- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дами,въпросче към вас
Първоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
Така е когато никой не поглежда заглавието на темата...
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от seduction_implex
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
predi da si svalim ga6tite.. tree sa minali nqkolko meseca.sledovatelno iznenadata tree da e mn brutalna za da ostavq vaprosonoto mom4e.
moq maj trqbva da me razbira,da se pravi 4e me slu6a kato marmora(i to dobre tre se spravq s tva) ,vinagi da ima 6okolad s koito da mi zatvoti ustata, da se 4uvstvam sigurna s nego i da mu imam palno doverie za vs.
aa ako za da stane ot legloto i da izleze ot tqh ne mu trqqt pove4e 15-20 min... 6te e zlato
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Като искат по голям к*р да отидат в sex shop има по 40 сантиметра.Да им стигне до сърцата дано![]()
Стига да ме обича и характера му да ми допада (демек да има невероятно чувство за хумор) външният вид не е от значение. Е, да, искам да е чистоплътен и да се грижи да е спретнат, но дотам. Всички останали подробности нямат значениеРазмера няма значение - тактиката и желанието и старанието му да ми е кеф стигат
![]()
Първоначално написано от Bixel
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ние да не сме банка ДСК...Първоначално написано от snejana67
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Искай,няма лошо.Ще разбереш колко компромиса трябва да направиш,за да живееш с един човек![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
телцето и личицето![]()
![]()
Какво значение има ако му е 20 и отгоре ако стои като дърво и нищо не може да направи.Важно е умението,като почнат да си ги мерят вече.....и да питам като се запознавате с някое момче първия въпрос сигурно трябва да не е "Как се казваш?" а "Колко ти е голям?"
тц тц тц до къде стигнахме....
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ako moje i dvete![]()
![]()
ее не тва ме разби...мн е якоооПървоначално написано от seduction_implex
![]()
Колко ти е тарифата?Първоначално написано от Sigrina