТРЯБВА ДА Е ИСКРЕН! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това не означава да има по-гладки крака от моите де ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (18-22см) и умението да го използва много добре!
    П.С. Това НЕ СА единствените неща, които тбява да притежава един мъж.
    Колко ти е тарифата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си