.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Дами,въпросче към вас

всяка втора тема е свързана с големината на п*****а,та ми стана интересно,момичета,какво предпочитате-момчето да има хубаво тяло,лице,да е симпатичен или другата крайност - да му е голямо достойнството

аз съм момиче и предпочитам първото :P
    If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
    iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
    If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
    iF YoU fuCK mE Don't StOp

да има хубаво тяло,лице,да е симпатичен предпочитам аз
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    Пловдив
    Предпочитам да е красив,добър,мил,да ме привлича силно,с нормален размер,не ми трябват някви невероятно огромни размери а човек с който да ми е хубаво пък и нали знаете "не размера прави мъжа добър любовник" както за размера на женските гърди Казанова е казал "Женската гръд трябва да напълва чаша от шампанско,не купичка за супа"
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от seduction_implex
    Предпочитам да е красив,добър,мил,да ме привлича силно,с нормален размер,не ми трябват някви невероятно огромни размери а човек с който да ми е хубаво пък и нали знаете "не размера прави мъжа добър любовник" както за размера на женските гърди Казанова е казал "Женската гръд трябва да напълва чаша от шампанско,не купичка за супа"
    +35425424524214
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Rousse
    Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoi koito da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot nego,da me podkrepq,Da e mil i dobar.A do goleminata nqma znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    emi nai dobre i dvete ama ina4e4 po vagno e da e simpati4en ina4e,ama da ne e mn zle de 6toto togava ve4e ne e mn priqtno dori da e brad pitt ina4e na vun6nost

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Предпочитам свестен, мир и грижовен човек до себе си отколкото някой на който единсвеното качество е размера... Обичам да знам, че мога да разчитам и да знам, че мога да му кажа всичко, а не само да ме интересува това, че му е голям...

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Предпочитам свестен, мир и грижовен човек до себе си отколкото някой на който единсвеното качество е размера... Обичам да знам, че мога да разчитам и да знам, че мога да му кажа всичко, а не само да ме интересува това, че му е голям...
    +156457
    а и съм мн за мнението на seduction_implex

Usmivkata na edno mom4e moje da me nakara da se vliubq v nego,vun6nostta ne e ot takova zna4enie a puk goleminata na dostoinstvoto ot nikakvo ako vur6i dobra rabota,taka da se izrazq

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от ive_nceto
    Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoq koqto da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot neq,da me podkrepq,Da e mila i dobara.A do goleminata ima znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    На първо място ТРЯБВА ДА Е ИСКРЕН! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това не означава да има по-гладки крака от моите де ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (18-22см) и умението да го използва много добре!
    П.С. Това НЕ СА единствените неща, които тбява да притежава един мъж.

Град
    Sofiя
    Да е красив... не ме интересува колко му е голям.

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    На първо място ТРЯБВА ДА Е ИСКРЕН! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това не означава да има по-гладки крака от моите де ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (18-22см) и умението да го използва много добре!
    Come to Africa.
    We have big maces.
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    На първо място ТРЯБВА ДА СМЪРДИ! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това означава да има по-гладки крака от моите де ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (38.6-62.2см) и умението да го използва много добре!
    П.С. Това СА единствените неща, които тбява да притежава един мъж.
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

амии ако ми е само за 1 нощ второто,а иначе първото
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

.. ем личице.. тяло .. характер ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен Аватара на mynichka
    хахах ..
    разбира се , че няма да му гледам члена..
    предпочитам да е симпатичен ..миличък и не всичко е само СЕКС :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoi koito da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot nego,da me podkrepq,Da e mil i dobar.A do goleminata nqma znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.
    абе вънщността винаги е от значение щотто ако ти дойде някой рошав космат с мухлясали зъби ,който не се е къпал от години едва ли ще кажеш : -Няма значение как изглеждаш ....
    по темата аз предпочитам мъж който има от всичко по малко

Guest
    хм.. може би първото,но и второто е от значение

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    Come to Africa.
    We have big maces.
    Няма нужда, аз отдавна съм се намерила мъж, който да ме задоволява :Ь

На първо място ТРЯБВА ДА СМЪРДИ! Също трябва да изглежда добре и да се грижи за себе си (това означава да има по-гладки крака от моите де ) и да бъде надарен от Бога с достатъчно голям член (38.6-62.2см) и умението да го използва много добре!
    П.С. Това СА единствените неща, които тбява да притежава един мъж.

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Come to Africa.
    We have big maces.
    Няма нужда, аз отдавна съм се намерила мъж, който да ме задоволява :Ь

КОН?

Град
    София
    Жребец

Фен
    Град
    На покрива!!!
    За мен трябва да е хубав, симпатичен, готин, чаровен, със страхотна усмивка, да му имам доверие, да разчитам на него, да ме обича и да му е достатъчно голям, за да ме задоволява. А ако е за краткотрайна авантюра може без емоционалната обвързаност, но другите две вървят ръка за ръка...
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Цитирай Първоначално написано от seduction_implex
    +1

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Za men vanshnostta nqma znachenie.Iskam nqkoq koqto da me obicha istinski,da me razbira,da e do men kogato imam nujda ot neq,da me podkrepq,Da e mila i dobara.A do goleminata ima znachenie.Vajna e tehnikata i jelanieto za da mi dostavi udovolsvie.

Oh my fucking God това трябва да е някой голям хермафродит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си